R.V. 33 AGENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.V. 33 AGENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.841.026

Publication

24/06/2014
ÿþHod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gyiffietyele pkte

IkielQ9Cikertv-

voe behrn.

aan I Belgi Staats

111111

Ondernemingsnr : 0841.841.026 Benaming

(voluit): R.V. 33 AGENCY

(verkort) :

erpert op "

1 3 a Z14

rec

ter griffie ven de NederMstalige

htbank va n icoopheidel Epd3

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: LUITBERG 2, 1853 STROMBEEK-BEVER

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder, de heer Roger Van den Berghe, wordt beslist om per 2 juni 2014 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Ankerrui 2, 2000 Antwerpen.

De zetel te 1853 Strombeek-Bever, Luitberg 2 wordt definitief gesloten.

Gedaan te Strombeek-Bever, 2 juni 2014

Roger Van den Berghe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0428-013
28/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

Hbd Word 11,1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

194

Ondernemingsnt : 0841.841.026

Benaming

(voluit) : R.V. 33 AGENCY

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LUITBERG 2, 1853 STROMBEEK-BEVER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming niet-statutair zaakvoerder

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap dd. 30 mei 2013, dat de heer Michael Eulaers, wonende te 2950 Kapellen, Haagdoomlaan 52, zijn ontslag heeft aangeboden als niet-statutair zaakvoerder.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om het ontslag van de heer Michael Eulaers te aanvaarden en hem eveneens met eenparigheid van stemmen kwijting te verlenen voor zijn gevoerd mandaat tot heden.

De algemene vergadering beslist vervolgens tot benoeming van mevrouw Mira Fanuel wonende te 2640 Mortsel, Meidoom 512, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, die aanvaardt.

De functie van zaakvoerder is onbezoldigd en voor onbepaalde duur,

Gedaan te Strombeek-Bever, 30 mei 2013

Dhr. Rager Van den Berghe,

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad













*13098484*



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþ+11194706+

Mad 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

ri 5 DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ; R.V. 33 AGENCY

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 1853 STROMBEEK-BEVER, LUITBERG 2

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op veertien december tweeduizend elf, dat door 1) de heer VAN dEN BERGHE Roger Hubert, wonende te 2060 Antwerpen, Dijlestraat 52 bus 101, en 2) de heer MANGEZ Jacques Ghislain, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Drieshof 5, als volgt volstortend: comparant-oprichter sub 1) zesduizend honderd negenenzestig euro (E 6.169,-) voor honderd negenennegentig (199) aandelen en comparant-oprichter sub 2) éénendertig euro (E 31,-) voor één (1) aandeel, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "R.V. 33 AGENCY°, met maatschappelijke zetel te 1853 Strombeek-Bever, Luitberg 2, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel: Het vervaardigen, het doen vervaardigen, de in- en verkoop, de groot-en kleinhandel, zowel van de grondstoffen als van afgewerkte producten, van modeartikelen, Ieder- en bontwaren, accessoires, meubels en bijhorende decoratieve elementen, in de ruimste zin van het woord.

Het optreden als commissionair en het uitbaten van een modeagentuur.

Alle handelingen met betrekking tot goederen in het algemeen; het optreden als mandataris en/of tussenpersoon voor alle hierboven vermelde handelingen, het waarnemen van alle bestuursopdrachten in verwante vennootschappen.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend. Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, roerende of onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp der vennootschap. Zij mag zich derhalve betrekken door middel van inbreng, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding ervan te bevorderen. Zij mag zich borg stellen voor elke willekeurige derde. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder: comparant-oprichter sub 1). De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

o/141 02 C

vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

Wordt benoemd als eerste gewone zaakvoerder: de heer EULAERS Michael, wonende te 2950 Kapellen, Haagdoornlaan 52.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste iaarvergaderinq zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen re htsoersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap, vanaf het ogenblik van verkrijging van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één november tweeduizend elf. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode (tussen oprichting en neerlegging van het vennootschapsdossier waardoor de rechtspersoonlijkheid verkregen wordt), zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verworven heeft, ook te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling aan de aangestelden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Eulaers", met zetel te 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56, teneinde inschrijving te nemen in het ondememingsregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren; namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het ondememingsloket van de vennootschap; namens de vennootschap alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-Administratie. De volmachthouder kan alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R.V. 33 AGENCY

Adresse
LUITBERG 2 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande