QIPACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QIPACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.333.217

Publication

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.08.2013, NGL 22.11.2013 13668-0251-010
08/04/2013
ÿþ ~-~~`;~~ Mod word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande,

te Leuven, de 2 7 tuA, j 2013

DE GRIFFIER, Griffie

11

*13054398<

1111

Ondernemingsar : 0835.333.217

Benaming

(voluit) : QIPACK

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Milsestraat,101 B te 3053 Oud-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering van de BVBA QIPACK, geldig samengesteld, heeft op 21 maart 2013 beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder:

De heer VAN PUIJENBROECK Alexander Josephus Maricus, wonende Vijverberg, 19 te 5223 ZP 's Hertogenbosch

BRAVO Cédric

zaakvoerder

20/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van K OOCA111

te Leuven, de 0 2011

DE GRJFF R,

Griffie

Voor

behou

aan h

Belgi:

Staats)

11111

" 11060619'



Ondernemingsnr : ©~~S ~~~

Benaming

(voluit) : QIPACK

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Milsestraat 101B, 3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt ult een akte verleden voor Notaris Patrick Coppieters `t Wallant te Leuven op 4 april 2011, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat door de heer BRAVO Cédric Daniel Kathleen Philippe, wonende te 3053 Oud-Heverlee - Haasrode, Milsestraat 101B, een handelsvennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "QIPACK", met zetel te 3053 Oud-Hevertee, Milsestraat 101 B, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) bedraagt en verdeeld is in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volledig volstort. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij ING-Bank onder het nummer 330-0735479-79.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

" Het verlenen van adviezen, bijstand of diensten in de ruime zin, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en/of algemeen beheer

" Het waarnemen van alle beheerscontracten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa

" Consultancy, training, research en ontwikkeling van ingenieurstoepassingen

ª% Groothandel en tussenpersoon in de handel

" De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap

" Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde dinsdag van de maand augustus om negentien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in dezelfde gemeente, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart.

RESERVES  WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénftwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd ; verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 maart 2013.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De heer BRAVO Cédric, wonende te 3053 Oud-Heverlee - Haasrode, Milsestraat 101B, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij

1 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparant verklaart dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 april 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

MACHTIGING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Goedefroy Erna met kantoor te 1083 Ganshoren, Van Overbekelaan 182 bus 34 evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te stellen, teneinde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het handelsregister, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.08.2015, NGL 12.10.2015 15646-0131-010
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 23.08.2016, NGL 29.11.2016 16687-0242-010

Coordonnées
QIPACK

Adresse
MILSESTRAAT 101B 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande