QUATTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUATTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.272.771

Publication

05/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ im~

,w mr3 202

' Griffie

11

*iaisoazo*

Ondertlemingsnr : 0810.272.771

Benaming

(voluit) : QUATTRO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1730 Asse,-Brusselsesteenweg 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overname door de vennootschap 'Het Broodhuis'

Ult een buitengewone algemene vergadering gehouden Voor Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op, 31/07/2012, geregistreerd als volgt "Geboekt negen bladen, geen verzendingen te Asse [ op 6 augustus 2012, boek 636 blad 6 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De ontvanger, Ann Van Riet, inspecteur"

blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheld van stemmen werden genomen:

1, fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Het verslag van bedrijfsrevisor Burg. BVBA Ravert, Stevens & G°, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, H. VAN Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de Heer Luc Ravert, Bedrijfsrevisor en vennoot de dato 11 april 2012, besluit in volgende termen :

"Conclusies

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860' Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat' uit zijn onderzoek van de voorgenomen fusie- door overneming van de BVBA QUATTRO, overgenomen vennootschap, door de BVBA HET BROODHUJS, overnemende vennootschap, is gebleken dat

1. het fusievoorstel bevat alle wettelijke vereiste inlichtingen;

2. ter bepaling van de waarde werd voor de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap een weging van de fractiewaarde, het eigen vermogen en de intrinsieke waarde weerhouden, Op basis van deze waarderingsmethode werd de ruilverhouding bepaald.

3, De aandeelhouders van beide vennootschappen zijn recht- of onrechtstreeks dezelfde personen;

4, de ruilverhouding lijkt ons redelijk en aanvaardbaar in het kader van de voorgenomen fusie;

" 100 aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA QUATTRO geven recht op 110 aandeel van de overnemende vennootschap BVBA HET BROODHUIS.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op datum van 11 april 2012 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT,' STEVENS & Go", vertegenwoordigd door: Luc Ravert Bedrijfsrevisor (getekend)"

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en een exemplaar van het verslag van de revisor zullen; samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel.



2. Beslissing tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele; vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap "Het Broodhuis" en dit, overeenkomstig de in het fusievoorstel bevatte voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat

Op de laatste biz. van Luid B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2011 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit voormelde staat:

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tweehonderd vier volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van Quattro BVBA, elk aandeel genietend van dezelfde rechten en plichten ais elk der 186 bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

De ruilverhouding is de volgende: één aandeel van bvba Quattro geeft recht op één komma tien nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap Het Broodhuis BVBA

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deel nemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012

De vergadering besluit dat deze resolutie aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

3. Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

ln het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is

het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor

overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit

onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (art. 683 W. Venn.):

1. Omschrijving goed 1

Gemeente Knokke-Heist - DERDE AFDELING

" In een appartementsgebouw genaamd residentie Monique gelegen, Sebastiaan Nachtegaelestraat 25 te Knokke-Heist gekadastreerd sectie H, nummer 184 met een oppervlakte van eenentachtig centiare (8lca);

Het appartement met nummer Al op de eerste verdieping bevattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom:

inkom, living met keuken en terras, badkamer, twee slaapkamers waarvan één met terras en kelder C

- in gedwongen onverdeeldheid en mede-eigendom: driehonderd twintig/duizendsten in de gemene delen

van het gebouw waaronder de grond.

1. Omschrijving goed 2

Gemeente Aff igem (ex-Teralfene)

Een woon- en handelshuis met aanhorigheden, op en met grond gelegen, Steenbergstraat, 2,

gekadastreerd .volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 9331Y/2 voor een oppervlakte van één are

acht centiaren.

Palende of gepaald hebbende aan gezegde straat, aan de Steenbergstraat, aan de consoorten Van

Schandevyl-Coene.

Kadastraal inkomen: duizend driehonderd en zes euro (1.306 ¬ )

4.Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in aile overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan'de eigendom of het genot ervan, dragen.

3, De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ooke meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

4, De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van ovérschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal aile transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierinbegrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie,

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke - vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

5. Ornschrijving van het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap alle activa en passiva bevat, op basis van de op 31 december 2011 afgesloten boekhoudkundige staat.

6. Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2.de vennoten van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap,

3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

7. Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerder en de commissaris van de overgenomen vennootschap.

8. Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan de heer Guy Andries, wonende te Groot-Bijgaarden, M. Vandeneedestraat 17

en meer specifiek met de bevoegdheid

a)om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten

b)als vergoeding voor de overdracht tweehonderd vier volledig volgestorte nieuwe aandelen in de

overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d)in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met_ of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

+'

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift BAV + bijzonder verslag van het bestuursorgaan (van BVBA Quattro) + bijzonder verslag

van het bestuursorgaan (van BVBA Het broodhuis)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van .uik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.06.2012 12242-0221-010
27/02/2012
ÿþ Mod Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R: ~ 20/2

BRUSSEL

Griffie

1111111111111111

*12045327*

u

be

a

B~

stz

Ondernemingsnr : 0810.272.771

Benaming

(voluit) : Quattro

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 122, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Het college van zaakvoerders legt een voorstel van fusie door overneming neer in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Quattro" met ondernemingsnummer 0810.272,771 en gevestigd te Brusselsesteenweg 122, 1730 Asse door de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Het Broodhuis" met ondernemingsnummer 0866.726.969 en gevestigd te Stationsstraat 238, 1770 Liedekerke.

Op de laatste blz. van Luik 13-vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wuss

1 b JUL 2011

Griffie

+11115104*

Vc behc aar Be ll Staa'

Ondernemingsnr : 0810.272771

Benaming

(voluit) : QUATTRO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 122, 1730 Asse

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, op 06. juni 2011, geregistreerd als volgt: "Geboekt vier bladen geen verzending te Asse I op '15 juni 2011, boek 632. blad 32 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ). de Ontvanger (getekend) Ann Van Riet",

blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

'1. Wijziging van het maatschappelijk doel

A) Verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen die opgesteld werden

overeenkomstig artikel 287 van de Vennootschappenwet en waarvan de leden verklaren sedert meer dan;

vijftien dagen kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap

afgesloten op 2011 gevoegd.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffe van de rechtbank van koophandel, samen met een

I afschrift van deze notulen.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden door toevoeging van het volgende :

" De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk, voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,; hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en: beleggingsadvies.

a.het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te" richten vennootschappen;

b.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c.het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

" d.het verhuren of huren al dan niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

e.Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen, ingezonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder i de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende, zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, ingezonderheid de, verkoop" ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen : het verrichten, uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten , inzonderheid; verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

f. Het (laten) oprichten, bouwen, verbouwen, herbouwen, herstellen en/of restaureren van alle gebouwen, bouwwerken, kunst-en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde en infra-structuurwerken, alles in de ruimste zin van het woord; het aankopen, verkopen, beheren, en verhuren van deze gebouwen, bouwwerken,; kunst-en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde en infra-structuurwerken; het aannemen en uitvoeren: of laten uitvoeren van alle welkdanige aannemings-en bouwwerken, met inbegrip van algemene en bijzondere" bouwwerken, grondwerken, wegenwerken en rioleringswerken; de coordinatie en promotie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord; het optreden als studie-en raadgevend bureau; de onderneming:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

.

 1

in onroerende goederen; de bouwpromotie; alle verhandelingen van onroerende goederen; de aan-en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen; de groot-en kleinhandel in bouwproducten en materialen. g.Alle verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, de uitbreiding en/of instandhouding van een onroerend en/of roerend patrimonium, door verhuring en alle andere ' overeenkomsten in verband met gebruik, genot en opbrengst; alsmede het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

h.De verrichtingen van onroerende financieringshuur, leasing en/of renting.

i.het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden aan één of meer van haar zuster of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring

" en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s)

in geld en/of natura.

om bijgevoeg de tekst van artikel drie van de statuten aan te passen desbetreffende

2. Machten aan de zaakvoerder

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift BAV + coördinatie der statuten + verslag van de zaakvoerder met staat van activa en

passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 28.06.2011 11222-0247-010
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 21.06.2010 10198-0435-011

Coordonnées
QUATTRO

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 122 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande