QUALIFISC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALIFISC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.881.638

Publication

25/07/2011
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

anett;

l~. 2br44 . 20"

Iii Ii ll nu nui ni nii i nu i iiI

*11113164*

be

a Bi st~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

0870881638

QUALIFISC

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat 91

SPLITSING DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig juni tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de: vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUALIFISC", met zetel te 1602 Sint-. Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat 91,

volgende beslissingen genomen heeft: ,

1' Splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "QUALIFISC", met zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat 91, "de Gesplitste Vennootschap", conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in het splitsingsvoorstel en beslist, onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de twee verkrijgende vennootschappen van de respectieve kapitaalverhogingen ingevolge; overneming, met als gevolg:

1. de ontbinding van de vennootschap "QUALIFISC" zonder vereffening; en

2. de splitsing van de vennootschap "QUALIFISC", door overneming enerzijds door de naamloze vennootschap "Etugest & Partners" en anderzijds door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Etugest Accountancy".

Als gevolg van deze splitsing zal het gehele vermogen van de vennootschap "QUALIFISC", zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering, noch voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de vennootschappen "Etugest & Partners" en "Etugest Accountancy" op de wijze zoals hieronder vermeld.

Beschrijving van het overgedragen vermogen - Eigendomsovergang

Het gehele vermogen van de vennootschap "QUALIFISC", zowel de rechten als de verplichtingen, zander uitzondering, noch voorbehoud, wordt volgens de volgende methodiek gesplitst tussen de twee verkrijgende vennootschappen:

- de activa (terreinen en gebouwen, installaties, machines en uitrusting, klantensaldo) die kunnen worden toegewezen aan een bepaalde vestiging worden overgenomen door de tweede verkrijgende vennootschap voor. de vestiging Vlezenbeek, respectievelijk door de eerste verkrijgende vennootschap "Etugest & Partners" voor de vestigingen Kortenberg, Grimbergen en Leuven;

- de overige activa worden tenzij uitdrukkelijk anders weergegeven in bijlage 2 van het splitsingsvoorstel verdeeld in volgende verhouding 1070/2000ste delen voor de tweede verkrijgende vennootschap "Etugest Accountancy" en 930/2000ste delen voor de eerste verkrijgende vennootschap "Etugest & Partners".

Beschrijving van het overgedragen vermogen naar de eerste verkrijgende vennootschap "Etugest &. Partners"

De actief- en passiefbestanddelen van de gesplitste vennootschap die worden toebedeeld aan de eerste verkrijgende vennootschap kunnen als volgt worden samengevat:

* Boekhoudkundig netto-actief

De eerste verkrijgende vennootschap verkrijgt een boekhoudkundig netto-actief van 71.888,74 euro, bedrag dewelke overeenstemt met de naar de eerste verkrijgende vennootschap "Etugest & Partners" overgedragen, eigenvermogensbestanddelen.

Toekenning van nieuwe aandelen in de vennootschappen "Etugest & Partners" en "Etugest Accountancy" Afstand van evenredige verdeling

Ruilverhouding

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge De ruilverhouding van de afgesplitste vermogensbestanddelen voor het bepalen van het aantal nieuw uit te geven aandelen in de vennootschappen "Etugest & Partners" en "Etugest Accountancy" werd bepaald op basis van de staat van activa en passiva van de bij de splitsing betrokken vennootschappen per 31 december 2010 (evenwel voor de gesplitste vennootschap na de verwerking van de fusie met haar dochteronderneming, zijnde de naamloze vennootschap "Etugest").

De vergadering neemt kennis van het feit dat bij onderhavige splitsing toepassing gemaakt wordt van de mogelijkheid voorzien door artikel 736, §5 van het Wetboek van vennootschappen en dat naar aanleiding van de splisting niet tot een evenredige verdeling wordt overgegaan van de in de twee verkrijgende vennootschappen uit te geven nieuwe aandelen.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid het splitsingsvoorstel op dit punt goed te keuren, als volgt:

1. Met betrekking tot de verkrijgende vennootschap "Etugest & Partners"

In ruil voor de afsplitsing van het deel van het gesplitste vermogen van "QUALIFISC" dat de eerste verkrijgende vennootschap toekomt, zal de eerste verkrijgende vennootschap 116.250 nieuwe aandelen uitgeven.

De reële waarde van een aandeel van de gesplitste vennootschap "QUALIFISC" wordt bepaald op 3.750 euro. De reële waarde van een aandeel van de eerste verkrijgende vennootschap kan worden bepaald op 30 euro. Per aandeel van "QUALIFISC" worden aldus 125 aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap uitgegeven.

De uit te reiken nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zoals beschreven in de statuten van de eerste verkrijgende vennootschap.

2. Met betrekking tot de nieuwe vennootschap "Etugest Accountancy"

In ruil voor de afsplitsing van het deel van het gesplitste vermogen van "QUALIFISC" dat de tweede verkrijgende vennootschap toekomt, zal de tweede verkrijgende vennootschap 1.337.500 nieuwe aandelen uitgeven.

De reële waarde van een aandeel van de gesplitste vennootschap "QUALIFISC" wordt bepaald op 3.750 euro. De reële waarde van een aandeel van de tweede verkrijgende vennootschap kan worden bepaald op 3 euro. Per aandeel van "QUALIFISC" worden aldus 1.250 aandelen van de tweede verkrijgende vennootschap uitgegeven.

De uit te reiken nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zoals beschreven in de statuten van de tweede verkrijgende vennootschap.

Toekenningwijze

De aandelen van de twee verkrijgende vennootschappen die toekomen aan de vennoten van de gesplitste vennootschap ter vergoeding van de overgang van het gesplitste gehele vermogen van de gesplitste vennootschap zullen worden toegekend.

Nadat de splitsing is doorgevoerd, zal de Heer Stefaan Vanroy, voor de eerste verkrijgende vennootschap en de Heer Alain Van Wichelen, voor de tweede verkrijgende vennootschap, telkens met mogelijkheid tot indeplaatstelling in het register van aandelen op naam van de respectieve twee verkrijgende vennootschappen de volgende gegevens vermelden:

* het aantal nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan de nieuwe aandeelhouders toekomt;

* de datum van het splitsingsbesluit.

Binnen de 15 dagen na de bekendmaking van de splitsingsbesluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zullen de Heer Stefaan Vanroy en de Heer Alain Van Wichelen gezamenlijk handelend, telkens met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, het register van aandelen van "QUALIFISC" vernietigen door het aanbrengen van de melding "vernietigd" op elke bladzijde van het register of door iedere andere melding die duidelijk de vernietiging te kennen geeft.

Het aldus vernietigde register van aandelen (of een kopie) van "QUALIFISC" zal in de archieven van de twee verkrijgende vennootschappen bewaard blijven.

Alle kosten verbonden aan de uitgifte van de nieuwe aandelen zullen proportioneel worden gedragen door de twee verkrijgende vennootschappen.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering beslist met eenparigheid dat de nieuw uitgegeven aandelen van de twee verkrijgende vennootschappen in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2011.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de respectieve twee verkrijgende vennootschappen.

Juridische, boekhoudkundige en fiscale datum

Alle verrichtingen gesteld door de gesplitste vennootschap, met betrekking tot de respectieve afgesplitste vermogensbestanddelen, zullen vanaf 1 januari 2011 vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van respectieve twee verkrijgende vennootschappen.

Onderhavige splitsing heeft evewel vanuit juridisch oogpunt, alsook vanuit het oogpunt van directe belastingen uitwerking vanaf datum van het splitsingsbesluit.

REVISORALE VERSLAGEN

In toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bedrijfsrevisorenkantoor "De Wolf, Gilson & C°", te 1170 Brussel, E. Van Becelaerelaan, 27A, vertegenwoordigd door de Heer Marc Gilson, bedrijfsrevisor, op verzoek van het bestuursorgaan van de eerste verkrijgende vennootschap, op 26 juni 2011 een verslag opgesteld over de inbreng in natura in de eerste verkrijgende vennootschap.

De conclusies van voormeld verslag luiden letterlijk ais volgt:

i

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"BESLUITEN

Uit de door ons uitgevoerde controles overeenkomstig de controlenormen, volgt dat wij in staat zijn te

bevestigen dat:

1De beschrijving van de inbrengenen in natura gedaan in het kader van de splitsing door overneming van

de BVBA "QUALIFISC" in de bestaande vennootschap NV "ETUGEST & PARTNERS" aan normale vereisten

van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2.De tussen partijen overeengekomen methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en

leiden tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met de fractiewaarde van de ais tegenprestatie uit te

geven aandelen (116.250 aandelen);

Wij onthouden ons een uitspraak te doen over het billijke en rechtmatige karakter van de ais tegenprestatie

verstrekte vergoeding.

SCivPRL "De Wolf, Gilson & Co"

(Getekend)

Marc GILSON,

Bedrijfsrevisor"

4. Het bestuursorgaan van de eerste verkrijgende vennootschap heeft op 27 juni 2011 met het oog op de voorgenomen inbreng in natura in laatstgenoemde vennootschap het verslag opgesteld in toepassing van het artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

5. In toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bedrijfsrevisorenkantoor "De Wolf, Gilson & C°", te 1170 Brussel, E. Van Becelaerelaan, 27A, vertegenwoordigd door de Heer Marc Gilson, bedrijfsrevisor, op verzoek van het bestuursorgaan van de tweede verkrijgende vennootschap, op 26 . juni 2011 een verslag opgesteld over de inbreng in natura in de tweede verkrijgende vennootschap.

De conclusies van voormeld verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUITEN

Uit de door ons uitgevoerde controles overeenkomstig de controlenormen, volgt dat wij in staat zijn te bevestigen dat:

1.De beschrijving van de inbrengenen in natura gedaan in het kader van de splitsing door overneming van de BVBA "QUALIFISC" in de bestaande vennootschap NV "ETUGEST ACCOUNTANCY" aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2.De tussen partijen overeengekomen methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen (1.337.500 aandelen);

Wij onthouden ons een uitspraak te doen over het billijke en rechtmatige karakter van de als tegenprestatie ' verstrekte vergoeding.

SCivPRL "De Wolf, Gilson & Co"

(Getekend)

Marc GILSON,

Bedrijfsrevisor."

2° Alle machten werden verleend aan de Heer Stefaan Vanroy, voor de eerste verkrijgende vennootschap , en de Heer Alain Van Wichelen, voor de tweede verkrijgende vennootschap, machtiging, telkens met mogelijkheid tot indeplaatstelling, om het register van aandelen van de gesplitste vennootschap te vernietigen en om het register van aandelen van de respectieve twee verkrijgende vennootschappen te wijzigen, zoals hoger uiteengezet.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Carmen Theunis, zaakvoerder van " B-DOCS ", met ' zetel te 1000 Brussel, rue du Taciturne 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met . het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.01.2011, NGL 20.05.2011 11124-0378-013
26/05/2011
ÿþM°tl 2.0

Ondernemingsnr : 0870881638

" Benaming " QUALIFISC

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat, 91

" Onderwem akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negen mei tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN

" MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUALIFISC", waarvan de zetel gevestigd is te1602; ? Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat 91, volgende beslissingen genomen heeft: r Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 15 december 2010 door de respectievelijke bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap,. en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 6 januari 2011,

" bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2011, onder nummers 7860 en 7861.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUALIF1SC", met maatschappelijke zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), hierna 'de overnemende vennootschap', de burgerlijke vennootschap onder de vorm van: een naamloze vennootschap "ETUGEST", met maatschappelijke zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat, 91, hierna 'de overgenomen vennootschap', bij wijze van met fusie door overneminw gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering; noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2011 geacht boekhoudkundig, verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de BVBA Outcome, vertegenwoordigd door mevrouw llse' Getteman, Dorpsplein 2, 1830 Machelen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over der Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de' Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoten:

mevrouw VANROY Carine Stephanie Christine, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 61A, vertegenwoordigd door de heer VAN WICHELEN Alain Joseph, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 6/A ingevolge een onderhandse volmacht,

- mevrouw WATZEEL Els, wonende te 1850 Grimbergen, de Merodestraat 19, vertegenwoordigd door de; heer VANROY Stefaan François Simon, wonende te 1850 Grimbergen, de Merodestraat 19, ingevolge een: onderhandse volmacht,

- de heer PEETERS Patrik Lodewijk Maria, wonende te 1980 Zemst, Bos-van-Steenstraat 12, accountant en belastingconsulent, vertegenwoordigd door de heer VAN WICHELEN Alain Joseph, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 6/A, ingevolge een onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten). Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Nota ris - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden r Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1.111111,q11111)1111III

161%1E17

OM

Griffie

23/05/2011
ÿþ Motl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUAfif:

.1 1 t4,g11011

I I 11 1fl 11 fl IIL1IAlllly

Vo. beho aan Belg Staat iu

N

Ondernemingsnr : 0870881638

Benaming

(voluit) : QUALIFISC

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat, 91

Onderwerp akte : Neerlegging Splitsingsvoorstel

Neerlegging van een voorstel tot splitsing opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 673 en volgende, juncto artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de gesplitste vennootschap "QUALIFISC" tengevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan in enerzijds de eerste bestaande vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamlozel vennootschap "ETUGEST & PARTNERS" en anderzijds de tweede bestaande vennootschap, de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ETUGEST ACCOUNTANCY".

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r 111

Voor- *11007860

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





® 6 JAN. 20111

BRUSEze

Griffie

Ondernerningsnr : 0870.881.638

Benaming

(voluit) : QUALIFISC

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : Pedestraat, 91, B-1602 Vlezenbeek

" Onderwerp akte ; Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 15.12.2010 in toepassing van artikel 719 Wetboek Vennootschappen,': tussen enerzijds de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA QUALIFISC, overnemende: vennootschap (ondememingsnummer 0870.881.638) en anderzijds de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een NV ETUGEST, overgenomen vennootschap (ondernemingsnummer 0424.909.686).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 31.05.2010 10139-0155-014
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.02.2009, NGL 23.06.2009 09276-0359-014
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 30.06.2008 08324-0283-014

Coordonnées
QUALIFISC

Adresse
PEDESTRAAT 91 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande