RADIOLOGISCH CENTRUM AALST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADIOLOGISCH CENTRUM AALST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.781.309

Publication

27/07/2012
ÿþYod Word ".1.5

~ 1 M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Auss~:

1 8 atte2012

fl111 1U1l ICI Uh 11 IIIINIGI

*12132844*

Va behc aan

Bei£

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.781.309

Benaming

(voluit) : RADIOLOGISCH CENTRUM AALST

(verkort) R.C.A.

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1790 Affligera, Kasteelstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit eert akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf, dragende de melding "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DEINZE op drie juli tweeduizend en twaalf. Boek 507, Blad 44, Vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor de ea. Inspec-teur, (getekend), Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent.", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkeheid "RADIOLOGISCH CENTRUM AALST", afgekort "R.C.A." met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Kasteelstraat 8, en met ondernemingsnummer 0435.781.309., de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato vier juni tweeduizend en twaalf, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per eenendertig mei tweeduizend en twaalf.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato negen juni tweeduizend en twaalf opgesteld door de BVovveBVBA Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Heer Van Cauter, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 31 mei 2012 van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RADIOLOGISCH CENTRUM AALST aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA Radiologisch Centrum Aalst een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten per 31 mei 2012 die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 64.853,77 en een netto actief van E 64.853,77.

Uit de controlewerkzaamheden, die we hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen we bevestigen dat er een boekhoudkundige staat werd opgesteld die voortvloeit uit de rekeningen, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gedaan te Aalst,

Op 9 juni 2012

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de heer W. Van Cauter zaakvoerder,"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering.

De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

Op de laatste box, van Luur BB vermelden Recto . Naam en haedanighecd van de instrumenterende notaris hetzij van de peso(d)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanz[en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

,a r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RADIOLOGISCH CENTRUM AALST" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De zaakvoerder, de Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, hier aanwezig, verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, en handelend als voormeld, zal de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, en handelend als voormeld, worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Zijn opdracht is kosteloos.

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerder, stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van vierenzestigduizend achthonderd drieënvijftig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 64.853,77) en een eigen vermogen heeft van vierenzestigduizend achthonderd drieënvijftig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 64.853,77).

De enige aandeelhouder, de Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, verklaart dat hij alle schulden van de vennootschap overneemt en persoonlijk zal instaan voor de betaling ervan, en dat jok aile activiteiten van de vennootschap definitief wenst stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De enige aandeelhouder is nog steeds aanwezig en beslist de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING  SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, verklaart dat hij aile schulden van de vennootschap overneemt en persoonlijk zal instaan voor de betaling ervan.

De Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, verzoekt en vordert vervolgens, ons ondergetekende werkende notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RADIOLOGISCH CENTRUM AALST" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de hiervoor vermelde aandeelhouder, het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen heeft en bekleed wordt met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en niet het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RADIOLOGISCH CENTRUM AALST"definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Pierre D'Haenens, voornoemd, besluit verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 1790 Affiigem, Kasteelstraat 8. Aile voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de BVBA AD-MINISTERIE, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 701A, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, om alle formaliteiten

te vervullen bij de bevoegde dien-asten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formali-teiten naar aanleiding van deze statutenwijziging, alsmede voor eventuele latere wijzigingen, met recht van indeplaat-asstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

" Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief, versaag van de bedrijisreVisor.

Voor-be ruden aan het Belgisch Staatsblad

Q~ oe IQatte hlz van Luk B verrnelden Recto Naarr, en hoedanigheid van rie itlstrurflen2etende notaris hetz'1 van de perso{u)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden vcrtegenuaordtgen

Verso Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 29.06.2012 12239-0391-014
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 28.07.2011 11349-0442-012
23/08/2010 : DET000061
30/07/2010 : DET000061
28/08/2009 : DET000061
04/09/2008 : DET000061
22/08/2007 : DET000061
28/08/2006 : DET000061
17/07/2006 : DET000061
26/07/2005 : AAT000061
07/07/2004 : AAT000061
02/07/2003 : AAT000061
15/09/2000 : AAT000061
09/09/2000 : AAT000061
31/01/1992 : AAT61
08/12/1988 : AAT61

Coordonnées
RADIOLOGISCH CENTRUM AALST

Adresse
KASTEELSTRAAT 8 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande