QOGNIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QOGNIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.397.132

Publication

08/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303884*

Neergelegd

04-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536397132

Benaming (voluit): QOGNIMA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1745 Opwijk, Dries(MAZ) 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op drie juli tweeduizend dertien :

BLIJKT DAT:

1/ De Heer VAN ELEWYCK Ronny Jozef Sidonie, geboren te Asse op dertig maart duizend negenhonderdzevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw FOUCART Karine Cecile, wonende te 1745 Opwijk, Dries(MAZ) 26.

2/ De Heer VAN BRABANT Paul Louis Juliaan, geboren te Asse op eenendertig januari duizend negenhonderdzevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw THIENPONT Jessica Els, wonende te 1760 Roosdaal, Lange Kamstraat 16.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door KBC Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van een juli tweeduizend dertien, waaruit blijkt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE37 7340 3706 5628.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt:

- door de Heer VAN ELEWYCK Ronny, voornoemd: tot beloop van vijfhonderd aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR);

- door de Heer VAN BRABANT Paul, voornoemd: tot beloop van vijfhonderd aandelen, hetzij negenduizend

driehonderd euro (9.300 EUR).

Totaal: duizend aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volledig volstort, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt.

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "QOGNIMA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1745 Opwijk, Dries(MAZ) 26.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel:

1. Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

2. Het verlenen van informatica diensten ten behoeve van bedrijven in diverse sectoren, industrie en overheid. Groot  en klein handel, tussenhandel in en uitvoer, agentuur, productie, huur en verhuur, leasing, plaatsing, onderhoud van menigvuldige goederen in het bijzonder van technologisch materiaal in de ruimste zin, in software, informatica en toebehoren (zowel binnen  als buitenland). Het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van software voor geïntegreerde toepassingen op het vlak van informatie verwerking. Aanbieden van opleidingen, advies en ondersteunende activiteiten voor deze toepassingen.

3. Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerend als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de derde dinsdag van de maand juni om veertien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar -jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Zaakvoerders

Worden hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  RVE SOLUTIONS met zetel te 1745 Opwijk,

Dries(MAZ) 26.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0808.561.613, tevens

BTW-nummer.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Van Elewyck Ronny, voornoemd,

daartoe benoemd door de vergadering van het bestuursorgaan gehouden op heden, ter neerlegging op de

griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

- de Eenmans Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IB SOLUTIONS met zetel te 1760

Roosdaal, Lange Kamstraat 16.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0473.007.830, tevens

BTW-nummer.

Luik B - Vervolg

Hier vertegenwoordigd door de Heer Van Brabant Paul, voornoemd, daartoe benoemd door de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Paul De Meirsman, te Lokeren, op twee februari tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig februari daarna onder nummer 20040223-29555.

Hun mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de Heer Helon Koenraad, wonende te 9160 Lokeren, Durmelaan 34; aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 27.06.2016 16217-0494-010

Coordonnées
QOGNIMA

Adresse
DRIES(MAZ) 26 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande