REGA-IT

Société en commandite simple


Dénomination : REGA-IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.778.836

Publication

15/03/2013
ÿþ Mod Word 15,5

fis( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

efi

06 MAR. 2013 S~~

Griffie

~ 1

Voorbehouder iw

aan het

Belgisch Staatsbia.

i tql11119 AI



Ondernemingsnr : 0 5 y y36 Benaming

(voluit) : REGA-1T

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Warandestraat 46 te 1851 Humbeek (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Oprichters / Vennoten



VAN ASSCHE Ellen, geboren te Mechelen, op 22/01/1984 wonende te Humbeek (Rijksregister nummer: 84.01.22-276.59)

en

VAN MOER Geert, geboren te Mechelen, op 10/01/1980 wonende te Humbeek (Rijksregister nummer: 80.01.10-319.01)

zijn overgegaan tot de oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

Benaming

De vennootschap zal de naam Rega-IT dragen. In alle akten, facturen, publicaties en andere documenten die uitgaan van de vennootschap zal de maatschappelijke benaming steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding 'GCV'

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Humbeek, Warandestraat 46 De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders overgebracht worden naar eender welke andere plaats.

Vennoten

Mevrouw VAN ASSCHE Ellen, hoger vernoemd, is in haar hoedanigheid van werkend vennoot onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

De heer VAN MOER Geert, hoger vernoemd is stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is nihil. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger:

- Consultancy betreffende informatica, zowel hardware als software;

- Software ontwikkeling;

- Aankoop, verkoop, installatie en herstelling van electronische apparatuur;

- Fokken en bewaring van huisdieren





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Aan en verkoop sportartikels.

- De aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen zowel in vruchtgebruik als in volle eigendom.

Deze doelstelling wordt in de meest uitgebreide zin genomen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend en kan zowel voor eigen rekening als voor rekening met derden gebeuren, De vennootschap kan dus aile handelingen stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van heer maatschappelijk doel.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtsreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maarschappelijk doel.

Behoudens uitdrukkelijke toelating verleend door de Commissie voor Bank- en financiewezen zijn alle activiteiten die gereglementeerd worden in het Beurswetboek verboden. Zijn eveneens verboden, alle verrichtingen dewelke voorbehouden zijn aan de vennootschappen voor vermogensbeheer en de vennootschappen voor beleggingsadvies (wet van 4/12/1990, KB 5/6191).

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt op duizend Euro vastgelegd. Het wordt integraal volgestort door mevrouw VAN ASSCHE Ellen en de heer VAN MOER Geert, hierboven genoemd. Elke partij bezit 50 % van het maatschappelijk kapitaal.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de publicatie van de oprichtingakte.

Boekjaar -- Jaarrekening

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt echter vanaf de datum van publicatie en eindigt op 31 december 2014.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders overgaan tot het opstellen van de inventaris en de jaarrekening. De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel op 1 juni van ieder jaar. Er kan van deze regel afgeweken worden mits voorafgaandelijke schriftelijke verwittiging aan de vennoten,

Aanwending van het resultaat / investeringen

De winst van de vennootschap kan, na aftrek van alle kosten en provisies, geheel of gedeeltelijk verdeeld worden onder de vennoten in verhouding van hun inbreng. Het bedrag van de winstverdeling zal door de jaarlijkse algemene vergadering bepaald worden.

Ingeval er beslist wordt tot een investering waarvoor de vennootschap niet over de nodige fondsen beschikt, dan zal er overgegaan warden tot een financiering of zal elke vennoot een gelijk bedrag investeren.

Commissarissen

Aangezien dit aspect niet van toepassing is, wordt er geen commissaris benoemd.

Benoeming zaakvoerder

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd met ingang van heden:

VAN ASSCHE Ellen, hierboven nader genoemd.

Hij heeft de normale bevoegdheid van zaakvoerder, zonder enige beperking.

Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA C.Traders met zetel te Zemst, Heusstraat 12 om de GCV Rega-IT te vertegenwoordigen bij één of meerdere ondernemingsloketten en sociale verzekeringsfondsen teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren die nodig zijn voor de inschrijving en wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de Sociale Verzekering en dit zowel voor de vennootschap als voor haar zaakvoerders

Opgemaakt in drie exemplaren te Humbeek op 27 februari 2013

VAN ASSCHE ELLEN ,en

VAN MOER Geert

Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

y,J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
REGA-IT

Adresse
WARANDESTRAAT 46 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande