RENOCENTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RENOCENTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.900.335

Publication

11/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

UBI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ftic~~u~ :e'

Rechtbank van i~bcpnanae

te Leuven, de 0 2 Ar ~, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemirtgsnr : 0440.900.335

Benaming (voluit): RENOCENTER NV

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Schapenstraat 66 bus 20, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor Meester Ghislain EERDEKENS, Notaris met standplaats te Neerpelt, Groenstraat 13, op 01 maart 2013, dragende volgende melding :

"Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op 01 maart 2013, boek 548 blad 83 vak 5. Ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. Inspecteur a.i. (getekend) L.Hoogstijns", houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschappen "RENOCENTER NV", met maatschappelijke zetei te 3000 Leuven, Schapenstraat 66 bus 20, gekend bij de Kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0440.900.335, en "SPECIALISTEN CENTER NV", met maatschappelijke zetel te 3950 Bocholt, Kaulillerweg 39, gekend bij de Kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0440.208.170;

Blijkt dat volgende besluiten en/of vaststellingen werden geakteerd, hier bij uittreksel weergegeven: BERAADSLAGING

Na beraadslaging neemt de vergadering van beide vennootschappen telkens met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten :

EERSTE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap "SPECIALISTEN CENTER", besluit de bestaande vierduizend (4.000) aandelen van "RENOCENTER" over te nemen, waardoor er vereniging van alle aandelen in één hand ontstaat tussen "SPECIALISTEN CENTER" ais overnemende vennootschap en "RENOCENTER" als over te nemen vennootschap.

De vergadering verleent opdracht aan de raad van bestuur om dit besluit uit te voeren en de nodige aanpassingen in het aandelenregister van de overnemende vennootschap te doen.

TWEEDE BESLUIT : FUSIE

A/ FUSIEVERRICHTINGEN

a. Vermogensovergang

1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap SPECIALISTEN CENTER keurt het fusievoorstel goed zoals dit werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op 29 november 2012, waarvan de neerlegging bekend gemaakt is in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 december 2012 onder nummer 12199033.

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap RENOCENTER keurt het fusievoorstel goed zoals dit werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 22 november 2012, waarvan de neerlegging bekend gemaakt is in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 03 december 2012 onder nummer 12195119.

2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap RENOCENTER besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap SPECIALISTEN CENTER.,

3/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap SPECIALISTEN CENTER besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap RENOCENTER.

4/ Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap RENOCENTER, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap SPECIALISTEN CENTER waarvan het kapitaal ingevolge de fusieverrichtingen gebracht wordt van tweehonderd zeventienduizend euro (E 217.000) op driehonderd zestienduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (E 316.157,41)

b. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap - Vergoeding

1. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap

SPECIALISTEN CENTER verhoogd met negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- iiiuiiuuiuiou i

behouden " 13056979*

aan het

Belgisch

Staatsblad

i







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge r cent (E 99.157,41) om het kapitaal te brengen van tweehonderd zeventienduizend euro (E 217.000) op driehonderd zestienduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (E 316.157,41).

2. Vergoeding

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden zonder creatie van nieuwe aandelen waardoor het kapitaal van driehonderd zestienduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (316.157,41 EUR) vertegenwoordigd wordt door de bestaande vijfhonderd vijfennegentig (595) aandelen, die elk een fractiewaarde hebben van I/595ste van dit verhoogde kapitaal van driehonderd zestienduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (316.157,4IEUR).

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap SPECIALISTEN CENTER zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de vennootschap RENOCENTER.

c. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en twaalf met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat. C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de gezamenlijke algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2012 en goedgekeurd op 26 november 2012, negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro (99.157EUR) bedraagt en als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap:

Kapitaal

Negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro (99.157EUR) in het kapitaal van de overgenomen vennootschap wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap,

Reserves

- wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap: nihil.

- beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap: nihil.

De vergadering stelt vast dat voorgaande kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werd zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap SPECIALISTEN CENTER thans driehonderd zestienduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (316.157,41EUR) bedraagt.

De vergadering besluit dat artikel 5 van de statuten wordt vervangen door :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd zestienduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (316.157,41 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfennegentig (595) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een fractiewaarde van éénvijfhonderd vijfennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen".

DERDE BESLUIT

Overeenkomstig het verslag van de raad van bestuur besluit de vergadering het doel van de vennootschap SPECIALISTEN CENTER uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan artikel 3 van de statuten: "- Nieuwbouw, renovatie en totaalinrichting van keukens, badkamers, dressings, bibliotheken en andere leefruimtes, met inbegrip van het uitvoeren en/of coordineren van alle sloopwerken, aanpassingen van alle nutsvoorzieningen (verwarming, gas, elektriciteit, water, ventilatie), pleister- en gipswerken, vloer- en wandafwerking, het aanbrengen van verlaagde of valse plafonds en wanden, het installeren van alle sanitaire, elektrische en verlichtingstoestellen, het leveren en plaatsen van aile meubeldelen, het uitvoeren van verf- en andere decoratiewerken.

- Het ondernemen van projectontwikkeling voor, verhuur, verkoop en leasing van, en handel in eigen onroerende goederen, waaronder terreinen, individuele woningen, appartementen en kantoorgebouwen, industriële en commerciële gebouwen."

Ingevolge dit besluit wordt artikel 3 van de statuten aIs dusdanig gewijzigd.

VIERDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE BESTUURDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat binnen de overgenomen vennootschap.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, namelijk de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

De vergadering machtigt de notaris om :

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

"

ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Benoeming gemachtigden  volmachten

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, met de macht om elk afzonderlijk op te treden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de kruispuntbank der ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de BTW-administratie te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen met name:

De vertegenwoordigers en/of medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountants Midden-Limburg, te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 34 bus 4.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ghislain EERDEKENS, te Neerpelt.

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte akte

- verslag raad van bestuur

03/12/2012
ÿþ}

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neargetaad ter griffie dal

Rechtbank van Koophandel

te Leuven,,de- .2..2 NOV;. 2012

©E GRiir1=1ER,

Griffie

1111111I1111111

i

11

be a

stG

Ondernemingsrtr : 0440.900.335

Benaming (voluit) : Renocenter

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schapenstraat 66, 3000 Leuven, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Neerlegging fusievoorstel -uittreksel

Tekst :

Uittreksel van het fusievoorstel ( fusie door overname van een met een fusie gelijkgestelde verrichting) van de nv SPECIALISTEN CENTER (RPR TONGEREN 0440.208470) en de nv RENOCENTER ( RPR LEUVEN 0440.900.335)

1.1. identificatie

Overte nemen vennootschap

Renocenter nv

Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel te 3000 Leuven

Schapenstraat 66

Ondernemingsnummer 0440.900.335

Rechtspersonenregister Leuven

Overnemende vennootschap

Specialisten Center

Naamlozevennootschap

Maatschappelijke zetel te 3950 Bocholt

Kaulillerweg 39

Ondernemingsnummer 0440.208.170

Rechtspersonenregister Tongeren

Op de laatste biz. v iriralk-S'vërmeldsn : Recto : Na-am erï îóèc(ánighëld vàn dë uitetui ientërëiïdë iiotâris; iiëtzij vané-për-fier ri(èri)'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voos-1 `behoefden aan het Belgisch Staatsblad ,-vervolg Mod PDF 11.1

1.2. Maatschappellfkedaelen







Renocenter nv



De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland : -De groot- en kleinhandel, de import en export van :

- keukens en sanitaire toestellen,

- badkamermeubelen en meubelen in hout, metaal en kunststof,

-modulaire meubelelementen,

- sanitaire artikelen,

- artikels van glas, papier, porselein, stof, hout, metaal en kunststof,

- verlichting,

- elektrische apparaten en artikelen voor huishoudelijke verlichting

en sanitair,

- verwarmingstoestellen, radiatoren, -branders en -ketels, centrale

verwarming met warm water en stoom.

- toestellen en artikelen voor ventilatie, verwarming met warme lucht,

koeling,klimaatregeling en luchtconditionering.

-industriële pijpleidingen en sprinklerinstallaties.

- sanitaire artikelen en leidingen.

- diverse elektrotechnische toestellen op alternatieve energiebronnen, o.a.

e zon en wind.

- De groot- en kleinhandel in papier, plastic, onderhouds- en lokantoormaterialen.

- De productie, de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van bovenvermelde goederen.

- Handelsagent in bouwmaterialen, keuken- en badkamer(elementen). -Tussenpersoon in en ter bevordering van de internationale handel.

- Nieuwbouw, renovatie en totaalinrichting van keukens, badkamers, dressings, bibliotheken en andere leefruimtes, met inbegrip van het uitvoeren en/of coördineren van alle sloopwerken, aanpassingen van aile nutsvoorzieningen

4i4+ (verwarming, gas, elektriciteit, water, ventilatie), pleister- en gipswerken, vloeren wandafwerking, het aanbrengen van verlaagde of valse plafonds en wanden, het installeren van alle sanitaire, elektrische en verlichtingstoestellen, het leveren en plaatsen van alle meubeldelen, het uitvoeren van verf- en andere decoratiewerken.

- De organisatie van seminaries en beurzen.

- Publiciteit.

- Ontwerpen van uitstalramen, plaatsen van decors voor schouwburgen, bioscopen

ivrà enz.

- Het uitzetten van het commercieel beleid van derden.

- Goederenbehandeling, onder meer het laden en lossen, het controleren, het

wegen, het bewaken en het verpakken van goederen.

- Het (eigen) vervoer van goederen via de weg.

- Het uitbaten van goederenopslagplaatsen.

- Het opzetten van een logistieke organisatie.

- De organisatie van een douane-entrepot en grensexpeditie werkzaamheden,

inclusief alle dienstverlening met betrekking tot de expeditie, omvattend alle

controle- en douaneaangelegenheden en het uitbaten van erkende

stapelplaatsen.

- Het organiseren van distributiesystemen, onder meer door middel van

internetmarketing en -verkoop, franchising en het ter beschikking stellen van

qQ know-how op het gebied van verkoop van goederen, verlenen van diensten, de opmaak en de verwerking van goederen voor de verkoop, methoden van bedrijfsorganisatie, contact met klanten, publiciteit, marketing, administratie en financieel beheer.

- Het verlenen van advies op gebied van marketing, verkoop en

Op de laatste blz." van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l'.,Etil° - vervolg Mod PDF 11.1

organisatietechnieken.

- Het administratief beheer en de administratieve dienstverlening aan derden in

de ruimste zin van het woord.

- Het ontwikkelen en commercialiseren van softwaresystemen.

- De ontwikkeling, beheer en exploitatie van octrooien, brevetten en andere intellectuele eigendomrechten.

- Het ondernemen van projectontwikkeling voor, verhuur, verkoop en leasing van, en handel in eigen onroerende goederen, waaronder terreinen, individuele woningen, appartementen en kantoorgebouwen, industriële en commerciële gebouwen.

Activiteiten waarvoor zij niet over de nodige attesten en/of vergunningen beschikt, kan zij in onderaanneming laten uitvoeren.

- Het verwerven en aanhouden onder eender welke vorm van participaties in bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden en niet-verbonden vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, van inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor, leningen verschaffen aan en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Het doel moet in de meest ruime zin gelezen worden.

SPECIALISTEN CENTER NV

De vennootschap heeft tot doel:

De productie, de plaatsing, het onderhoud, de herstelling, de groot- en

kleinhandel, de import en export van:

- keukens, sanitaire toestellen, badkamermeubelen en meubelen in hout, metaal

en kunststof.

- artikelen van glas, papier, porselein, stof, hout, metaal en kunststof.

- verlichting, elektrische apparaten en artikelen voor huishoudelijke verlichting en

sanitair.

- verwarmingstoestellen, radiatoren, -branders en -ketels, centrale verwarming

met warm water en stoom.

- toestellen en artikelen voor ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering.

- industriële pijpleidingen.

- sanitaire artikelen en leidingen.

Goederenbehandeling, onder meer, het laden of lossen, het controleren, het

wegen, het bewaken en het verpakken van goederen.

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

doet'- bohoáden aan het t8eigisch Staatsblad

- vervolg Mod PdF ~7J

Het eigen vervoer van goederen via de weg.

Het uitbaten van goederenopslagplaatsen.

De organisatie van een douane-entrepot en grensexpeditiewerkzaamheden, inclusief alle dienstverlening met betrekking tot de expeditie, omvattend alle controle en douane-aangelegenheden en het uitbaten van erkende stapelplaatsen. Het organiseren van logistieke en distributiesystemen, ondermeer door middel van internetmarketing en -verkoop, franchising en het ter beschikking stellen van know-how op het gebied van verkoop van goederen, verlenen van diensten, de opslag, opmaak, verpakking en het vervoer en de verwerking van goederen voor de verkoop, methoden van bedrijfsorganisatie, contact met klanten, publiciteit, marketing, administratie en financieel beheer.

Hetverwerven, exploiteren, bezwaren en vervreemden, huren en verhuren van, alsmede het investeren in onroerende goederen.

Het administratief beheer en de administratieve dienstverlening aan derden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Ze mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, van inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland. Dit alles in de meest ruime zin.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven.

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

y' Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Loi« vervolg

Mcd PDF 11.1

1.3. Vertegenwoordiging van het kapitaal en bezitsstructuur

Het maatschappelijk kapitaal van Renocenter, vóár de fusie, wordt vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van Specialisten Center, vóór de fusie, wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfennegentig (595) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op datum van dit fusievoorstel bezit Specialisten Center een rechtstreekse

participatie in het kapitaal van Renocenter ten belope van 4.000 aandelen op een totaal van 4.000 aandelen

(100 %).

2. Ruilverhouding en vergoeding van de vermogensoverdracht via fusie

Gezien er geen verplaatsing van het vermogen plaatsvindt, alle aandelen van de overte nemen vennootschap zijn immers in handen van de overnemende vennootschap, wordt er noch een ruilverhouding noch een vergoeding van de vermogensoverdrachtvastgelegd.

3. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Er zal worden voorgesteld het vermogen van de over te nemen vennootschap met terugwerkende kracht per 1 juli 2012 over te dragen.

Alle verrichtingen die de betrokken vennootschappen vanaf 1 juli 2012 hebben uitgevoerd, worden boekhoudkundig beschouwd als zijnde uitgevoerd voor rekeningvan de overnemende vennootschap.

4. Bijzondere voordelen, toegekend aan de leden van de

organen van de vennootschappen die het voorwerp uitmaken van dit

fusievoorstel

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de Raad van Bestuur van Renocepter of Specialisten Center.

5. Bijzondere voordelen bestuurders

Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 3 behouden aan het Belgisch Staatsblad

LF'ir;r " - vervolg

6. Juridische uitwerking

" {looi - behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad PDF 11.1

De geruisloze fusie tussen de overgenomen vennootschap " Renocenter" en de overnemende vennootschap " Specialisten Center" za! slechts aan derden kunnen worden tegengeworpen vanaf de dag dat zij bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is bekendgemaakt.

7. Fiscale uitwerking

De raden van bestuur van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is om de hierbij geplande geruisloze fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande geruisloze fusie gerealiseerd worden bij toepassing van

- de artikelen 117 en 120 van het wetboek ven registratierechten;

- artikel 211 van het wetboek van inkomstenbelastingen;

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-wetboek.

8. Kasten

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

D/ Bijeenroeping van een buitengewone algemene vergadering die moet beslissen over het voorstel tot fusie

De raad van bestuur beslist een buitengewone algemene vergadering samen te roepen die moet beslissen over het voorstel tot fusie voor notaris Ghislain EERDEKENS te Neerpelt.

E/ Bijzondere verklaringen.

a. De raad van bestuur stelt vast dat, overeenkomstig art. 693 van het Wetboek van vennootschappen, het fusievoorstel dient te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel ten minste zes weken voor de datum waarop de algemene vergadering over de fusie moet besluiten.

b. Een gedelegeerd-bestuurder zal onverwijld onderhavig fusievoorstel neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren.

c. Van huidig fusievoorstel wordt aan alle vennoten die erom verzoeken, kosteloos een afschrift ter beschikking gesteld.

d. Verder zal aan iedere vennoot die erom verzoekt een afschrift van de stukken vermeld in art. 697 §2 ter beschikking worden gesteld.

e. Een gedelegeerd-bestuurder zal overgaan tot het vervullen van de formaliteiten tot bijeenroeping van de vennoten in een buitengewone algemene vergadering, overeenkomstig de wettelijke bepalingen, in het

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

i t7 ` vervolg Mod Pb; 11.1

bijzonder rekening houdende met de wijze en termijnen als voorgeschreven voor de voorgenomen verrichtingen.

Getekend,

Luc Vangompel,

gedelegeerd-bestuurder.

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 28.11.2012 12646-0425-014
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 01.12.2011 11620-0521-014
21/01/2011
ÿþMo d 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gn

rechtbank u. koophandel te TONGEREN

12 -01- 2011

De HooldgrittieGriffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11011885*

Ondemerningsnr 0440.900.335

Benaming Renocenter

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kaulillerweg 39, 3950 Bocholt, België

Onderwerp akte

: Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Uittreksel uit het verslag van de beslissing van de Raad van Bestuur d.d. 14 december 2010 :

De vergadering beslist om, met ingang vanaf 15 december 2010, de zetel van de vennootschap te verplaatsen :

van : Kaulillerweg 39, 3950 Bocholt;

naar: Schapenstraat 66, 3000 Leuven.

Getekend,

Luc Vangompel,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 25.11.2010, NGL 24.12.2010 10641-0570-012
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.11.2009, NGL 09.12.2009 09879-0250-012
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 25.11.2008, NGL 04.12.2008 08838-0169-011
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.11.2007, NGL 27.11.2007 07808-0093-012
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.12.2006, NGL 29.01.2007 07031-1571-015
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 25.11.2005, NGL 22.12.2005 05911-0860-016
08/09/2005 : HA076220
22/12/2004 : HA076220
03/09/2004 : HA076220
05/12/2003 : HA076220
11/02/2003 : HA076220
28/12/1999 : HA076220
06/03/1997 : HA76220
25/01/1996 : HA76220
01/01/1995 : HA76220
21/03/1991 : HA76220
20/06/1990 : HA76220

Coordonnées
RENOCENTER

Adresse
SCHAPENSTRAAT 66 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande