REGUS SURGICAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REGUS SURGICAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.508.023

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 30.05.2013 13144-0025-011
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 02.06.2012 12145-0439-017
29/07/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 2, 3450 Geetbets

Onde'iverp ek2e : Benoeming

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid REGUS SURG1CAL,

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3450 Geetbets, Dorpsstraat 2, ingeschreven in hel rechtspersonenregister te Leuven met ondememingsnummer 0888 508 023, opgericht bij akte verleden door notaris Luc Tournier met standplaats te Beringen-Beverlo op dertig maart tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2007-04-12 /0054007, gewijzigd bij akte verleden door notaris Luc Tournier met standplaats te Beringen-Beverlo op tien februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2011-04-21 /0061528,

gehouden op negenentwintig juni tweeduizend en elf, blijkt dat het volgende besluit is genomen:

De algemene vergadering beslist om te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur met ingang van één juli tweeduizend en elf:

De heer KALAFATAS Panagiotis, geboren te Sydney (Australië) op negentien mei negentienhonderd drieënzestig, wonende te 22 Ydras Str, 12462 Haidari. Athene, Griekenland, die uitdrukkelijk verklaart hel mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Stam Sandra

Vast vertegenwoordiger voor de zaakvoerder Fides Medical BVBA

*iuivaia*

VI

MW 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie-drer Rechtbank van Koophar de' te Leuven, de . $ a , U tl 2.1111

DE GRIFFIER,

GPótifóe

Ondernemingsnr : 0888 508 023

Beruarerigl

(voluit) : REGUS SURGICAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 17.05.2011 11116-0178-011
21/04/2011
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 I APR. 2011

DEerigeFlER,

Ondernemingsnr : 0888.508.023

Benaming

(voluit) : FIDES ART

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 2, 3450 Geetbets

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Luc Tournier te Beringen, met standplaats te Beverlo op tien! februari tweeduizend en elf, geregistreerd te Beringen eerste kantoor op veertien februari tweeduizend en elf,; boek 418, blad 73,vak 04, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "FIDES ART", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3450 Geetbets, Dorpsstraat: 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondernemingsnummer 0888.508.023, opgericht bij: akte verleden voor mij notaris Luc Tournier op dertig maart tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Bel-gisch Staatsblad onder referentie 2007-04-12/0054007, en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd (100) aandelen aanwezig of ver-tegenwoordigd zijn, zodat:° geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over; de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en, de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

3/ Wijziging van het maatschappelijk doet als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

(i)Importeren, exporteren, fabricage, aankoop, verkoop, distributie, installatie, zowel door kleinhandel als: door groothandel, van allerlei chirurgische en medische hulpmiddelen en ap-paratuur, farmaceutische; producten, ziekenhuisapparatuur en wetenschappelijke- en ge-zondheidszorgapparatuur in het algemeen. (ii)Het verstrekken van adviserende diensten en het uitvoeren van laboratoriumwerken voor onderzoek, ontwikkeling, creëren en techniek van de uitrusting en apparatuur zoals uit-eengezet in punt (I) hierboven.

(iii)Het aanvragen, registreren, aankopen, of op andere wijze verkrijgen, bezitten, ontwik-kelen, exploiteren, beschermen van patenten, octrooien, geheime processen, ontwerpen, royalty's, auteursrechten, subsidies, opties en andere exclusieve en niet-exclusieve licentie-rechten al dan niet in verhouding tot de uitrusting en: apparatuur zoals uiteengezet in punt (i) hierboven, alsook aile URL's, domeinnamen, merknamen,; handelsmerken en licenties of an-dere rechten met betrekking hierop.

(iv)Dienstverlening op het gebied van statutaire zetels.

(v)Het bieden van ondersteuning en/ of managementpersoneel voor andere bedrijven ge-legen in alle delen: van de wereld.

(vi)Het ontwikkelen, beheren en leveren van software, grafische diensten, elektronische publicaties, intemetdiensten, e-commerce, hosting en database diensten voor commerciële bedrijven en instellingen.

" (vii)Handelen in, aanschaffen, fabriceren, verbeteren, ontwikkelen en beheren van compu-ter software, het: verrichten van de bijbehorende ondersteunende diensten en elke andere vorm van adviserende dienstverlening.: (viii)Het uitoefenen van werkzaamheden betreffende multimedia ontwerp en inkoop van multimedia en elektronische publicaties.

(ix)Het aangaan van een partnerschap of een andere regeling voor winstverdeling, sa-menwerking, joint: venture, tegenprestatie, of enige andere regeling met een individu of een bedrijf dat gunstig lijkt voor de verwezenlijking van, of bevorderlijk is voor de doelen van de vennootschap of voor één van de doelstellingen.

(x)Het benoemen van individuen, bedrijven en/ of vennootschappen om op te treden als agent van de; vennootschap.

(xi)Het verwerven, op eender welke manier, van onroerende goederen, al dan niet vereist voor de bovengenoemde doelen en het vervreemden van dergelijk onroerend goed.

(xii)Het uitvoeren van die activiteiten die samenhangen met de bovengenoemde doelen of die noodzakelijk° of wenselijk zijn om bovenstaande doelen te bereiken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad lillt111,11.111g1.1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor het bereiken van haar doelstellingen heeft de vennootschap de volgende be-voegdheden:

(a)Het verwerven van, en zich verbinden tot alle of een deel van de werkzaamheden, ei-gendommen en passiva van een persoon of een onderneming die een activiteit uitoefenen dat voordeel zou kunnen opleveren, gecombineerd met, of in aanvulling op, elke activiteit van de vennootschap, of van een persoon of bedrijf in het bezit van eigendommen geschikt voor enig doel van de vennootschap.

(b)Te investeren in, en te handelen met de gelden van de vennootschap die niet onmid-dellijk nodig zijn voor beleggingen op korte termijn en deposito's, en het houden, verkopen of anderszins vervreemden van dergelijke investeringen.

(c)Het lenen of geld inzamelen op zodanige wijze en onder die voorwaarden als de ven-nootschap geschikt acht, en in het bijzonder, door middel van bankleningen en rekening-courantkredieten, of door uitgifte van obligaties, leningen, obligatiekapitaal of andere waar-depapieren of rechten, en het waarborgen van terugbetalingen van enig geleend of ingeza-meld geld op welke manier dan ook, inclusief, zonder beperking, door hypotheek, voorrecht, heffingen of andere effecten op de gehele of een deel van de vennootschap haar roerende of onroerende eigendommen of activa, huidig of toekomstig, en waar dan ook gevestigd (met inbegrip van het niet-gestorte kapitaal) en ook door een soortgelijke doelheffing, be-voegdheden, extra heffing of andere effecten of op enige andere wijze om eventuele aan-sprakelijkheid van de vennootschap of van een derde partij veilig te stellen en te garanderen.

(d)Het lenen en voorschieten van geld of het geven van krediet aan haar dochteronder-nemingen, huidig of toekomstig, of derden die gunstig enl of nuttig kunnen zijn voor de ven-nootschap.

(e)Het aanvaarden van contanten, aandelen, obligaties of andere effecten en garanties die kunnen worden overeengekomen tussen de vennootschap en een derde partij en om de verplichtingen van een derde partij te waarborgen, en voor dat doel, bezwaren, verpanden of belasten van haar verbintenissen, eigendommen, huidig en toekomstig, en niet opgevraagd kapitaal of een deel daarvan, inclusief als zekerheid voor haar eigen verplichtingen, alsook van die van een derde partij, en obligaties, obligatiekapitaal en andere effecten uit te geven, hetzij rechtstreeks of als zekerheid voor haar verantwoordelijkheden of verplichtingen of voor de verantwoordelijkheden of verplichtingen van een derde partij.

(t)Het verschaffen van een persoon, bedrijf, bank of soortgelijke instelling de toekenning van elke garantie, hypotheek, bevoegdheden, heffing of andere zekerheden om ten gunste van derden alle verplichting die door de vennootschap of één van haar dochterondernemin-gen, huidig of toekomstig, zijn aangegaan te verzekeren en te garanderen.

(g)Het oprichten van agentschappen en filialen, zowel in België als in het buitenland en het benoemen van functionarissen en anderen om te helpen bij de uitvoering of de uitbreiding van de activiteiten van de vennootschap alsmede het reglementeren en beëindigen hiervan.

(h)Het uitoefenen van elke activiteit waartoe de vennootschap is bevoegd, door of via agentschappen van een onderneming, ongeacht of het een dochteronderneming is of niet, en het aangaan van een overeenkomst met een dergelijke onderneming om de winsten over te nemen en/ of de verliezen te dragen van elke activiteit die uitgeoefend wordt, of om dergelijke vennootschap te financieren of om haar verplichtingen te waarborgen waarvan de financiering of garantie wordt beschreven, of het aangaan van elke andere regeling die wenselijk lijkt voor deze zaken.

(i)Het handelen als koper, verkoper, importeur, exporteur, distributeur, groothandelaar en detailhandelaar en in het algemeen overal in de wereld in allerlei producten en diensten handel te kunnen drijven en alle andere zaken uit oefenen die bijkomstig of bevorderlijk beschouwd kunnen worden voor de verwezenlijking daarvan.

(j)Het inschrijven op, ontvangen, kopen, verkopen, investeren in, ruilen of anderszins verwerven, behouden, beheren, ontwikkelen, behandelen van alle leningen, obligaties, aan-delen (zowel volstort of niet volstort), effecten, opties of waardepapieren van regeringen, sta-ten, gemeentes, overheden, publiek of private vennootschappen, vennootschappen met be-perkte of onbeperkte aansprakelijkheid, zowel op contante basis, als op basis van winstmar-ge en met inbegrip van ongedekte verkopen en het uitlenen of lenen van geld tegen de vei-ligheil van dergelijke leningen, obligaties, aandelen , effecten, opties of andere waardepa-pieren.

(k)Het fungeren als makelaar en/ of agent en/ of tussenpersoon in het algemeen tussen enl of namens personen en het uitoefenen van elke andere activiteit waarvan de vennoot-schap denkt dat het gemakkelijk uitgevoerd kan worden in aansluiting op dezelfde activiteit, op voorwaarde dat indien een dergelijke activiteit een vergunning vereist, een geschikte ver-gunning verkregen wordt voordat de activiteit is afgehandeld.

(I)Het regelen dat de vennootschap wordt ingeschreven of erkend in een land of staat in het buitenland en het verkrijgen van een voorlopige order, bekrachtiging, of een ander wet-gevend of uitvoerend besluit van een staat of een andere instantie om het de vennootschap mogelijk te maken om haar elk van haar doelen te verrichten.

(m)Het betalen uit de tegoeden van de vennootschap van alle kosten, lasten en uitgaven voorafgaand aan en in verband met de promotie van de vennootschap en de uitgifte van haar kapitaal.

(n)Het fusioneren of het aangaan van een overeenkomst, samenwerking of consortium of het treffen van een regeling voor het delen van de financiële middelen of de winsten, vereni-ging van belangen, samenwerking, joint venture, tegenprestatie of anderszins met een per-soon of bedrijf die zich bezighouden met activiteiten waartoe de vennootschap bevoegd is ze uit te oefenen.

(o)Het uitoefenen van die activiteiten waartoe de vennootschap is bevoegd om ze uit te oefenen hetzij als opdrachtgever, agent, aannemer of anderszins en hetzij alleen of samen met anderen, en door of via agenten, onderaannemers, dochtermaatschappijen of anderen, en voor dit doel contracten en andere regelingen aan te gaan van aile soorten met elk per-soon onder die bepalingen en voorwaarden en die periode als de vennootschap van tijd tot tijd wenselijk of noodzakelijk acht, op een basis van een commissie of op resultaatgebonden honorarium of anderszins.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

(p)Het ontvangen uit de vaste activa zoals vermeld in bovenstaande doelen van dividen-den, meerwaarden, interest en alle andere inkomsten uit investeringen, inclusief inkomsten of meerwaarden op de verwijdering ervan, huursommen, royalty's en soortgelijke baten zowel in als buiten België, en winsten of voordelen die toe te rekenen zijn aan een vaste inrichting (met inbegrip van een filiaal) zowel in als buiten België gelegen.

Bij de interpretatie van de doelen en bevoegdheden in deze paragraaf van deze statu-ten, zullen de toegekende bevoegdheden van elk van de voorgaande paragrafen niet beperkt worden door de verwijzing naar een ander artikel en in het geval van een eventuele onduidelijkheid zal dit artikel zo worden uitgelegd dat de bevoegdheden van de vennootschap worden verruimd en niet worden beperkt."

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "REDUS SURGICAL".

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om te ontslaan van hun mandaat als zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang van 1 maart 2011:

1/ de heer CEUPPENS Johan, voornoemd;

2/ juffrouw STAM Sandra, voornoemd.

De algemene vergadering beslist vervolgens om te benoemen tot nieuwe, niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur met ingang van 1 maart 2011:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDES MEDICAL", voor-noemd, in deze vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, juffrouw STAM San-dra, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voor-meld in de agenda. Overeenkomstig artikel 287 van de vennootschappenwet hebben de zaakvoerders, in het kader van deze

doelwijziging het bijzonder verslag opgemaakt. In dit verslag wordt de doelwijziging omstandig verantwoord.

Bij dit verslag is gevoegd, een staat van activa en passiva, opgemaakt binnen de wette-lijke termijn, zoals

bepaald in het wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaak-voerders. De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag en de staat van activa en passi-va te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Vierde besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten en het huidige wetboek van vennootschappen, als volgt:

STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "REGUS SURGICAL".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3450 Geetbets, Dorpsstraat 2.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

(i)Importeren, exporteren, fabricage, aankoop, verkoop, distributie, installatie, zowel door kleinhandel als door groothandel, van allerlei chirurgische en medische hulpmiddelen en ap-paratuur, farmaceutische producten, ziekenhuisapparatuur en wetenschappelijke- en ge-zondheidszorgapparatuur in het algemeen.

(ii)Het verstrekken van adviserende diensten en het uitvoeren van laboratoriumwerken voor onderzoek, ontwikkeling, creëren en techniek van de uitrusting en apparatuur zoals uit-eengezet in punt (i) hierboven.

(iii)Het aanvragen, registreren, aankopen, of op andere wijze verkrijgen, bezitten, ontwik-kelen, exploiteren, beschermen van patenten, octrooien, geheime processen, ontwerpen, royalty's, auteursrechten, subsidies, opties en andere exclusieve en niet-exclusieve licentie-rechten al dan niet in verhouding tot de uitrusting en apparatuur zoals uiteengezet in punt (i) hierboven, alsook alle URL's, domeinnamen, merknamen, handelsmerken en licenties of andere rechten met betrekking hierop.

(iv)Dienstverlening op het gebied van statutaire zetels.

(v)Het bieden van ondersteuning en/ of managementpersoneel voor andere bedrijven ge-legen in aile delen van de wereld.

(vi)Het ontwikkelen, beheren en leveren van software, grafische diensten, elektronische publicaties, internetdiensten, e-commerce, hosting en database diensten voor commerciële bedrijven en instellingen.

(vii)Handelen in, aanschaffen, fabriceren, verbeteren, ontwikkelen en beheren van compu-ter software, het verrichten van de bijbehorende ondersteunende diensten en elke andere vorm van adviserende dienstverlening.

(viii)Het uitoefenen van werkzaamheden betreffende multimedia ontwerp en inkoop van multimedia en elektronische publicaties.

(1x)Het aangaan van een partnerschap of een andere regeling voor winstverdeling, sa-menwerking, joint venture, tegenprestatie, of enige andere regeling met een individu of een bedrijf dat gunstig lijkt voor de verwezenlijking van, of bevorderlijk is voor de doelen van de vennootschap of voor één van de doelstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

(x)Het benoemen van individuen, bedrijven enl of vennootschappen om op te treden als agent van de vennootschap.

(xi)Het verwerven, op eender welke manier, van onroerende goederen, al dan niet vereist voor de bovengenoemde doelen en het vervreemden van dergelijk onroerend goed.

(xii)Het uitvoeren van die activiteiten die samenhangen met de bovengenoemde doelen of die noodzakelijk of wenselijk zijn om bovenstaande doelen te bereiken.

Voor het bereiken van haar doelstellingen heeft de vennootschap de volgende be-voegdheden:

(a)Het verwerven van, en zich verbinden tot alle of een deel van de werkzaamheden, ei-gendommen en passiva van een persoon of een onderneming die een activiteit uitoefenen dat voordeel zou kunnen opleveren, gecombineerd met, of in aanvulling op, elke activiteit van de vennootschap, of van een persoon of bedrijf in het bezit van eigendommen geschikt voor enig doel van de vennootschap.

(b)Te investeren in, en te handelen met de gelden van de vennootschap die niet onmid-dellijk nodig zijn voor beleggingen op korte termijn en deposito's, en het houden, verkopen of anderszins vervreemden van dergelijke investeringen.

(c)Het lenen of geld inzamelen op zodanige wijze en onder die voorwaarden als de ven-nootschap geschikt acht, en in het bijzonder, door middel van bankleningen en rekening-courantkredieten, of door uitgifte van obligaties, leningen, obligatiekapitaal of andere waar-depapieren of rechten, en het waarborgen van terugbetalingen van enig geleend of ingeza-meld geld op welke manier dan ook, inclusief, zonder beperking, door hypotheek, voorrecht, heffingen of andere effecten op de gehele of een deel van de vennootschap haar roerende of onroerende eigendommen of activa, huidig of toekomstig, en waar dan ook gevestigd (met inbegrip van het niet-gestorte kapitaal) en ook door een soortgelijke doelheffing, be-voegdheden, extra heffing of andere effecten of op enige andere wijze om eventuele aan-sprakelijkheid van de vennootschap of van een derde partij veilig te stellen en te garanderen.

(d)Het lenen en voorschieten van geld of het geven van krediet aan haar dochteronder-nemingen, huidig of toekomstig, of derden die gunstig enl of nuttig kunnen zijn voor de ven-nootschap.

(e)Het aanvaarden van contanten, aandelen, obligaties of andere effecten en garanties die kunnen worden overeengekomen tussen de vennootschap en een derde partij en om de ver-plichtingen van een derde partij te waarborgen, en voor dat doel, bezwaren, verpanden of be-lasten van haar verbintenissen, eigendommen, huidig en toekomstig, en niet opgevraagd kapitaal of een deel daarvan, inclusief als zekerheid voor haar eigen verplichtingen, alsook van die van een derde partij, en obligaties, obligatiekapitaal en andere effecten uit te geven, hetzij rechtstreeks of als zekerheid voor haar verantwoordelijkheden of verplichtingen of voor de verantwoordelijkheden of verplichtingen van een derde partij.

(f)Het verschaffen van een persoon, bedrijf, bank of soortgelijke instelling de toekenning van elke garantie, hypotheek, bevoegdheden, heffing of andere zekerheden om ten gunste van derden alle verplichting die door de vennootschap of één van haar dochterondernemin-gen, huidig of toekomstig, zijn aangegaan te verzekeren en te garanderen.

(g)Het oprichten van agentschappen en filialen, zowel in België als in het buitenland en het benoemen van functionarissen en anderen om te helpen bij de uitvoering of de uitbreiding van de activiteiten van de vennootschap alsmede het reglementeren en beëindigen hiervan.

(h)Het uitoefenen van elke activiteit waartoe de vennootschap is bevoegd, door of via agentschappen van een onderneming, ongeacht of het een dochteronderneming is of niet, en het aangaan van een overeenkomst met een dergelijke onderneming om de winsten over te nemen en/ of de verliezen te dragen van elke activiteit die uitgeoefend wordt, of om dergelijke vennootschap te financieren of om haar verplichtingen te waarborgen waarvan de fi-nanciering of garantie wordt beschreven, of het aangaan van elke andere regeling die wen-selijk lijkt voor deze zaken.

(i)Het handelen als koper, verkoper, importeur, exporteur, distributeur, groothandelaar en detailhandelaar en in het algemeen overal in de wereld in allerlei producten en diensten handel te kunnen drijven en alle andere zaken uit oefenen die bijkomstig of bevorderlijk beschouwd kunnen worden voor de verwezenlijking daarvan.

(j)Het inschrijven op, ontvangen, kopen, verkopen, investeren in, ruilen of anderszins verwerven, behouden, beheren, ontwikkelen, behandelen van alle leningen, obligaties, aan-delen (zowel volstort of niet volstort), effecten, opties of waardepapieren van regeringen, sta-ten, gemeentes, overheden, publiek of private vennootschappen, vennootschappen met be-perkte of onbeperkte aansprakelijkheid, zowel op contante basis, als op basis van winstmarge en met inbegrip van ongedekte verkopen en het uitlenen of lenen van geld tegen de vei-Iigheid van dergelijke leningen, obligaties, aandelen , effecten, opties of andere waardepa-pieren.

(k)Het fungeren als makelaar enl of agent en/ of tussenpersoon in het algemeen tussen en/ of namens personen en het uitoefenen van elke andere activiteit waarvan de vennoot-schap denkt dat het gemakkelijk uitgevoerd kan worden in aansluiting op dezelfde activiteit, op voorwaarde dat indien een dergelijke activiteit een vergunning vereist, een geschikte ver-gunning verkregen wordt voordat de activiteit is afgehandeld.

(I)Het regelen dat de vennootschap wordt ingeschreven of erkend in een land of staat in het buitenland en het verkrijgen van een voorlopige order, bekrachtiging, of een ander wet-gevend of uitvoerend besluit van een staat of een andere instantie om het de vennootschap mogelijk te maken om haar elk van haar doelen te verrichten.

(m)Het betalen uit de tegoeden van de vennootschap van alle kosten, lasten en uitgaven voorafgaand aan en in verband met de promotie van de vennootschap en de uitgifte van haar kapitaal.

(n)Het fusioneren of het aangaan van een overeenkomst, samenwerking of consortium of het treffen van een regeling voor het delen van de financiële middelen of de winsten, vereni-ging van belangen, samenwerking, joint venture, tegenprestatie of anderszins met een per-soon of bedrijf die zich bezighouden met activiteiten waartoe de vennootschap bevoegd is ze uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

(o)Het uitoefenen van die activiteiten waartoe de vennootschap is bevoegd om ze uit te oefenen hetzij als opdrachtgever, agent, aannemer of anderszins en hetzij alleen of samen met anderen, en door of via agenten, onderaannemers, dochtermaatschappijen of anderen, en voor dit doel contracten en andere regelingen aan te gaan van alle soorten met elk per-soon onder die bepalingen en voorwaarden en die periode als de vennootschap van tijd tot tijd wenselijk of noodzakelijk acht, op een basis van een commissie of op resultaatgebonden ho-norarium of anderszins.

(p)Het ontvangen uit de vaste activa zoals vermeld in bovenstaande doelen van dividen-den, meerwaarden, interest en alle andere inkomsten uit investeringen, inclusief inkomsten of meerwaarden op de verwijdering ervan, huursommen, royalty's en soortgelijke baten zowel in als buiten België, en winsten of voordelen die toe te rekenen zijn aan een vaste inrichting (met inbegrip van een filiaal) zowel in als buiten België gelegen.

Bij de interpretatie van de doelen en bevoegdheden in deze paragraaf van deze statu-ten, zullen de toegekende bevoegdheden van elk van de voorgaande paragrafen niet beperkt worden door de verwijzing naar een ander artikel en in het geval van een eventuele onduidelijkheid zal dit artikel zo worden uitgelegd dat de bevoegdheden van de vennootschap worden verruimd en niet worden beperkt.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600 ê).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste werkdag van de maand mei.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, na-tuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk, zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de al-gemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoer-ders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en bete-keningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering ken evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Vijfde besluit.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering geeft de notaris opdracht tot neerlegging van de nieuwe statuten bij de griffie van de

bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerders en staat

van actief en passief.

Notaris Luc Tournier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 30.06.2010 10249-0494-015
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 18.06.2009 09246-0103-008
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.05.2015, NGL 25.05.2015 15132-0230-044

Coordonnées
REGUS SURGICAL

Adresse
DORPSSTRAAT 2 3450 GEETBETS

Code postal : 3450
Localité : GEETBETS
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande