Q-CORP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : Q-CORP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.455.483

Publication

14/01/2013
ÿþ MQd Warti 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staaisblar Ondernemingsar : 0832.455.483

Benaming

(voluit) : Q-Corp

(verkort) :

02 JAN. 2013

~BR~3SS

Griffie

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : BOLLESTRAAT 71 -1785 MERCHTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VRIJWILLIGE ONTBINDING ZONDER AANSTELLING VEREFFENAAR - DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VENNOOTSCHAP

In bijzondere algemene vergadering samengekomen op 31 maart 2012 om 17,00u, ten maatschappelijke zetel, en onder voorzitterschap van nagenoemde heer Jasper Panis hebben:

De heer Panis Jasper, nationaal nummer 800925 173-44, geboren te Maaseik op 25 september 1980, wonende te 1785 Merchtem, Bollestraat 71, beherende vennoot-zaakvoerder met 100 aandelen van de vennootschap onder firma "Q-corp", opgericht bij onderhandse akte op 15 december 2010, en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad d.d. 13 januari 2011, volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

1De vergadering besloot de Vennootschap Onder Firma "Q-corp" te ontbinden en in vereffening te stellen.

2.Overeenkomstig de administratieve Circulaire met als nummer 7ICH/3100/N004 van de Minister van Justititie van 14 november 2006, besloot de vergadering geen vereffenaar aan te stellen, in het geval en onder de voorwaarden zoals in de Circulaire uiteengezet. In dit geval verklaarde de vergadering op de hoogte te zijn van de inhoud en de gevolgen zoals beschreven in artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, dat vermeldt dat indien er geen vereffenaars benoemd zijn, de vennoten-zaakvoerder in de Vennootschap Onder Firma te aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

3.De vergadering bevestigde dat de vennootschap geen passief meer heeft en dat de terugname van het resterend actief door de vennoot zelf zal gebeuren die verklaarden dat onder elkaar te zullen verdelen overeenkomstig hun rechten daarin.

4. De vergadering stelde vast dat aan alle voorwaarden zoals beschreven in bovenvermelde Circulaire is voldaan. De vergadering verklaart de vereffening voor gesloten en stelde vast dat de Vennootschap onder: Firma "Q-corp" ophoudt te bestaan.

5. De vergadering besloot de boeken en bescheiden te bewaren gedurende de wettelijke vocrgeschreven termijn op het hierna vermelde adres: Bollestraat 71 te Merchtem

6. De vergadering besloot algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder wiens mandaat, ingevolge de

afsluiting van de vereffening, van rechtswege beeindigd is.

De vergadering werd gesloten om 17.30u,

(getekend)

Panis Jasper

Vennoot-Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/11/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mot 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.455.483

Benaming

(voluit) : Q - Corp

Rechtsvorm: VOF

Zetel : Bollestraat 71, 1785 Merchtem

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering

Is aanwezig nagenoemde vennoot:

De heer Panfis Jasper, wonende te 1785 Merchtem, Bollestraat 71.

Bezitter 100 % van de aandelen.

Agenda: Ontslag van medezaakvoerder

Beraadslaging:.

Met ingang van heden 01 september 2011 wordt het ontslag aanvaard van mevrouw

De Cock Katleen als zaakvoerster.

Voor haar mandaat van zaakvoerster wordt haar kwijting verleend.

Opgemaakt te Merchtem, 1 september2011.

( getekend)

Parijs Jasper

Vennoot / zaakvoerder

11

*11168380"

Op de laatste bit. van Luik B vernielden : Recto . en hosdanigheid van de sl . .. -- __. __ _. r. __ hetzij van

__ _ ... _ _..

Naaniinsirunieniare~jde notaris, van rJe persa(o)n{en'y

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertecenwoordigen

Verso " INaarn en handtekening.

13/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

r

0 5 JAN. 101t

BRU Sjffie

" 11006997"

11

Ondernemingsnr : Benaming 0î $S

(voluit) : Q-corp

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : Bollestraat 71, '1785 Merchtem

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Hebben op 15 december 2040, bij onderhandse akte een vennootschap onder firma opgericht : 1. Dhr. Jasper Panis, geboren te Maaseik op 25 september 1980, nationaal nummer 800925 173-44 en wonende te 1785 Merchtem, Bollestraat 71 .Hij bezit 95% van de aandelen. 2. Mevr. Katleen De Cock, geboren te Vilvoorde op 3 juni 1986, nationaal nummer 860603 260-43, en wonende te 1785 Merchtem, Bollestraat 71. Zij bezit 5% van de aandelen.

Een handelszaak op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam Q-corp. De maatschappelijke zetel is gevestigd te: 1785 Merchtem , Bollestraat 71. De eigen middelen van de vennootschap bedragen E 1000. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizendtien .

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:- Management, verstrekken van diensten en handelsbemiddeling, productie van muziek en aanverwanten.-Zij mag tevens In België of in het buitenland aile financiële, nljverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met het doel van de vennootschap.-Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel te haren behoeve als ten behoeve van derden. Ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder het even welke vorm, zich borg stellen ( ondermeer voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan), alsmede aile andere waarborgen geven en nemen.- Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt E 1000,00 ( duizend euro) en verdeeld in 100 aandelen. De vennoten: Dhr. Jasper Panis en Mevr.Katleen De Cock, zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn. De aandelen zijn altijd op naam. ln de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. De nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoren. Dhr. Panis Jasper bezit 95 aandelen en mevrouw De Cock Katleen bezit 5 aandelen. De overdracht van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer( of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en derechtverkrijgen-den in geval van overgang wegens overlljden.De eigendom van een aandeel op naam is bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalsverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister. De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister. Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft In de vennootschap. Een participatie mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden, dan met meerderheid van stemmen. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsleke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder vennoot worden voor de duur van de vennootschap benoemd dhr. Jasper Panis en Mevr. Katleen De Cock. Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet warden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennootschap bevoegd.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang vanaf 01 februari 2010 en eindigt op 31 december 2010.

Volmacht. De zaakvoeder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt Ieder jaar

bijeengeroepen op 01 juni om 18:00 u. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 01-06-2011. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op een eerstvolgende werkdag gehouden. Ten alle tijde kan de vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, gebeurt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de meerderheid van de stemmen vereist. De vergadering Is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van : - de vaststelling van de jaarrekening; - de bestemming van de beschikbare winst - de wijzi-ging van de statuten;- de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering

tegen hem en verlenen van kwijting.

(Get.) Panis Jasper en De Cock Katleen.

Coordonnées
Q-CORP

Adresse
BOLLESTRAAT 71 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande