RADIOLOGIE KATRIEN VAN DEN BERGH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADIOLOGIE KATRIEN VAN DEN BERGH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.988.031

Publication

11/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305096*

Neergelegd

07-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537988031

Benaming (voluit): Radiologie Katrien Van den Bergh

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3320 Hoegaarden, Brouwerij Loriersstraat 1 bus C003

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op zeven september tweeduizend dertien heeft mevrouw VAN DEN BERGH Katrien Sofie Laura Constantia, geboren te Gent op 18 mei 1982, wonende te 3320 Hoegaarden, Brouwerij Loriersstraat 1 /C003 een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Radiologie Katrien Van den Bergh en met zetel te 3320 Hoegaarden, Brouwerij Loriersstraat 1 bus C003 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen. Het kapitaal bestaat geheel uit inbrengen in geld en is volledig geplaatst en volgestort door de oprichter. Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 18.600,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap BNP Paribas Fortis.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de radiologie door de geneesheer-vennoot-radioloog of de geneesheren-vennoten-radiologen in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De zaakvoerders hebben alle bevoegdheden, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn met de artikelen omtrent de vennootschappen en geneesherenassociaties in de Geneeskundige Plichtenleer.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd op elk van de volgende wijzen:

a) door de zaakvoerder, die als er meer dan één zaakvoerder is, gezamenlijk bevoegd zijn de vennootschap te vertegenwoordigen.

b) door een volmachtdrager die houder is van een schriftelijke volmacht en die geldt voor een beperkte duur of een bepaald voorwerp.

Als de volmachtdrager geen vennoot is, kan de volmacht enkel betrekking hebben op zaken van niet medische aard.

Dokter Van den Bergh Katrien is statutair zaakvoerder van de vennootschap. Zij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de tweede vrijdag van de maand mei om 19.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

1. Het eerste boekjaar loopt tot en met eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in de maand mei 2015.

2. Alle verbintenissen door de oprichter aangegaan, sedert 10 januari 2013 voor de vennootschap in oprichting worden uitdrukkelijk bekrachtigd.

Volmacht

De zaakvoerder geeft volmacht aan de aangestelden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CBB Leuven, Diestsevest 89, 3000 Leuven teneinde alle formaliteiten inzake KBO, sociaal verzekeringsfonds en sociaal secretariaat te vervullen.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/02/2015
ÿþop de laatste bIz. van 1.ü1[c `ve'rrnefâën itectó :73áam ën}loedanighëid vande instrumenterende natáns, hëtzlvraiïdë p'e-rsá~ô)rï(ën)"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

rpeffLS 17.1

111

ilIIVIIIIYdNllllll

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

~';~~ .R~~~! ~G1~

' ') ' ..~~

CDI-1,r=

' J. -0p;;3r7clei

Griffie

11

De buitengewone algemene vergadering van 30 december 2014 aanvaardt de volgende punten:

De maatschappelijke zetel van Radiologie Katrien Van den Bergh verplaatst naar Langstraat 218 33384 Attenrode en dit met Ingang vanaf 31/12/2014.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de zitting gesloten om 20u15.

Van Den Bergh Katrien Sofia Laura Constantia Zaakvoerder

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(uottee4 adres)

Onderwerp(en) akte :Adreswijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

0537.988.031

RADIOLOGIE KATRIEN VAN DEN BERGH

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BROUWERIJ LORIERSSTRAAT 9 bus C003, 3320 Hoegaarden, België

Coordonnées
RADIOLOGIE KATRIEN VAN DEN BERGH

Adresse
BROUWERIJ LORIERSSTRAAT 1, BUS C003 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande