QUERCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUERCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.981.206

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 15.04.2014, NGL 25.04.2014 14099-0193-012
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 04.01.2013, NGL 31.07.2013 13375-0220-010
13/11/2012
ÿþAI

DI AI 111111 II IIII 19111

*iaieas9s"

tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31'10- 2012

GRIFFIE giree-iTBÁNK van

KOOPHANDEL t,~ AhI=C'Id~i FN

Ondernemingsnr : 0806.981.206

Benaming

(voluit) : FRANKY FRESH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek Bever (Grimbergen), in datum van 22 oktober 2012, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANKY FRESH" met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 56, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0806.981.206 RPR Mechelen, de volgende beslissingen heeft genomen: (,,.)

Eerste besluit Wijziging van de benaming van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in QUERCOM, vanaf heden.

Tweede besluit -- Verplaatsing van de zetel van de vennootschap

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14, vanaf heden.

Derde besluit - Verslag van de zaakvoerder.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder over de: hiemavermelde doelsuitbreiding, opgesteld op 27 september 2012. Overeenkomstig het Wetboek van, vennootschappen is aan dit verslag een staat van activa en passiva gevoegd die dateert van 31 juli 2012, hetzij minder dan drie maanden oud.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

Vierde besluit  Doelsuitbreiding.

Zoals voorgesteld door de zaakvoerder, beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren. Het doel luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke en algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in: rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bi Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen; bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van; opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersocn in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ll De levering van hernieuwbare energie in al zijn huidige en toekomstige vormen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

* L y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

JI De productie, verkoop en transmissie van elektriciteit op basis van hernieuwbare energiebronnen

KI De aanwending van alle huidige en toekomstige aanpassingen in verband let hernieuwbare energie en bronnen.

LI De verkoop en verhandeling van groene stroomcertificaten

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genat zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van . commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Vijfde besluit  Wijziging van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vergadering beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen. Voortaan luidt het artikel als volgt:

"iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoor'diger."

Zesde besluit. Verkorting boekjaar.

De vergadering beslist het lopend boekjaar te verkorten tot 31 oktober, zoals aangeduid in het zesde agendapunt.

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal lopen van 1 november tot 31 oktober van het daaropvolgende jaar.

Zevende besluit. Wijziging datum jaarvergadering,

De vergadering beslist dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand april om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering beslist tevens dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand april 2013,

Achtste besluit  Ontslag & benoeming zaakvoerder

A. De vergadering stelt vast dat het mandaat van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GREENPARTNERS", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 56, ais zaakvoerder van de vennootschap, beëindigd is ingevolge het besluit van fusie door overneming van laatstgenoemde vennootschap door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAVA", thans "COOBRA" genaamd, met zetel te 1730 Asse, Broekooi 100, RPR Brussel en met BTW-nummer BE 0422,199.725, bij akte verleden voor notaris Gwen Daniëls te Heverlee, vervangende ondergetekende notaris, op vijftien november tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend en twaalf, onder nummer 12000310.

B. De vergadering aanvaardt het ontslag van:

- de heer Walter GEUENS, wonende te 2630 Aartselaar, Leugstraat 82 en

- de heer Dominik PLANCKAERT, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Clemenceaustraat 151, met

ingang van 18 oktober 2012 ingevolge hun schrijven op zelfde datum.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als décharge aan voormelde

gewezen zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

C. De vergadering beslist tot statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur

De Heer DE BAERDEMAEKER, Josse Guillaume, geboren te Merchtem op 28 augustus 1946, rijksregister

nummer 460828 451-22, wonende te 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14, vertegenwoordigd als gezegd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw VAN OVERWALL.E, Karine Annie, geboren te Oudenaarde op 29 juli 1956, rijksregister nummer 560729 068-93, wonende te 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14, hier aanwezig, die verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Negende besluit - aanpassing statuten aan genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de recente vennootschapswetgeving. Aldus beslist de vergadering de tekst van de bestaande statuten te vervangen door nieuwe statuten die luiden als volgt

STATUTEN.

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een beslo-'ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "QUERCOM".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14. (...)

Artikel 3. - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf heden.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke en algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

l/ De levering van hernieuwbare energie in al zijn huidige en toekomstige vormen

J/ De productie, verkoop en transmissie van elektriciteit op basis van hernieuwbare energiebronnen

KI De aanwending van alle huidige en toekomstige aanpassingen in verband let hernieuwbare energie en bronnen.

L/ De verkoop en verhandeling van groene stroomcertificaten

ll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, liet oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

ill. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als ïn het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

f 4., 1  . `{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 5. - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

(18.600) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van

het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel 13. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt

over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap;

De Heer DE BAERDEMAEKER, Josse Guillaume, geboren te Merchtem op 28 augustus 1946, rijksregister

nummer 460828 451-22, wonende te 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14.

Mevrouw VAN OVERWALLE, Karine Annie, geboren te Oudenaarde op 29 juli 1956, rijksregister nummer

560729 068-93, wonende te 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14,

Zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits unanimiteit.

Artikel 14. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend en de duur van het mandaat is onbeperkt

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstehlen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht

Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger. (...)

Artikel 18. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand april om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag

is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. (...)

Artikel 32. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één november en eindigt op eenendertig oktober van het

daarop volgende jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening

en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek. (...)

Artikel 33. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.(...)

Artikel 34. Ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt

ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in

functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan

ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt

y f." ~ 7

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

_

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen ; die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden; 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf. (...)

Artikel 41.- Zaakvoerder - Benoeming..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaak-'voer-'der. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 42,- Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 32 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap. (...)

Tiende besluit - machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Elfde besluit - volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de BV o.v.v. e CVBA SBB Accountants en Belastingconsulenten met zetel te Vuurkruiselnaan 2, 3000 Leuven en zijn medewerkers (ieder met de macht afzonderlijk te handelen), aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

' stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De verschijners verklaren dat de kosten die wegens onderhavige statutenwijziging ten laste vallen van de

vennootschap ongeveer duizend tweehonderd euro (1.200,00) bedragen en sluiten de vergadering om achttien :

. uur. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen: - een gelijkvormig afschrift

- een volmacht

- het verslag van de zaakvoerder

- staat actief en passief

- de gecoordineerde tekst der statuten.

Notaris Sandry Gypens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 22.05.2012 12122-0474-010
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 29.06.2011 11238-0039-010
22/06/2011
ÿþ

Ondernerningsnr : 0806 981 206

Benaming

(voluit) : FRUITPARTNERS.

'Rechtsvorm : , Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER, Fortsesteenweg 56.

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER











Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver)i

" op zeven juni tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten; vennootschap met,beperkte aansprakelijkheid "FRUITPARTNERS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is té 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 56, en met ondememingsnummer BTW BE 0806 981 206 RPR Mechelen.

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste beslissing:

De vergadering besliste de benaming van de vennootschap te wijzigingen en besliste dat de vennootschap' voortaan de naam "FRANKY FRESH" draagt.

Tweede beslissing:.

De vergadering besliste het ontslag van de heer Johannes Nobel, wonende te 3299 WJ Maasdam,; gemeente Binnenmaas, Striene 13, te aanvaarden en dit met ingang van zes april tweeduizend en elf.

Derde beslissing: "

De vergadering besliste tot nieuwe zaakvoerder aan te stellen:

"GREENPARTNERS C.V", cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappe-

lijke zétel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 56, en met ondernemingsnummer BTW BE 0466 020;

068 RPR Mechelen; tot vaste vertegenwoordiger werd door haar raad van bestuur aangesteld de heer Croket:

Rudolf Pieter Carolina Frans, wonende te Bomem, Bovenstraat 179;

die verklaarde bij monde van twee bestuurders haar aanstelling te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS.

Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van het proces-verbaal buitengewone; algemene vergadering; gecoördineerde tekst van de statuten met lijst publicatiedata.

Moa 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UIII IIUIØII I II IIIIUIilII

*11092684*

Vf

bah, aai Bel Staa

m

NEEi~~~~~CD

0 9 -06- 2011

E RECHTBANK van KOOPHIANDEZite MECHELEN

"









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertecgenwocrdlge:i

Verso : Naam en handtek.enino.

Coordonnées
QUERCOM

Adresse
EECKHOUTVELDWEG 14 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande