RADIOTHERAPIE N. CHRISTIAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RADIOTHERAPIE N. CHRISTIAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.567.725

Publication

01/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 29.05.2014, DPT 25.06.2014 14217-0295-010
23/02/2012
ÿþMal Word i1.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I(lUll iuiiiiii uiu

*12043635*

~ ' O FEV. 2O'12

?1 IEL.. Griffie

Onderneminganr : 3 5G1_ ~-

Benaming tv

(voluit) : RADIOTHERAPIE N. CHRISTIAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grensstraat 156, 1970 Wezembeek-Oppem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom, vervangende zijn ambtgenoot notaris François Hermann te Hannuit, wettelijk belet, op 2 februari 2012, neergelegd op de griffie vôôr registratie blijkt dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer CHRISTIAN Nicolas, geboren te Malmedy op 21 februari 1978, NN 78.02.21 299-44, IK 5909039449-45, gehuwd, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Grensstraat 156,

- met maatschappelijke benaming: RADIOTHERAPIE N. CHRISTIAN.

- met maatschappelijke zetel te 1970 Wezembeek Oppem, Grensstraat 156,

- met als doel:

De vennootschap heeft tot doel de geneeskunde te beoefenen, en meer bepaald de specialiteit van de radiotherapie, door de artsen die de vennootschap vormen en die uitsluitend artsen zijn of zullen zijn die wettelijk bevoegd zijn om in België de geneeskunde te beoefenen. Dit doel omvat de terbeschikkingstelling van de vereiste middelen aan de artsen om de geneeskunde te beoefenen binnen de vennootschap.

De vennootschap mag overgaan tot alle onderzoeken en alle studies die verband houden met haar hoofddoel en mag zich bezighouden met het onderzoek naar en de ontwikkeling van wetenschappelijke technieken die een nauwkeurige diagnose bevorderen,

Ze mag allerlei adviezen verstrekken, allerlei cursussen en conferenties geven en allerlei seminaries organiseren in het kader van de medische praktijk.

De vennootschap mag in België elke andere activiteit uitoefenen die haar maatschappelijk doel kan bevorderen, en dit zowel op autonome wijze als in het kader van contracten met verzorgingsinstellingen of medische confraters, in overeenstemming met de medische deontologische code.

De vennootschap mag eveneens, mits de voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Raad van de Orde van Geneesheren, op eender welke wijze betrokken zijn bij bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel vergelijkbaar, analoog of verbonden zou zijn met haar doel.

De vennootschap mag elke handeling stellen die vereist en/of noodzakelijk is voor de realisatie van haar doel en meer bepaald elke roerende of onroerende transactie met betrekking tot de medische lokalen, de aankoop van medisch en niet-medisch materiaal en de aanwerving van het administratieve en verzorgende personeel dat praktijk houdt of zal houden binnen de vennootschap.

De vennootschap mag op algemene wijze alle handelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de realisatie van haar maatschappelijk doel, zonder het burgerlijke karakter en de medische roeping ervan te wijzigen. De vennootschap garandeert aan elke geassocieerde arts dat hij zijn beroep volkomen onafhankelijk zal kunnen uitoefenen in overeenstemming met de regels met betrekking tot het medische geheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid en de vrije keuze van de patiënt.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van rechtstreekse of onrechtstreekse samenspanning, van dichotomie en van overconsumptie is uitgesloten.

De vennootschap mag bijkomend allerlei onroerende, roerende en financiële verrichtingen uitvoeren, voor zover het burgerlijke karakter van de vennootschap en de medische deontologie gerespecteerd worden en voor zover deze verrichtingen kaderen binnen een beheer als een `goede huisvader' zonder repetitief en commercieel karakter. Als er meerdere vennoten zijn, is het voorafgaande akkoord van de vennoten vereist omtrent het oprichtingsbeleid en het beheer van de aldus gedane investeringen die met een meerderheid van minstens 2/3 van de vertegenwoordigde aandelen goedgekeurd moeten worden. Dit akkoord zal het voorwerp uitmaken van een schriftelijk document dat wordt overgemaakt aan de betrokken Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\if - met een onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge - met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de heer CHR1STIAN Nicolas ten bedrage van 18.600,00 euro waarvoor hij 100 aandelen verkreeg en waarvan 12.400,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de Bank van Breda met nummer 645-104743766, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn volgestort ten belope van 2/3.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de laatste donderdag van de maand mei om negentien uur (19.00 uur), eerste jaarvergadering in 2013.

- met boekjaar: van 01/01 tot 31112, eerste boekjaar tot 31/12/2012.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen uit de vennoten en benoemd voor een bepaalde duur door de algemene vergadering van vennoten die hun aantal en hun eventuele vergoeding bepaalt, die kan bestaan uit een vaste vergoeding ten laste van de resultatenrekening en/of een tantième op het verdeelbare resultaat.

Als er meerdere vennoten zijn en als het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, mag deze bezoldiging niet ten nadele van de andere vennoten zijn en moeten de modaliteiten van deze bezoldiging het voorwerp uitmaken van een overeenkomst die wordt gesloten tussen onderhavige vennootschap en de arts-zaakvoerder. Het bedrag van deze bezoldiging zal moeten overeenstemmen met de werkelijk geleverde bestuurprestaties,

Niettegenstaande de voorgaande alinea kan de enige vennoot, als de vennootschap slechts één vennoot telt, voor de hele duur van zijn activiteit binnen de vennootschap benoemd worden als zaakvoerder. In geval van meerdere vennoten of indien het gaat om een medezaakvoerder zat het mandaat van zaakvoerder automatisch herleid worden tot maximum zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

De aldus benoemde zaakvoerder(s) zal/zullen waken over de naleving van de wettelijke bepalingen bij de beoefening van de geneeskunde en over de strikte toepassing van de richtlijnen van de Orde van Geneesheren.

Elke zaakvoerder of de zaakvoerder als er slechts één is, mag in zijn eentje aile handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de realisatie van het doel, uitgezonderd de handelingen die wettelijk enkel voorbehouden zijn voor de algemene vergadering, en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in de rechtbank, als eiser of als verweerder.

Ze mogen op eigen verantwoordelijkheid bijzondere mandatarissen aanstellen die enkel voor welbepaalde handelingen bevoegd zijn.

Deze delegaties mogen echter nooit worden toegekend aan een niet-arts voor de bevoegdheden die rechtstreeks betrekking hebben op de geneeskunde. Enkel de handelingen zonder medische reikwijdte mogen gedelegeerd worden aan een niet-arts, die zich ertoe moet verbinden om de medische deontologie en meer bepaald het beroepsgeheim na te leven,

De zaakvoerders kunnen te allen tijde afgezet worden door de algemene vergadering,

De zaakvoerder zal erover waken dat de aparte aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is.

Wordt aangesteld als eerste en enige zaakvoerder van de vennootschap, de comparant en enige vennoot voor de duur van zijn activiteit binnen de vennootschap, de heer CHRISTIAN Nicolas, dokter in de geneeskunde, geboren te Malmedy op 21 februari 1978, gedomicilieerd in de Grensstraat 156 te 1970 Wezembeek-Oppem, en dit voor de duur van de vennootschap zolang deze een eenmansvennootschap blijft.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

- bestemming van het resultaat: De honoraria die worden gegenereerd door de medische activiteit aangereikt aan de vennootschap of uitgeoefend binnen de vennootschap door de geassocieerde arts(en), worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap,

De vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst, na aftrek van de verplichte inhoudingen, Op de nettowinst wordt minstens vijf procent ingehouden om de wettelijke reserve aan te leggen, Deze inhouding zal niet langer verplicht zijn zodra ze 1/10 van het kapitaal bereikt.

De bestemming die moet worden gegeven aan het winstsaldo zal jaarlijks bepaald worden door de gewone algemene vergadering.

De bepaling van een conventionele reserve vereist de unanieme goedkeuring van de vennoten, Als unanimiteit onmogelijk is, kan de betrokken Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren een andere meerderheid aanvaarden.

- Ontbinding: De vereniging van alle aandelen in de handen van één enkele persoon resulteert niet in de ontbinding van rechtswege, noch in de gerechtelijke ontbinding van de vennootschap,

In geval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap gebeuren door de zaakvoerder of zaakvoerders in functie, tenzij de vergadering hiertoe met eenvoudige meerderheid van stemmen als

vereffenaar één of meer artsen aanstelt die opgenomen zijn in de Lijst van de Orde van Geneesheren en de bezoldiging en de bevoegdheden bepaalt. Het batige saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal in de eerste plaats gebruikt worden om aan de vennoten het gestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen te betalen, Het overschot zal verdeeld worden tussen de maatschappelijke aandelen, waarbij elk aandeel hetzelfde recht verleent.

- De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 19 december 2011.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van de oprichtingsakte

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

IVoor-

' b'houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 26.05.2016, DPT 22.06.2016 16208-0432-010

Coordonnées
RADIOTHERAPIE N. CHRISTIAN

Adresse
GRENSSTRAAT 156 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande