RAVCON

Société en commandite simple


Dénomination : RAVCON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 503.811.367

Publication

25/06/2013
ÿþMod word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

? 4 JUN 2013

Griffie

Rechtsvorm : COMM.V

Zetel : KARDINAAL CARDIJNLAAN 25 - 1700 DILBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering dd 31/05/2013 wordt geopend onder het voorzitterschap van de Heer CARRETTE RONALD.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

De zaakvoerder is aanwezig.

1.VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

14/06/2013 wegens verhuis:

Mereldreef 95

3140 Keerbergen

tl i

i

Ondernemingsnr : 0503.811.367

Benaming

(voluit) : RAVCON

(verkort).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

CARRETTE RONALD Zaakvoerder

+é3t5rC t':: iC~~=-- rlii '01eiQ VcF1 orb ar;rJCriC'j{~.,!{'~

e:C, I*.PZ?:SCo;. r/-an

" , n'rc FPtlIC;

15/02/2013
ÿþr" -~~'-,

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 5 FEV 2073

Griffie

v5o3 ¶4451 S

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : Comm,V

Zetel : Kardinaal Cardijnlaan 25 -1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting Comm.v

ONDERGETEKENDEN:

Beherend vennoot:

CARRETTE RONALD,

wonende te 1700 Dilbeek, Kardinaal Cardijnlaan 25

geboren te Anderlecht, N.N. 72.07.03-451.50

EN

Stille vennoot:

OBERINK VANESSA,

wonende te 1700 Dilbeek, Kardinaal Cardijnlaan 25

geboren te Etterbeek, N.N. 74.09.09-206.74

; komen overeen op datum van 30januari 2013 om een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten, waarvan de modaliteiten als volgt zijn vastgesteld

Artikel 1 : NAAM

De vennootschap draagt de naam "RAVCON" voorafgegaan of gevolgd door "gewone commanditaire vennootschap" of "Comm,V"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RAVCON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

. M 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Artikel 2 : Doel

Het doel van de vennootschap is het volgende:

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, strategie, business development, marketing, productie en ontwikkeling, processing, informatie en communicatie technologie, engineering & contracting, milieutechnologie, hernieuwbare energie, projectmanagement en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis,

" Het verstrekken van advies aan en het begeleiden van personen, ondernemingen, verenigingen en rechtspersonen, met betrekking tot opleiding, interne en externe communicatie; communicatie dient begrepen te worden in de breedste zin van het woord en omvat, ondermeer, communicatie via pers, bijzondere uitgaven, elektronische communicatie en evenementen, en informatie en communicatie technologie.

" Het opstellen van businessplannen en budgetten; het doorlichten en bijsturen van organisaties; advies en begeleiding bij binnen- of buitenlandse expansie van een bedrijf of een organisatie; overgangsmanagement, crisismanagement en management in de algemene zin van het woord; prospectie en verkoop van projecten.

.1-let verzorgen van opleidingen en het organiseren van evenementen,

.De handel in, en import en export van alle soorten goederen, in de meest ruime zin van het woord.

" De verkoop van soft- en hardware en randapparatuur en overige activiteiten in verband met computers. -De verhuur van zeiljachten met of zonder skipper.

" Verhuur van (water)sportmateriaal, uitbaten van een (water)sportcentrum, geven van opleidingen met inbegrip van ondermeer zeilen, kitesurfen en duiken.

" Uitbaten van een Bed & Breakfast

De vennootschap heeft tevens tot doel:

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Net uitvoeren, rechtstreeks of via onderaannemers, en / of het cot)rdineren van de uitvoering van dit advies.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; -

'De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties of vereffenaarfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

. F ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante duurzame immateriële vaste activa.

" Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

" Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Om haar doel te bereiken, kan de vennootschap obligatieleningen uitgeven, evenals grondleningen of om het even welke gelijkaardige lening. Zij kan optreden voor eigen rekening, per commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De vennootschappelijke zetel is gevestigd Kardinaal Cardijnlaan 25, 1700 Dilbeek met als rechtsgebied Brussel.

Artikel 4 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 E. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen.

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald:

CARRETTE RONALD 990,00 Euro in geld (99 aandelen of 99 procent )

OBERINK VANESSA 10,00 Euro in geld ( 1 aandelen of 1 procent)

Artikel 5 : Zaakvoerders

o q t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wordt als zaakvoerder aangesteld :

" De heer CARRETTE RONALD

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Artikel 6 x Aansprakelijkheid

De werkend vennoten zijn hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 7: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2013.

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf 1 januari 2013, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Artikel 8: BOEKJAAR  WINSTVERDELING  ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt per 30 september van elk jaar.

Per uitzondering zal het eerste boekjaar ingaan op 1 januari 2013 en de eerste afsluiting zal gebeuren op 30 september 2014.

De jaarlijkse algemene vergadering gaat door op de Ode vrijdag van maart om 11 u. De eerste algemene vergadering neemt plaats in het jaar 2015.

Artikel 9 ; Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten oprichters. De overblijvende vennoot krijgt het voorkeurrecht om de aandelen van de overleden vennoot aan te kopen tegen de waarde van het eigen vermogen volgens de laatste ingediende balans.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10 : Nieuwe vennoot

Intrede van een nieuwe vennoot kan enkel wanneer alle vennoten hiermede akkoord gaan.

Artikel 11 : Uittreden van een vennoot

De vennoot die wenst uit te treden moet zijn voornemen kenbaar maken per aangetekend schrijven.

Artikel 12 : Ontbinding / Vereffening

De vennoot die wenst uit te treden heeft, à rato van het pakket aandelen die de vennoot op dat ogenblik in zijn bezit heeft, recht op een deel van de waarde van de vennootschap zoals die zal bepaald worden in gezamenlijk akkoord of door één in gezamenlijk akkoord, aangestelde accountant.

Indien er onenigheid is in verband met de aan te stellen accountant zal deze aangesteld worden door de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Eventuele kosten te dragen door elk van de vennoten in gelijke delen.

Artikel 13 : Erfgenamen

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of erfgenamen de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris opmaken,

Artikel 14 : Verkoop van de zaak

Indien geen der partijen de zaak wil verder zetten zal ze verkocht worden aan de meest biedende,

In dit geval zal de overnameprijs in eerste instantie gebruikt worden om alle schulden te vereffenen en een eventueel overschot of tekort zal verworven zijn of valt ten laste van elk van de vennoten a rato van het aandelenbezit.

Aldus overeengekomen te Dilbeek op 30 januari 2013 en opgemaakt in vier exemplaren waarvan elk der partijen erkend één ontvangen te hebben en waarvan 2 exemplaren dienen voor registratie.

t

CARRETTE RONALD OBERINK VANESSA

beherend vennoot stille vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RAVCON

Adresse
KARDINAAL CARDIJNLAAN 25 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande