QUINZ

BV CVBA


Dénomination : QUINZ
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 837.393.773

Publication

11/02/2014
ÿþ~ Mod y¢a[d lt,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111!1,1,1,11!11,1,111111

BRUSSEL

3 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0837.393.773 Benaming

(voluit)

(verkort.) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. CV met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Medialaan, 3 0, B-1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 01/01/2014

1. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering beslist om volgende adreswijziging door te voeren:

De maatschappelijke zetel zal met Ingang vanaf 01/01/2014 verplaatst worden van medialaan 30, 1800 Vilvoorde naar medialaan 286, 1800 Vilvoorde.

2. PUBLICATIE

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal het huidige

proces verbaal gepubliceerd worden in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad.

Advooatenkantoor Lintermans BV ovv BVBA, WO-LEX BV ovv BVBA,

Bestuurder, Bestuurder,

Vast vertegenwoordigd door Bart Lintermans Vast vertegenwoordigd door Vincent Van Obberghen

QUINZ

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen .61)-het $eTgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 11.07.2013 13299-0362-017
11/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 9 JUIN

2011

Griffie

Voor- IN IIII Il 011I 111fl 111 10 111

behouden *11104379*

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

Ondernemingsnr : '1)- 333

Benaming :

(voluit): QUINZ

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap' met Beperkte Aansprakelijkheid.

Zetel : Medialaan 30 te 1800 Vilvoorde.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

OPRICHTING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op vierentwintig juni tweeduizend en elf,

Oprichters:

1.Meester VAN OBBERGHEN Vincent Yvon Alfons Edmond Marie, advocaat aan de balie van Brussel, geboren te Vilvoorde op éénendertig mei negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.05.31 113-40, wonende te 1800 Vilvoorde, Jean-Baptiste Nowélei 31.

2.Meester LINTERMANS Bart Wim, advocaat aan de balie van Brussel, geboren te Asse op vijf januari negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.01.05-311.75, wonende te 3001 Leuven, Leo Dartelaan, 6.

3.Meester VAN OBBERGHEN Olivier Benoit Agnes Marie, advocaat aan de balie van Brussel, geboren te Vilvoorde op drie februari negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.02.03--253.06, wonende te 1000 Brussel, Diksmuidelaan, 49.

4. Meester WYCKMANS Pieter Sus Ireen, advocaat aan de balie van Brussel, geboren te Blankenberge op vijftien oktober negentienhonderd :zesenzeventig, nationaal nummer 76.10.15-031.21, wonende te 1982 Zemst, Kampenhoutsebaan, 76.

5.Meester ALLEMEERSCH Benoit Philippe, Brussel, geboren te Kortrijk op negenentwintig zesenzeventig, nationaal nummer 76.11.29 023-04, Goudenregenstraat 30.

Vorm: Burgerlijk Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Naam: " QUINZ "

Maatschappelijke zetel: 1800 Vilvoorde, Medialaan 30.

Doel: De vennootschap heeft tot burgerlijk doel zowel in België als in het buitenland het in een gemeenschappelijk advocatenkantoor uitoefenen van het vrije beroep van advocaat, alsmede van alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder hiertoe beperkt te zijn), het publiceren van artikels en boeken, verstrekken van opleidingen, geven van juridische (en aanverwante) lezingen en seminaries, het optreden als (onder meer) bestuurder, vereffenaar, curator, arbiter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris; de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met

Op de laatste blz, van LIA B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

advocaat aan de balie van}

november negentienhonderd

wonende te 2800 Mechelen,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het ' efg~aci Sttlátablad Luik B - vervolg

het beroep van advocaat.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, alleen of in samenwerking met anderen, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële en diverse verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of die zouden kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan, of die passen in het voorzichtig beheer van haar vermogen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat en in overeenstemming zijn met de deontologie die geldt voor het beroep van advocaten.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen eigen aan het beroep van advocaat, samenwerken met of deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met hetzelfde of met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in of samenwerken met dezen in het kader van (inter)professionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Duur: De vennootschap wordt voor een onbepaalde duur opgericht.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige vennoot is.

Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen die elk één/tweehonderdvijftigste (1/250-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het vaste gedeelte van het kapitaal werd bij de oprichting volledig geplaatst en volgestort.

Het kapitaal dat het vast gedeelte overschrijft, is veranderlijk en wordt, zonder dat een statutenwijziging hiervoor is vereist en zonder ;beperking van bedrag, verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens vennoten {toetreden en intekenen op nieuwe aandelen, of telkens vennoten uittreden of iworden uitgesloten.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit minstens vijf (5) bestuurders, vennoten, door de algemene vergadering benoemd.

De algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

Elke klasse van vennoten heeft recht op minstens één vertegenwoordiging in de raad van bestuur, die zal worden benoemd door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgedragen door elke klasse.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering van vennoten zullen ten gunste van het ontslag van een bestuurder stemmen indien om dit ontslag wordt verzocht door de klasse van vennoten op wiens voordracht deze bestuurder oorspronkelijk benoemd



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

was

(De algemene vergadering van vennoten mag een bestuurder op elk tijdstip



Voorbehouden aan het ---EëÏgisefï-Sti atsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Bij de vervanging van een bestuurder zal de nieuwe bestuurder worden verkozen uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de klasse van vennoten op wiens voordracht de te vervangen bestuurder oorspronkelijk (benoemd was.

Wanneer een plaats van een bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, evenwel uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de klasse van vennoten op wiens voordracht de te vervangen bestuurder oorspronkelijk benoemd was. De eerstvolgende vergadering beslist over de definitieve benoeming.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, met dien verstande dat ze zullen worden vergoed voor de normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, die zij kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening] van hun opdracht.

Wanneer een plaats van een bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, evenwel uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de klasse van vennoten op wiens voordracht de te vervangen bestuurder oorspronkelijk benoemd was, De eerstvolgende vergadering beslist over de definitieve benoeming.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, met dien verstande dat ze zullen worden vergoed voor de normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, die zij kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun opdracht.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden elke derde donderdag vals mei, om achttien uur (18.00 uuur) 's avonds, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari van een jaar en eindigt op é neodertig december van datzelfde jaar.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

a. het aantal bestuurders vast te stellen op vijf (5)

b. te benoemen tot deze functie :

De BVBA VVO-LEX, met zetel te 1800 VILVOORDE, Jean-Baptiste Nowélei 31, met als vaste vertegenwoodiger Meester Vincent VAN OBBERGHEN, voornoemd.

De BVBA ADVOCATENKANTOOR LINTERMANS, Leo Dartelaan 6, 3001 Heverlee, KBO 0477.385.993, met als vaste vertegenwoordiger Meester Bart LINTERMANS, voornoemd.

BVBA PIETER WYCKMANS ADVOCAAT, met zetel te 1982 ZEMST,

Kampenhoutsebaan 76, KBO 0837.118.215, met als vaste

vertegenwoordiger Meester Pieter WYCKMANS, voornoemd.

De BVBA OLIVIER VAN OBBERGHEN ADVOCATEN, met zetel te 1000 BRUSSEL,

Diksmuidelaan 49, KBO 0837.124.945 met als vaste vertegenwoordiger Meester Olivier VAN OBBERGHEN, voornoemd.

BVBA ADVOCATENKANTOOR ALLEMEERSCH, Goudenregenstraat 30, 2800

Mechelen, KBO 0879.118.027, met als vaste vertegenwoordiger Meester Benoit ALLEMEERSCH, voornoemd.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van elke bestuurder vast te stellen voor zes (6) jaar.

d. het mandaat van de bestuurder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het '

Hé[gi"sc~ l eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Staatsblad 1 3) De vergadering besluit dat de

eerste jaarvergadering zal

plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend dertien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één april tweeduizend en elf.

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan ETUGEST NV te Grimbergen, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor: en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de akte;

Coordonnées
QUINZ

Adresse
MEDIALAAN 30 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande