RDW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RDW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.766.923

Publication

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 13.08.2012 12406-0164-013
18/01/2012
ÿþWad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

®RUSSE.

GPif~fi~

I hl IIINIIIIII IA IIIU 1111

*12016075*

b

E

Ondernemingsnr : 0471.766.923

Bans :-cg EXPERTS IN NURSING

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel Burgemeestersstraat 50, 1050 Brussel 5, België

Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tengevolge van het overlijden van de zaakvoerder, de heer Filip Van Nuffel op 12 juni 2011, besluit de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 8 augustus 2011 de heer Hans Van Nuffel wonende te 1702 Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 87 tweede verdieping te benoemen tot zaakvoerder.

De algemene vergadering aanvaardt uitdrukkelijk alle handelingen die gesteld zouden zijn voorafgaand aan de benoeming.

De zaakvoerder besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het adres Brusselstraat 87 tweede verdieping, 1702 Groot-Bijgaarden met ingang van 1 januari 2012.

Getekend,

Hans Van Nuffel

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanighe;d van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso,o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2011 : BLT004389
20/08/2010 : BLT004389
30/07/2009 : BLT004389
25/07/2008 : BLT004389
11/05/2015
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van neg gelegd/ontvangen op

2 ü APR. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank va ndreifiehendef Brussel

III

i 1



Ondernemingsnr : 0471.766.923

Benaming

(voluit) : EXPERTS IN NURSING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 87 bus 2 te 1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "EXPERTS IN NURSING", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Herne,

op 21 april 2015 blijkt via uittreksel dat de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf heden van 1702 Groot-

Bijgaarden, Brusselstraat 87 bus 2, naar 1570 Galmaarden (Vollezele), Repingestraat 43.

Tweede besluit: Wijziging benaming vennootschap.

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "RDW+".

Derde besluit: Wijziging van het doel van de vennootschap,

a) kennisname van de verslagen

Om te voldoen aan artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren al de aanwezige aandeelhouders kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder(s), gedateerd op 15 april 2015, waarin deze omstandig uiteenzet(ten) waarop het voorstel tot wijziging van het doel gesteund en verantwoord is.

AI de aanwezige aandeelhouders verklaren kennis te hebben genomen van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 31 maart 2015.

Omdat alle aanwezige aandeelhouders verklaren voorafgaand en voldoende te hebben kennis genomen van dit verslag en deze staat, ontslaan zij ondergetekende notaris ervan voorlezing te geven en deze stukken aan te hechten aan deze akte.

Aangezien er geen commissaris benoemd in de vennootschap is er geen verslag van de commissaris vereist.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor zoveel als nodig beschouwt de vergadering deze formaliteiten als volledig vervuld.

b) wijziging van het doel

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel uit te wijzigen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De oprichting, het verbouwen, restaureren en afwerken van het geheel of van een gedeelte van gebouwen, de verkoop, aankoop, ruil, het verkavelen, het beheer en het verhuren van alle welkdanige onroerende goederen, het toezicht houden op en verlenen van technische bijstand op of met betrekking tot onroerende werken en werven, en meer in het algemeen alle activiteiten in de onroerende sector. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een ' bron van afzetten te vormen,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,

Vierde besluit: Aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~a.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen als volgt:

AFDELING 1: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel een: benaming.

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam

Artikel twee: zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1570 Galmaarden (Vollezele), Repingestraat 43,

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelf-de taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad, Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland,

Artikel drie: doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De oprichting, het verbouwen, restaureren en afwerken van het geheel of van een gedeelte van gebouwen, de verkoop, aankoop, ruil, het verkavelen, het beheer en het verhuren van aile welkdanige onroerende goederen, het toezicht houden op en verlenen van technische bijstand op of met betrekking tot onroerende werken en werven, en meer in het algemeen alle activiteiten in de onroerende sector. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in elle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel vier: duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

Zij kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt als voor een wijziging der statuten.

AFDELING 2: KAPITAAL. - AANDELEN

Artikel vijf: maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro en nul cent (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel zes: aard van de aandelen - register van aandelen.

Alle aandelen zijn op naam.

Op de maatschappelijke zetel wordt een aandelenregister gehouden, met volgende vermeldingen:

1) identiteit en aantal aandelen van elke vennoot;

2) vermelding van de gedane stortingen;

3) afstand of overdracht van de aandelen, gedateerd en ondertekend door de overdrager en ovememer, in geval van overdracht onder de levenden, door het bestuur en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden;

4) aanduiding van één eigenaar tegenover de vennootschap in geval van mede-eigendom;

5) elke door het bestuur nuttig geachte vermelding.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Elke overdracht of overgang geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden slechts vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister. Elke vennoot of belanghebbende derde kan inzage nemen van het aandelenregister,

Artikel zeven: conflictenregeling.

De aandelen zijn ondeelbaar. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Als niemand wordt aangewezen binnen de dertig dagen, kan de meest gerede partij de aanduiding vragen aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

Ais een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker de eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar; van dergelijke overeenkomsten wordt melding gemaakt in het register van aandelen.

Als een aandeel in pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen.

Artikel acht: overdracht en overgang van de aandelen.

O

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen mogen niet overgedragen worden onder de levenden dan met instemming van aile aandeelhouders. Deze instemming is vereist in alle gevallend Geen enkel verhaal staat open tegen de weigering van een overgang onder de levenden.

Artikel negen: procedure in geval van overgang wegens overlijden.

De erfgenamen of legatarissen die geen aandeelhouder wensen te worden of te blijven hebben het recht op de tegenwaarde van de overgedragen aandelen, De waarde van de aandelen wordt bepaald in

gemeenschappelijk akkoord. In geval van ontstentenis van gemeenschappelijk akkoord zullen de

aandeelhouders en de erfgenamen of legatarissen beroep doen op een Bemiddelaar in Burgerlijke- en Handelszaken, erkend door de Federale Bemiddelingscommissie, Slechts in geval van mislukking van de bemiddelingsprocedure zal de waarde van de aandelen bepaald worden door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel, op verzoek van de meest gerede partij. De overgedragen aandelen zijn onoverdraagbaar tot ze volledig zijn afbetaald.

Artikel tien: rechten van derden.

De erfgenamen en legatarissen, alsook de schuldeisers of dragers van eender welk recht, zullen in geen geval en onder welk voorwendsel de zegels kunnen leggen op goederen of waarden van de vennootschap, noch er een inventaris van vorderen. Zij moeten, om hun rechten uit te oefenen, zich houden aan de balansen en de boeken van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

De aandeelhouders zijn tegenover derden slechts gehouden tot het bedrag van hun aandelen.

AFDELING 3: BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel elf: bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten, Zij worden aangesteld door de algemene vergadering, welke ook de duurtijd van hun mandaat, de vergoeding en hun bevoegdheid bepaalt.

Artikel twaalf: bevoegdheid.

Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, zullen de zaakvoerders als college handelen om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Voor handelingen die behoren tot het dagelijks bestuur zijn de zaakvoerders elk afzonderlijk bevoegd. Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend,

Alle rechtsondernemingen zullen in naam van de vennootschap door de zaakvoerder worden gevolgd, Hij dient hiervoor geen bijzondere machtiging voor te leggen.

Het bestuur mag sommige bevoegdheden van dagelijks bestuur aan één of meer derden, al dan niet vennoten, delegeren.

Artikel dertien: vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte,

AFDELING 4: CONTROLE,

Artikel veertien,

Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

AFDELING 5: ALGEMENE VERGADERING.

Artikel vijftien: principes.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

leder aandeel vertegenwoordigt één stem, en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot bij middel van een bijzondere volmacht; hij mag zijn stem eveneens schriftelijk, per telefax, telex, telegram en andere communicatiemiddelen uitbrengen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in processen-verbaal die ondertekend worden door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken; de uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou betrokkenen aan de vennootschap, de vennoten, of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel zestien: jaarlijkse en buitengewone algemene vergadering,

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de derde dinsdag van mei om 18 uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

2.1

4,

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang der vennootschap dit'

vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel zeventien: bijeenroeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken,

Als alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen verantwoording worden gegeven.

AFDELING fi: BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Artikel achttien: boekjaar en inventaris.

Het maatschappelijke jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar maakt het bestuur de inventaris, de balans, de verslagen en de jaarrekeningen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en legt het bestuur de nodige stukken en documenten neer, overeenkomstig hetzelfde wetboek.

Artikel negentien: winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

AFDELING 7: ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel twintig.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten. AFDELING 8: ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel eenentwintig: gemeen recht.

De aandeelhouders verklaren zich volledig te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van deze wetten waarin in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en de toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

Artikel tweeëntwintig: woonstkeuze.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt door iedere aandeelhouder, bestuurder, commissaris en vereffenaar der vennootschap die in het buitenland verblijft, woonplaats gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle mededelingen, kennisgevingen, dagvaardingen en betekeningen nuttig kunnen worden gedaan.

Vijfde besluit: Coördinatie

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de tekst van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Rechtbank van Koophandel,

Zesde besluit: Ontslag en kwijting zaakvoerder

De vergadering verleent ontslag aan de heer Hans Van Nuffei als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering dankt de zaakvoerder voor zijn diensten en verleent hem aanstonds algehele ontlasting voor het door hem gevoerde bestuur in de vennootschap voor de periode lopend tot op heden. Zevende besluit: Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering.: de heer Wauters Peter voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Achtste besluit: Machtiging tot uitvoering.

De vergadering besluit om de nodige machten te verlenen aan de heer Frank Daman, Erkend boekhouder-fiscalist te 1750 Lennik, Tuitenbergstraat 121 om alle formaliteiten die voortvloeien uit deze statutenwijziging te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de sociale verzekeringsfondsen en de fiscale Administraties.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend dnor_MeasterA_ n_Katrien Van.Laer.

Op de laatste blz, van Luik ft vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

\d'

04/07/2007 : BLT004389
03/07/2006 : BLT004389
01/07/2005 : BLT004389
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 20.07.2015 15348-0165-013
05/07/2004 : BLT004389
09/07/2003 : BLT004389
06/05/2000 : BLA107140
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 29.08.2016 16540-0405-013

Coordonnées
RDW

Adresse
REPINGESTRAAT 43 1570 VOLLEZELE

Code postal : 1570
Localité : Vollezele
Commune : GALMAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande