REJA

Société en commandite simple


Dénomination : REJA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.876.687

Publication

17/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kamstraat 18 bus 3  3040 Neerijse - Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgesteld te Erps-Kwerps in vier originelen de dato 14 juli 2015 dat er een

gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam :

 REJA .

ZIJN BIJEENGEKOMEN:

een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam  REJA  en de maatschappelijke zetel te vestigen te 3040 Neerijse  Huldenberg, Kamstraat 18 bus 3.

Ondernemingsnr :

Benaming : (voluit) : REJA (verkort) :

en

2. Gay James (NN 89.11.17.133-42), geboren te Leuven op 17 november 1989, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Peperstraat 7, als stille vennoot

als werkend vennoot : Dhr. Gay René een geldsom van 490,00 Euro, waarvoor hem 49 aandelen worden toegekend,

als stille vennoot : Dhr. Gay James, een geldsom van 10,00 Euro,

waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld: STATUTEN

1. Gay René (NN 55.01.18.359-69), geboren te Leuven op 18 januari 1955, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Peperstraat 7, als werkend vennoot

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : REJA

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kamstraat(NEE) 18 3

*15312197*

Luik B

3040

België

0633876687

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Huldenberg (Neerijse)

Griffie

Neergelegd

15-07-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt : " Reja"

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3040 Neerijse - Huldenberg, Kamstraat 18  Bus 3. Hij kan bij besluit van de beherende vennoot worden overgebracht naar enige andere plaats binnen België.

Artikel 3 : Doel

Artikel 4 : Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden: " De uitbating van ontspanningstoestellen en legale kansspelen in lunaparken, speelhuizen en kansspelinrichtingen; " De uitbating van alle vervoersdiensten in al zijn vormen, zowel van zaken, als van personen, zowel nationaal als internationaal, met motorvoertuigen of andere, zowel langs land-, zee- en luchtwegen, voor rekening van de vennootschap of voor rekening van derden, tegen vergoeding en in het algemeen alle hoegenaamde vervoerdiensten onder welke vorm dan ook, alsmede alle handel die met dit maatschappelijk doel verwant is. het vervoer over de weg en in al zijn andere vormen van allerhande goederen en producten, het huren, verhuren en bevrachten van rollend- en alle andere materieel en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op vervoerondernemingen en  aannemingen. " Alle verrichtingen met betrekking tot het goederen-of containervervoer langs de weg. " Alle verrichtingen en activiteiten van een verhuisonderneming. " Alle verrichtingen en activiteiten van een koerierdienst. " De organisatie van het vervoer en vervoerondersteunende activiteiten, het stouwerbedrijf en de goederen- en containerbehandeling in het algemeen en namelijk: het laden, lossen, wegen, meten, stapelen, bewaken, ontvangen, afleveren, bewerken, opslaan en verpakken van alle goederen. " De vrachtbehandeling. " De handel onder al zijn vormen. " Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, roerende vermogen. " Het patrimonium van de vennootschap te beheren inde ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelen van vastgoedmakelaar. " De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maat(schappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, zij kan leningen of schulden aangaan bij derden en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Artikel 5 : Kapitaal

Als vertegenwoordiging voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend;

" René Gay : 49 aandelen

" James Gay : 1 aandeel

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 14 juli 2015. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van een vennoot. Zij kan slechts voortijdig ontbonden worden, bij unaniem besluit van alle vennoten. Bij gebrek aan een beherend vennoot, zal zij echter van rechtswege in vereffening gesteld worden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 EURO vertegenwoordigd door 50 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal wordt als volgt ingebracht:

" René Gay : 490,00 EURO

" James Gay : 10,00 EURO

Het kapitaal bedraagt 500,00 EURO door storting op een rekening bij Belfius.

Artikel 6 : Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn. Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van de beherende vennoot, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon, door hem op voorhand aan te wijzen en op voorwaarde dat deze persoon door de andere vennoten aanvaard wordt.

Indien in bovengenoemde situatie niemand in aanmerking wenst te komen als beherend vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van de stille vennoten, zullen zijn vervangen worden door een door hen op voorhand aangewezen persoon, eveneens op voorwaarde dat deze persoon door de andere vennoten aanvaard wordt.

Heeft de weggevallen vennoot een opvolger aangewezen, dan wordt hij als vennoot vervangen door de persoon, die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 7 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot die zijn functie persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren. Hij is bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden en kunnen evenmin worden tegengeroepen door derden aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de eerste maandag van de maand juni om 18u00. Deze vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en jaarrekening, evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoot.

Artikel 8 : Controle

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 9 : Algemene vergadering

Artikel 10 : Boekjaar  Jaarrekening  bestemming van het resultaat

Artikel 11 : Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met éénparigheid van stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het netto resultaat van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ster verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, waarbij elke vennoot kan stemmen in verhouding tot zijn deel van het vennootschapsvermogen. Wijzigingen van essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris op vanhet vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend, maakt de beherende vennoot de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en vennootschappenwet.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Eventueel kan de beherende vennoot een deel van dit verlies persoonlijk ten laste nemen.

Slotbepalingen

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het eerst boekjaar loopt vanaf 14 juli 2015 tot en met 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben op de vierde vrijdag van de maand juni 2017.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatstelling aan de bvba Fiscal First Vlaams-Brabant, boekhoudkantoor, Schuttershofstraat 12, 1880 Kapelle-Op-Den-Bos, (O.N. 0442.919.123 / B.I.B.F. 70195967) vertegenwoordigd door Danny Hendrycks (B.I.B.F. 201840) om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de kruispuntbank voor ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties inzake fiscale en sociale wetgeving.

Alle verrichtingen afgesloten sedert heden worden prof fisco geacht gedaan te zijn voor rekening van de op te richten vennootschap.

Opgemaakt in 4 exemplaren te Erps-Kwerps. Elk der oprichters erkent een origineel exemplaar te hebben ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gay René Zaakvoerder

Coordonnées
REJA

Adresse
KAMSTRAAT 18, BUS 3 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande