RAYCHEM INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAYCHEM INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.827.417

Publication

31/03/2014
ÿþroodwam ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophande,

te Leuven, de 1 8 1.1AM Î 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

*19070063*

II 1111111 II IRI

be a Br st~

I II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0426.827.417

Benaming

(voluit) : Raychem industries

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder - Herroeping en toekenning van volmachten

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering d.d. 3 maart 2014 blijkt dat het ontslag werd aanvaard van de heer Vital Kerckhofs, wonende te 3210 Lubbeek, Jeugdsquare 2, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 3 maart 2014.

Tevens blijkt dat er beslist werd om met ingang van 3 maart 2014 de heer David De Craemer, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Achturenstraat 63, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018. Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Voor de goede orde werd er eveneens beslist dat het mandaat van de heren Werner De Wolf en Bric Dietvorst, die tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap werden benoemd door de buitengewone algemene vergadering d.d. 20 december 2012, zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van zaakvoerders d.d. 3 maart 2014:

De vergadering van de zaakvoerders heeft na beraadslaging unaniem besloten om, met uitwerking vanaf 30 april 2014, de volgende volmachten te herroepen, toegekend aan de heer François Verwinnen, wonende te Blokkenstraat 16, 3050 Oud-Heverlee, bij beslissing genomen op de vergadering van de zaakvoerders d.d. 20 december 2012 en zoals beschreven onder randnummers 2, 4 en 5 in het uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 22 april 2013 onder het nummer 13062601:

(i) alle bankbevoegdheden op de bankrekeningen van de Vennootschap, (ii) alle bijzondere volmachten inzake fiscale formaliteiten en (iii) alle bijzondere volmachten inzake contracten.

Verder heeft de vergadering van zaakvoerders na beraadslaging besloten om, met ingang van 3 maart 2014, mevrouw Inge Godts, wonende te Kraaikant 63, 3221 Holsbeek tot bijzonder gevolmachtigde te benoemen inzake (i) bankbevoegdheden op de bankrekeningen van de Vennootschap, (ii) Human Resources en (iii) fiscale formaliteiten, zoals hieronder opgelijst en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 22 april 2013 onder het nummer 13062601:

(Gezamenlijke) bankbevoegdheden vermeld onder randnummer 2 van de publicatie d.d. 22 april 2013:

(a) Rekeningen openen bij elk postkantoor, elke bank-, krediet- of financiële instelling in België of in het buitenland in naam van de Vennootschap;

(b) Alle verrichtingen uitvoeren op bovenvermelde rekeningen;

(c) Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle gelijkaardige handelsdocumenten ondertekenen, aanvaarden, endosseren en verhandelen voor rekening van de Vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(d) Alle kredietovereenkomsten, met inbegrip van leningen of kredietfaciliteiten zowel op korte als op middellange of lange termijn, documentaire kredieten, bankwaarborgen en termijnoperaties, aanvragen en aanvaarden voor rekening van de Vennootschap.

Voor de goede orde wensen de zaakvoerders te melden dat iedere hieronder vermelde bankgevolmachtigde bevoegd is om geldstortingen te doen op de rekening van de Vennootschap, ongeacht het gestorte bedrag. Elk van de andere verrichtingen hierboven vermeld, dient door twee van deze gevolmachtigden, gezamenlijk handelend, uitgevoerd te worden.

Zijn gemachtigd:

af "

behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Elke zaakvoerder van de Vennootschap.

-Mevrouw Inge Godts, voornoemd.

-De heer Eddy Van Attenhoven, wonende te 3110 Rotselaar, Steenweg op Wezemaal 101.

Individuele bevoegdheden inzake Human Resources vermeld onder randnummer 3 van de publicatie d.d. 22 april 2013:

(a) Aanwerven en ontslaan van personeelsleden, met uitzondering van zaakvoerders, en vaststellen van hun functies, bezoldiging en individuele arbeidsvoorwaarden,

(b) De Vennootschap vertegenwoordigen bij werkgeversorganisaties en vakbonden.

Daarenboven worden volgende machten toegekend:

(c) Het ondertekenen van visumaanvragen of het uitsturen van uitnodigingsbrieven voor bezoekers van de Vennootschap.

(d) Het benoemen van stagiairs of leerjongens voor een beperkte periode.

De zaakvoerders beslissen dat mevrouw Inge Godts, voornoemd, haar bevoegdheden inzake Human Resources individueel kan uitoefenen en dat zij schriftelijk een vervanger kan aanduiden cm haar bevoegdheden inzake Human Resources uit te oefenen in haar afwezigheid.

Individuele bevoegdheden inzake fiscale formaliteiten vermeld onder randnummer 4 van de publicatie d.d. 22 april 2013:

(a) Alle nodige en nuttige maatregelen nemen en alle mogelijke documenten ondertekenen die verband houden met fiscale verplichtingen, waaronder maar niet beperkt tot het opstellen en ondertekenen van correspondentie, aangiftes, formulieren en bezwaarschriften;

(b) De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle belastingadministraties.

De zaakvoerders beslissen dat deze volmachten eveneens worden toegekend aan de heer Eddy Van Attenhoven, voornoemd, met ingang van 3 maart 2014.

De zaakvoerders beslissen dat mevrouw inge Godts en de heer Eddy Van Attenhoven als bijzonder gevolmachtigden inzake fiscale formaliteiten hun bevoegdheden individueel kunnen uitoefenen,

Individuele bevoegdheden inzake contracten:

Tot slot beslissen de zaakvoerders om de bijzondere bevoegdheden met betrekking tot contracten, zoals hieronder opgelijst en vermeld onder randnummer 5 van van de publicatie d.d. 22 april 2013, toe te kennen aan de volgende personen, ieder individueel handelend en dit met ingang van 3 maart 2014:

-De heer Eddy Van Attenhoven, voornoemd.

-De heer Peter Vrancken, wonende te Platte-Lostraat 574, 3010 Kessel-Lo.

(a) Alle contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de Vennootschap afsluiten.

(b) Aile prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de aankoop of verkoop van aile roerende goederen ondertekenen en aanvaarden.

(c) Alle commerciële contracten onderhandelen en ondertekenen, evenals in het algemeen, alle maatregelen nemen tot uitvoering van deze overeenkomsten.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

De heer Werner De Wolf

Zaakyperàeru ._ _____,._ ____

Op de laatste blz. van Luik @. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 18.03.2014 14066-0046-027
14/02/2014
ÿþ ~" - Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i







. , w: T+zt.:?e-D1 ter griffie der

`

_ ..r',( v~11 Kr: z %> it âiu,":

d; Q 5 FEB. 2014 CRlFi-er3p

Griffie

Ondernemingsnr : 0426.827.417

Benaming

(voluit) : Raychem industries

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking en toekenning van bankvolmachten

Uit de notulen van de vergadering van zaakvoerders dd. 30 januari 2014 blijkt dat de zaakvoerders besloten hebben om, met uitwerking vanaf 1 februari 2014 wegens pensionering, de volgende volmachten, toegekend aan de heer Frans Coeckelberghs, wonende te 3210 Lubbeek, Oude Baan 94, te herroepen:

-(i) alle bankbevoegdheden, (ii) alle bijzondere volmachten inzake fiscale formaliteiten, en (iii) alle bijzondere volmachten inzake contracten zoals toegekend aan de heer Frans Coeckelberghs bij beslissing genomen op de vergadering van de zaakvoerders d.d. 20 december 2012, en beschreven onder randnummers 2, 4 en 5 in het uittreksel zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 22 april 2013 onder het nummer 13062601.

Verder heeft de vergadering van zaakvoerders na beraadslaging besloten om, per 1 februari 2014, de heer Eddy Van Attenhoven, 3110 Rotselaar, Steenweg op Rotselaar 101 en de heer David Decraemer, 3010 Kessel-Lo, Achturenstraat 63 tot bijkomende gevolmachtigden te benoemen inzake bankbevoegdheden, zoals hieronder opgelijst, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 22 april 2013 onder het nummer 13062601 (randnummer 2, e tem d) :

(a) Rekeningen openen bij elk postkantoor, elke bank-, krediet- of financiële instelling in België of in het buitenland op naam van de Vennootschap;

(b) Alle verrichtingen uitvoeren op bovenvermelde rekeningen;

(c) Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en aile gelijkaardige handelsdocumenten ondertekenen, aanvaarden, endosseren en verhandelen voor rekening van de Vennootschap;

(d) Alle kredietovereenkomsten, met inbegrip van leningen of kredietfaciliteiten zowel op korte als op middellange of lange termijn, documentaire kredieten, bankwaarborgen en termijnoperaties, aanvragen en aanvaarden voor rekening van de Vennootschap.

Voor de goede orde wensen de zaakvoerders te melden dat iedere hieronder vermelde bankgevolmachtigde bevoegd is om geldstortingen te doen op de rekening van de Vennootschap, ongeacht het gestorte bedrag. Elk van de andere verrichtingen hierboven vermeld, dienen twee van de gevolmachtigden, gezamenlijk handelend, uit te voeren.

Zijn gemachtigd

-Elke zaakvoerder van de Vennootschap;

-De heer François Verwinnen;

-De heer Eddy Van Attenhoven;

-De heer David Decraemer.

Voor eensluitend uittreksel

Getekend

De heer Werner De Wolf

Zaakvoerder

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Neergelea ter c rtttie O r

Rechtbank van Ko9,p#aNó 2013

te Leuven, de

G&eGRIFFIER

Ondernemingsnr : 0426.827.417

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Zetel : Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders gehouden op 22 oktober 2013 blijkt dat de zaakvoerders beslist hebben om, met uitwerking vanaf 1 oktober 2013, de volgende volmachten van de heer: , Geert Van den Steen, wonende te 3320 Hoegaarden, Valleistraat 8, te herroepen:

- (i) alle bijzondere volmachten inzake Human Resources en (ii) alle bankbevoegdheden, toegekend aan de heer Geert Van den Steen bij beslissing genomen op de vergadering van de zaakvoerders d.d, 20 december 2012 (zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d, 22 april 2013 onder het nummer 2013; 04-2210062601).

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Wemer De Wolf

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Raychem Industries

04/10/2013
ÿþ " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0426.827.417

Benaming

(voluit) : g,~.(,/C:.rt.r~YYI ..T CI.O(.L{j}~~

(verkort) : ~ fj

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Zetel : Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van een volmacht

Uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders gehouden op 9 september 2013 blijkt dat de zaakvoerders beslist hebben om met uitwerking vanaf 17 mei 2013 alle bijzondere volmachten te herroepen', inzake (i) Human Resources en (ii) fiscale formaliteiten, die toegekend werden aan de heer Gilbert Deville bij, beslissing genomen op de vergadering van de zaakvoerders d.d. 20 december 2012 (zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d, 22 april 2013 onder het nummer 2013-04-2210062601).

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

De heer Werner De Wolf

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

EL.GE

0i3 Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

:.,te Leuven, fl~j 213

F.~~~F1FR,

f

ONITEUR B

V beh aa Bel Stag

111

A

L'

2 7 -09- 2

ISCH UA,

*13151218*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de i 1i Ann, 2013

DE G IFFIER,

Griffie

il 1 062601* I

Mod Word 11.1

yt'Eo ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

Ondernemingsnr : 0426.827.417

Benaming

(voluit) : Raychem Industries

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestsesteertweg 692, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Toekenning van bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders gehouden op 20 december 2012.

De vergadering van de zaakvoerders heeft volgende besluiten met eenparigheid van stemmen goedgekeurd:

1. De zaakvoerders besluiten dat elke zaakvoerder individueel de Vennootschap kan vertegenwoordigen tegenover derde partijen met betrekking tot de volgende handelingen of activiteiten, zonder dat hiervoor een bijzondere machtiging van de Vennootschap is vereist:

(a) Aangaan van contracten, aanvaarden van bestellingen en indienen van aanbiedingen, voor rekening en in naam van de Vennootschap, waaronder maar niet beperkt tot alle contracten met verdelers of leveranciers van de Vennootschap, en met uitzondering van overeenkomsten met betrekking tot industriële eigendomsrechten, overnames van ondernemingen, inschrijvingen op en het kopen en verkopen van aandelen, toestaan van zekerheden of waarborgen, aangaan en toestaan van financieringen en leningen, oprichten van nieuwe kantoren, exploitatiezetels, filialen en dochtervennootschappen, samenwerkingsovereenkomsten en agentuur- en verdeelovereenkomsten.

(b) Aanwerven en ontslaan van personeelsleden en vaststellen van hun functies, bezoldiging en individuele arbeidsvoorwaarden.

(c) ln huur nemen van bankkluizen.

(d) Aanduiden van de personen die gezamenlijk verrichtingen op rekeningen bij de post, banken of andere krediet- en financiële instellingen geopend in naam van de Vennootschap mogen doen, (hierna de gemachtigde personen).

(e) Verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen samen met de ondertekening door één van de gemachtigde personen.

(f) Tekenen, verhandelen en endosseren voor rekening van de Vennootschap van alle handelspapieren, wissels, mandaten, checks, orderbriefjes en gelijkaardige documenten.

(g) Ontvangen van alle sommen of waarden aan de Vennootschap verschuldigd in hoofdsom, interest of bijhorigheden; Kwijtingen verlenen in naam van de Vennootschap.

(h) Voorbereiden van inventarissen en jaarrekeningen van de Vennootschap.

(i) Beheren van de roerende en onroerende goederen van de Vennootschap; aangaan van huur- en onderhuurcontracten voor een termijn van maximum negen jaar ais verhuurder of als huurder; sluiten of opzeggen van verzekeringscontracten.

(j) De Vennootschap vertegenwoordigen in alle rechtsgedingen of arbitrageprocedures, als eiseres of als verweerster, en alle dadingen aangaan.

(k) De Vennootschap vertegenwoordigen tegenover de posterijen, het bestuur der postcheques, de belasting- en douane-administraties inclusief het indienen van belastingaangiftes, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de centrale, regionale, provinciale en gemeentelijke overheden, en elke andere publiek- of privaatrechtelijke administratie of dienst, met inbegrip van de procedures van faillissement, gerechtelijk akkoord of vrijwillige vereffening.

(I) Ontvangen namens de Vennootschap van alle brieven, koffers en pakketten, al dan niet aangetekend of met aangegeven waarde, vanwege de posterijen, de douane, de spoorwegen en aile besteldiensten; ontvangen van alle deposito's, postmandaten en postcheques; terugnemen van alle goederen die voor rekening van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap werden opgeslagen, geconsigneerd of op enige andere wijze in bewaring gegeven; aanbieden van alle vrachtbrieven, opslagbrieven of andere vereiste documenten.

(m) Aangaan van contracten met de telefoonmaatschappij en de diensten voor water-, gas- en elektriciteitsvoorziening en elke andere onafhankelijke diensverlener, met betrekking tot de installaties in de lokalen of op de terreinen van de vennootschap.

(n) De Vennootschap vertegenwoordigen bij werkgeversorganisaties en vakbonden.

(o) De Vennootschap aansluiten bij alle professionele en beroepsorganisaties.

(p) Al het nodige doen voor een stipte uitvoering in België van de beslissingen van de zaakvoerders.

(q) Opstellen en ondertekenen van alle stukken en documenten voor de uitoefening van voormelde bevoegdheden.

(r) Geheel of gedeeltelijk overdragen van voornoemde bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden aan één of meerdere derden voor zover dit in het belang is van de Vennootschap.

2. De zaakvoerders besluiten de bankbevoegdheden, zoals hieronder opgelijst, toe te kennen aan de

volgende personen:

-Elke zaakvoerder van de Vennootschap;

-De heer François Verwinnen, wonende te Blokkenstraat 16, 3050 Oud-Heverlee;

-De heer Frans Coeckelberghs, wonende te Acacialaan 9, 3050 Oud-Heverlee; en

-De heer Geert Van den Steen, Valleistraat 8, 3320 Hoegaarden,

(a) Rekeningen openen bij elk postkantoor, elke bank-, krediet- of financiële instelling in België of in het buitenland in naam van de Vennootschap.

(b) Alle verrichtingen uitvoeren op bovenvermelde rekeningen.

(c) Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle gelijkaardige handelsdocumenten ondertekenen, aanvaarden, endosseren en verhandelen voor rekening van de Vennootschap.

(d) Alle kredietovereenkomsten, met inbegrip van leningen of kredietfaciliteiten zowel op korte ais op middellange of lange termijn, documentaire kredieten, bankwaarborgen en termijnoperaties, aanvragen en aanvaarden voor rekening van de Vennootschap.

Ieder van de voormelde personen is bevoegd om geldstortingen te doen op de rekening van de Vennootschap, onafgezien van het gestorte bedrag. Elke twee van de hierboven vermelde personen, die gezamenlijk optreden, zijn bevoegd om elk van de andere verrichtingen hierboven uit te voeren.

3. De zaakvoerders besluiten de bijzondere bevoegdheden met betrekking tot Human Resources, zoals

hieronder opgelijst, aan de volgende personen, ieder individueel handelend, toe te wijzen:

-De heer Gilbert Deville, wonende te Bergstraat 22, 3370 Boutersem; en

-De heer Geert Van den Steen, voornoemd,

(a) Aanwerven en ontslaan van personeelsleden, met uitzondering van zaakvoerders, en vaststellen van hun functies, bezoldiging en individuele arbeidsvoorwaarden.

(b) De Vennootschap vertegenwoordigen bij werkgeversorganisaties en vakbonden.

4. De zaakvoerders besluiten de bijzondere bevoegdheden met betrekking tot fiscale formaliteiten, zoals

hieronder opgelijst, aan de volgende personen, ieder individueel handelend, toe te wijzen:

-De heer Frans Coeckelberghs, voornoemd;

-De heer Gilbert Deville, voornoemd; en

-De heer François Verwinnen, voornoemd,

(a) Alle nodige en nuttige maatregelen nemen en alle mogelijke documenten ondertekenen die verband houden met fiscale verplichtingen, waaronder maar niet beperkt tot het opstellen en ondertekenen van correspondentie, aangiftes, formulieren en bezwaarschriften.

(b) De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle belastingadministraties.

5. De zaakvoerders besluiten de bijzondere bevoegdheden met betrekking tot contracten, zoals hieronder

opgelijst, aan de volgende personen, ieder individueel handelend, toe te wijzen:

-De heer Frans Coeckelberghs, voornoemd; en

-De heer François Verwinnen,

(a) Aile contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de Vennootschap afsluiten.

(b) Alle prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de aankoop of verkoop van alle roerende goederen ondertekenen en aanvaarden.

J

(c) Alle commerciële contracten onderhandelen en- ondertekenen, evenals in het algemeen, aHe maatregelen nemen tot uitvoering van deze overeenkomsten.

6. De zaakvoerders besluiten de volgende bijzondere bevoegdheden met betrekking tot Bank en Cash management toe te wijzen aan de heer Magnus Svensson, wonende te 189, Avenue de la Faiencerie, 1511 Luxemburg (Luxemburg), individueel bevoegd, met dien verstande dat geen van de hieronder vermelde transacties een risico voor insolventie mag inhouden of de dagdagelijkse werking in gevaar mag brengen:

(a) Openen, beheren en sluiten van eender welke soort bankrekening die rechtstreeks verbonden is met het cash management en verwante diensten, in de naam van de Vennootschap in eender welke bank (de "Bank").

(b) Alle volmachten toestaan, uitvoeren, wijzigen en beëindigen in naam van de Vennootschap voor het openen, beheren, verrichten van operaties en het sluiten van dergelijke bankrekeningen en alle andere contracten, documenten en overeenkomsten met de Bank in verband met de invoering en het voorzien door de Bank van het cash management en verwante diensten en producten onder voorwaarden die geschikt worden geacht door de boven vermelde personen, inbegrepen doch zonder beperking:

-geharmoniseerde business voorwaarden;

-voorwaarden per land;

-formulieren voor het openen van een bankrekening;

-handtekeningenkaart;

-electronic banking voorwaarden;

-licentie formulieren;

-cash pooling overeenkomsten;

-accession overeenkomsten;

-account schedules;

-account agency overeenkomsten;

- facility letters;

-interne TE Connectivity Group delegatie bevoegdheden documentatie;

-interne TE Connectivity Group inter-Company cash management overeenkomsten.

(c) Aanstellen van personen die tewerkgesteld zijn of die de functie van officer en/of bestuurder uitoefenen in de Tyco Electronics Group, de hierboven vermelde personen inbegrepen, die gemachtigd zullen zijn om in de naam van de Vennootschap de voornoemde bankrekeningen van de Vennootschap te beheren (zij zullen ook gemachtigd zijn om instructies te geven in verband hiermee) (het aantal handtekeningen en enige beperkingen zullen bepaald worden door de hierboven genoemde personen).

(d) Intrekken van elke toestemming gegeven aan een persoon om bovenvermelde bankrekeningen van de Vennootschap te beheren.

7. De zaakvoerders beslissen een volmacht te verlenen aan mevrouw Inge Stiers alsook aan elke advocaat en paralegal van Allen & Overy LLP, woonplaats kiezend te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, ieder individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling en subdelegatie, om aile documenten, instrumenten, akten en formaliteiten te verzekeren en uit te voeren en om alle nodige en nuttige inlichtingen te verstrekken met betrekking tot de benoeming van de bijzondere volmachtdragers, waaronder maar niet beperkt tot het uitvoeren van alle noodzakelijke formaliteiten hiervoor.

Juno Hautekiet

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/04/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie del

Rechtbank van Koopj n

te Leuven, de ij A :p r 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

*13061

1191 1111

vr

beha aal Bel Staa

Ondernemingsnr : 0426.827.417

Benaming

(voluit) : Raychem Industries

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van de Vennoten, gehouden op 4 maart 2013,

- De Algemene vergadering benoemt als commissaris, voor een termijn van drie jaar, Deloitte, Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Fabio De Clercq, bedrijfsrevisor. Dit mandaat zal eindigen op de algemene vergadering van 2016 en de vergoeding wordt bepaald op EUR 4.750,00.

Eric Dietvorst

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 11.03.2013 13060-0513-026
15/01/2013 : LE064898
26/09/2012 : LE064898
08/06/2012 : LE064898
02/04/2012 : LE064898
16/08/2011 : LE064898
21/03/2011 : LE064898
29/07/2010 : LE064898
09/04/2010 : LE064898
01/04/2010 : LE064898
24/03/2010 : LE064898
04/02/2010 : LE064898
22/04/2009 : LE064898
25/03/2009 : LE064898
23/03/2009 : LE064898
18/03/2009 : LE064898
01/07/2008 : LE064898
28/05/2008 : LE064898
23/01/2008 : LE064898
17/10/2007 : LE064898
10/07/2007 : LE064898
14/07/2006 : LE064898
28/10/2005 : LE064898
13/04/2005 : LE064898
10/12/2004 : LE064898
08/11/2004 : LE064898
06/10/2004 : LE064898
28/10/2003 : LE064898
21/08/2015
ÿþ Mal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

151 1023'

RECN (ANK VAN

KOOPHANDEL

12 -08- 2015

Ondernemingsnr : 0426.827.417

Benaming

(voluit): Raychem Industries

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uit de besluiten van de enige vennoot, genomen op 20 juli 2015, blijkt dat de enige vennoot beslist heeft om het ontslag van de heren Werner De Wolf, David De Craemer en Eric Dietvorst als zaakvoerders van de vennootschap te aanvaarden met ingang van 31 juli 2015.

Ter vervanging van de ontslagnemende zaakvoerders, werd beslist om Mevrouw Carmen De Neve wonende te Morelgem 110, 9520 Sint-Lievens-Houtem, de heer Harold G. Barksdale, wonende te 2806 Woodhaven Drive, Cinnaminson, NJ 08077, Verenigde Staten van Amerika en de heer Paul Claessen,= wonende te Huybergse Weg 29, 4708 SC Roosendaal, Nederland te benoemen tot zaakvoerders van de' vennootschap voor een periode van zes jaar. De mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend en zullen een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten te houden in 2021.

Tot slot blijkt dat beslist werd om Nathalie Boonen en/of Judy Wijten, d o PwC Tax Consultants BCVBA, elk afzonderlijk handelend, te belasten met de ondertekening en neerlegging van de formulieren 1 en Il met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging van de = registratie van de onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Nathalie Boonen

bijzondere gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2002 : LE064898
13/11/2002 : LE064898
09/11/2001 : LE064898
24/10/2001 : LE064898
16/11/2000 : LE064898
22/08/2000 : LE064898
22/08/2000 : LE064898
27/07/2000 : LE064898
03/03/2000 : LE064898
03/03/2000 : LE064898
24/08/1999 : LE064898
11/07/1996 : LE64898
10/11/1994 : LE64898
13/07/1994 : LE64898
13/07/1994 : LE64898
18/06/1993 : LE64898
18/06/1993 : LE64898
17/10/1992 : LE64898
12/09/1990 : LE64898
01/01/1990 : LE64898
01/01/1989 : LE64898

Coordonnées
RAYCHEM INDUSTRIES

Adresse
DIESTSESTEENWEG 692 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande