RAFARA

Divers


Dénomination : RAFARA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 874.859.628

Publication

25/07/2013
ÿþMod Word t r.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111!!1111j111,1,1,!11111111

Neergeiegd ter griffie der

Rechtbank van hoa~~ J~ll,l 2013

e.

te Leuven, de

DE i ifff(JER,

Qndernemingsnr , 0874859628 Ewitcze[trig

tvolzut) Rafara

(+ecrkor)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm , Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rotselaarsebaan, 44, 3220 Holsbeek

(volledig adres)

Ondat ^,scan atzta : Ontbinding en sluiting vereffening.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 8 mei 2013 om 10 u.

-De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken nog uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

-Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige bestuurder de heer Guido Lauwers. De vergadering besluit bij afzonderlijke stemming unaniem kwijting te verlenen aan de bestuurder voor het uitoefenen van zijn mandaat tot heden.

-De vergadering stelt vast dat de vennootschap op heden geen activiteiten meer heeft, geen activa meer te verdelen heeft en dat alle schulden vereffend zijn. Aldus beslist de vergadering, gezien er geen verdere daden van vereffening dienen te gebeuren om geen vereffenaar te benoemen, tengevolge waarvan unaniem wordt beslist de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

-Bijgevolg verklaart de vergadering "de vereffening gesloten" en stelt zij vast dat de vennootschap "Rafara definitief heeft opgehouden te bestaan.

-De heer Guido Lauwers zal ten persoonlijke titel instaan voor het vervullen van eventuele nog bestaande en toekomstige verplichtingen.

-De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaren bewaard blijven op zijn woonplaats, Rotselaarsebaan, 44, 3220 Holsbeek.

Guido Lauwers,

Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verao . Naam en handtekening.

Coordonnées
RAFARA

Adresse
ROTSELAARSEBAAN 44 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande