RANGE 1

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RANGE 1
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.920.673

Publication

07/04/2014
ÿþVoor-

behoud( aan he Belgisc

Staatsbl"

Med Word 11.1

11111111110111 1 Neergeagd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 6 IMAM 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.920.673

Benaming

(voluit) : RANGE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Mechelsestraat 34 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging adres maatschappelijke zetel

Bij algemene vergadering gehouden op 24/02/2014 op de maatschappelijke zetel te Leuven werd met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

Wijziging adres maatschappelijke zetel van Mechelsestraat 34, 3000 Leuven naar Rue Sainte Catherine 39 bus 4G, 1000 Bruxelles met ingang van 24/02/2014.

Legein Peter Zaakvoerder

vn\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2013
ÿþ Motl PDF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tNeergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 2 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

*13045881*

1111111

Vc behc aar Belt Staal

Ondernemingsnr : O5 J" n

Benaming .

RANGE I

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid

Zetel: Mechelsestraat 34, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 4 maart 2013, dat de heer LEGEIN Peter, geboren te Oostende op 4 mei 1960, uit de echt gescheiden, wonende te Leuven, Alfons Smetsplein 3G/502 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht,

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "RANGE 1".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Mechelsestraat 34, gerechtelijk arrondissement Leuven.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een café en drankgelegenheden,

- het uitbaten van een eetgelegenheid met beperkte bediening (taverne);

- de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in

een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars en cafetaria's;

- de verkoop van kleine snacks;

- de groot- en kleinhandel in dranken, algemeen assortiment;

- de groot- en kleinhandel in antiek en oude kunstvoorwerpen;

- de groot- en kleinhandel in tweedehandsgoederen zoals meubels, afbraakmateriaal, rariteiten (brocante), enz.;

- de groot- en kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, enz.;

- het maken en inlijsten van foto's voor zowel bedrijven als particulieren;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.;

- het uitvoeren van managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven in de ruimste zin;

- het beheer van onroerend of roerend vermogen, het aankopen, verhuren, uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- deze formuleringen omvatten eveneens al wat in de sectoren waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zou worden;

- dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar of anderszin, en zowel in België als in het buitenland;

- alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren ten voordele van derden;

- aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/ of helpen uitbreiden;

- belangen nemen op aile mogelijke wijzen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

4, De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,00-¬ ) en is' vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder een/honderd zes en tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volgestort:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en harldtelcening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- door de Heer LEGEIN Peter, voornoemd, wordt ingeschreven op 186 aandelen, hetzij voor 18.600,00¬ , waarvan volstort is 12.400,00-¬ .

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-¬ ).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE71 7340 3639 0769 bij KBC geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RANGE 1" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten, In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 30 september 2014,

2, Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om 28u in 2015, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Benoeming gewone zaakvoerder

Wordt heden benoemd tot gewone zaakvoerders van de vennootschap en dit voor onbepaalde tijd, de Heer

LEGE1N Peter, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De oprichters verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 februari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door dè vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn/hun aansprakelijkheid te beperken.

5, Volmacht

Volmacht werd verleend aan BBP 8i Partners bvba, 3140 Keerbergen, Tremelobaan 122, vertegewoordigd door de heer Buekenhout Yves, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, of eenieder erkend ondernemingsloket alle machten om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte,

Dit uittreksel werd neergelegd vôôr registratie, met ais enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

.,

Coordonnées
RANGE 1

Adresse
MECHELSESTRAAT 34 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande