RDV CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RDV CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.508.807

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 16.07.2014 14313-0325-009
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 29.07.2013 13360-0335-009
18/04/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302682*

Neergelegd

14-04-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : RDV Concept

0835508807

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die verband houden met:

a. De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b. Het optreden als tussenpersoon en bemiddelaar bij de totstandkoming van koopovereenkomsten en andere overeenkomsten tussen een aanbieder en een afnemer; makelaardij, financiële diensten.

c. Het organiseren van evenementen, reizen of aanverwante zaken voor bedrijven en particulieren.

d. Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

e. De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle goederen, materieel, machines en outillage.

f. Algemeen management in de ruimste betekenis.

g. Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief en economisch en algemeen beheer van de ondernemingen.

h. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

i. Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

j. Het verkrijgen door aankoop of anderszins,verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

OPRICHTER:

De heer DE VIS, Edwig Frans Justine, geboren te Aalst op elf december duizend negenhonderdvierenzestig, nationaal nummer 641211 493-23, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 9310 Aalst, Huizekensstraat 66, BELGIË.

De heer RYDANT, Gunter Willy, geboren te Brussel op vijf maart duizend negenhonderdachtenzestig, nationaal nummer 680305 253-76, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 1730 Asse, Mergelweg 7, BELGIË.

BENAMING:  RDV Concept

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: 1730 Asse, Mergelweg 7,

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mergelweg 7, 1730 Asse.

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Luc Eeman, Notaris, te Lebbeke op 14 april 2011 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

k. Het maken van fotoreportages en aanverwante dienstverlening in verband met audio-visuele media.

l. Restaureren van motorvoertuigen(auto, moto) fietsen.

m. De klein- en groothandel, de in-en uitvoer van occasie en nieuwe voertuigen alsmede alle aanhorigheden en accessoires

n. Dienstverlening met betrekking tot websites.

o. Alle onderhoudswerkzaamheden, herstellingen, modificaties van machines (in de ruimste zin van het woord)

p. Aanmaken van en handel in wisselstukken voor machines en voertuigen.

q. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

r. Reisbegeleiding en gidsen voor toeristische doeleinden.

s. Het aanhouden van aandelen in andere vennootschappen.

t. Het uitoefenen van elke activiteit in verband met zakelijke dienstverlening.

u. De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, zowel voor zichzelf als voor derden, de agentuur van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten, antikwiteiten en kunstvoorwerpen.

v. Het organiseren, ontwerpen, uitvoeren van tentoonstellingen en beurzen, het organiseren van openbare verkopingen, het verlenen van raadgeving voor binnenhuisinrichting en dekoratie, het opmaken van expertises, schattingen en verdelingen.

w. Het vertegenwoordigen van en het voeren van bestuur, beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook en onder meer het opnemen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of gedelegeerd bestuurder.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derde in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen, zonder nominale waarde.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven door :

1. De heer Edwig De Vis, voor drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van negenduizend driehonderd euro, volgestort ten belope van één derde, hetzij drieduizend honderd euro.

2. De Heer Gunther Rydant, voor drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van negenduizend drienhonderd euro, volgestort ten belope van één derde, hetzij drieduizend honderd euro.

Hetzij totaal : honderdzesentachtig aandelen.

De comparanten verklaren dat de aandelen, waarop ingeschreven werd, volgestort zijn tot beloop van zesduizend tweehonderd euro, hetgeen bewezen wordt door een attest van de BNP Paribas Fortis te Asse, verklarende dat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro op een rekening voorkomt geopend op naam van de huidige opgerichte vennootschap, onder nummer 001-635714434.

Het niet volgestorte gedeelte zal moeten betaald worden op eenvoudig verzoek van de zaakvoerder.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd en de algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat.

MACHTEN: De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand

juni om twintig uur.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizenddertien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan de eerste januari en eindigt de eenendertig december ; het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen gedaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting vanaf 01 april 2011 worden geacht voor rekening te zijn van de vennootschap.

WINSTVERDELING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd :

De heer DE VIS, Edwig, geboren te Aalst op elf december duizend negenhonderdvierenzestig,

nationaal nummer 641211 493-23, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 9310 Aalst,

Huizekensstraat 66, BELGIË

De heer RYDANT, Gunter, geboren te Brussel op vijf maart duizend negenhonderdachtenzestig,

nationaal nummer 680305 253-76, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 1730 Asse,

Mergelweg 7/3, BELGIË

Die dit ambt aanvaarden en zijn benoemd tot herroeping van hun mandaat.

De zaakvoerders voeren hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij een andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOLMACHT:

De oprichter geeft hierbij bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Crebet BV , Mergelweg 12, 1730 Asse, vertegenwoordigd door de heer

Lambrecht Wim, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot haar inschrijving,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Luc EEMAN

eventuele wijziging of schrapping in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

Tegelijk hiermee neergelegd : -expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RDV CONCEPT

Adresse
MERGELWEG 7 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande