RENOLD CONTINENTAL LIMITED

Divers


Dénomination : RENOLD CONTINENTAL LIMITED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 402.928.892

Publication

13/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II111t1iunmu~~i~~~

9061556

0 5 BIAR. 2014

ee5s

Griffie

Ondernemingsnr : 0402.928.892

Benaming

(voluit) : Renold Continental Limited

(verkort)

Rechtsvorm : buitenlandse vennootschap naar Engels recht

Zetel : Renold House Styal Road, Wythenshawe, Manchester, M22 5WL, Verenigd Koninkrijk

Adres van het bijkantoor in België: De Kleetlaan 12a, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van het mandaat van een bijzondere gevolmachtigde - benoeming van een bijzondere gevolmachtigde - verplaatsing van de zetel van het Belgisch bijkantoor

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 13 februari 2014:

1, Het bestuursorgaan neemt akte van het ontslag van Eleonor Morris, woonachtig te Warford Hall Farm, Merrimans Lane, Great Warford, Alderley Edge, Cheshire, SK9 7TN, Verenigd Koninkrijk, als bestuurder van de Vennootschap.

Het bestuursorgaan beslist om deze beslissing te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, in overeenstemming met artikel 83 van het Wetboek Vennootschappen.

Het bestuursorgaan beslist het mandaat van Eleonor Morris, als bijzondere gevolmachtigde van de Vennootschap handelend via haar Belgisch bijkantoor, dat haar werd verleend door een beslissing van de raad van bestuur van de Vennootschap van 7 februari 2013, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 11 maart 2013, met onmiddellijke ingang te herroepen.

2. Het bestuursorgaan neemt akte van de benoeming van Candice Brett, woonachtig te 15 Lower Brook Lane, Worsley, Manchester, M28 2LL, (Verenigd Koninkrijk), als bestuurder van de Vennootschap.

Het bestuursorgaan benoemt, met onmiddellijke ingang, Candice Brett tot bijzondere gevolmachtigde van de Vennootschap handelend via haar Belgisch bijkantoor met de bevoegdheid om, alleen handelend, ten overstaan van derden te handelen in de naam en voor rekening van de Vennootschap, uitsluitend met betrekking tot activiteiten van haar bijkantoor in België, binnen de grenzen van de volgende bevoegdheden:

-Vertegenwoordiging van het bijkantoor van de Vennootschap in alle zaken ten aanzien van elke bank in België waar het bijkantoor in België een bankrekening heeft, zoals, maar niet beperkt tot, het uitvoeren van betalingen, het openen en sluiten van bankrekeningen en het debiteren en crediteren van bankrekeningen,

ln het kader van deze bevoegdheden wordt de bijzondere gevolmachtigde ten aanzien van elke bank in België aangesteld als "authorised signatory" in naam en voor rekening van de Vennootschap.

Voor zaken die buiten de bovenvermelde bevoegdheden vallen, heeft de bijzondere gevolmachtigde de voorafgaandelijke goedkeuring nodig van de bevoegde organen van de Vennootschap voordat zij de Vennootschap kan verbinden.

Het bestuursorgaan beslist om deze beslissing te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, in overeenstemming met artikel 81 van het Wetboek Vennootschappen.

3. Het bestuursorgaan besluit met eenparigheid van stemmen om, met onmiddellijke ingang, de zetel van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap te verplaatsen van 1831 Diegem, De Kleetlaan 12a, België naar 2060 Antwerpen, Bredastraat 123, bus 2

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Het bestuursorgaan besluit volmacht te verlenen aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Davy Vandenbussche of een andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, België, elkeen afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de bevoegde BTW-administraties met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer bepaald, om een uittreksel van de huidige notulen te laten publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en om de formulieren I en I l in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Tegelijk neergelegd;

origineel afschrift van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 13 februari 2014, gelegaliseerd door notaris Andrew Graeme Weinberg op 14 februari 2014 en voorzien van een apostille.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

22/05/2013
ÿþ Mad Ward }~,q

arr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD -10 MEI 2013

I ~N KRr,RFCHTB)#~ti.~1NDEL'd iG ENT

III





*130770









Ondernemingsnr : 0402.928.892

Benaming

(voluit) : Renold Continental Limited

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Engels recht

Zetel: Renold House Styal Road, Wythenshawe, Manchester, M22 5WL, Engeland

Zetel Belgisch bijkantoor: Vrijheidslaan 27, 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 24 april 2013:

De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om de zetel van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap te verplaatsen van 9000 Gent, Vrijheidslaan 27, België naar 1831 Diegem, De Kleetlaan 12a, België.

De raad van bestuur besluit volmacht te verlenen aan Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren of een andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, België, elkeen afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de bevoegde BTW-administraties met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer bepaald, om een uittreksel van de huidige notulen te laten publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en om de formulieren I en I l in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen.

Laurent Vercauteren

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Tegelijk neergelegd:

Origineel afschrift van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de Vennootschap

gehouden op 24 april 2013, gelegaliseerd door notaris Andrew Graeme Weinberg en voorzien van een apostille.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/03/2013
ÿþ Mad word 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



+130403 7*

be a B St~

IV

NEERGELE Gr,

2 8 FEB,

RECHTBANK VAN

coOPF...ereNas.,1

Ondernemingsar : 0402.928.892

Benaming

(voluit) : Renold Continental Limited

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Engels recht

Zetel : Renold House Styal Road, Wythenshawe, Manchester, M22 5WL, Engeland

Zetel Belgisch bijkantoor: Vrijheidslaan 27, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van het mandaat van een bijzondere gevoigmachtigde, benoeming van bijzondere gevolmachtigden en uitbreiding van de machten van de wettelijke vertegenwoordiger

Uittreksei uit de notulen van de raad van bestuur van 7 februari 2013:

1. Herroeping van het mandaat van James Devroe ais bijzondere gevolmachtigde.

De raad van bestuur beslist het mandaat van James Devroe, woonachtig te 14 Dreefstraat 6, 9320 Aalst,; België, als bijzondere gevolmachtigde van de Vennootschap, dat hem werd verleend door een beslissing van; de raad van bestuur van de Vennootschap van 10 juni 2011, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad op 16 augustus 2011, met onmiddellijke ingang te herroepen,

2. Benoeming van Eleanor Morris and Stuart Sims als bijzondere gevolmachtigde; Bevoegdheden.

De raad van bestuur benoemt, met onmiddellijke ingang, de volgende personen tot bijzondere gevolmachtigden van de Vennootschap:

-Mevrouw Eleanor MORRIS, woonachtig te Warford Hall Farm, Merrimans Lane, Great Warford, Aiderley Edge, Cheshire, SK9 7TN, Verenigd Koninkrijk;

-De heer Stuart SIMS, woonachtig te 127 Amsden Lodge, Willow Drive, St Edwards Park, Staffordshire, ST13 7FG, Verenigd Koninkrijk

Met de bevoegdheid om, alleen handelend, ten overstaan van derden te handelen in de naam van en voor rekening van de Vennootschap, uitsluitend met betrekking tot activiteiten van haar bijkantoor in België, binnen de grenzen van de volgende bevoegdheden:

Vertegenwoordiging van het bijkantoor van de Vennootschap in aile zaken ten aanzien van elke bank in België waar het bijkantoor in België een bankrekening heeft, zoals maar niet beperkt tot het uitvoeren van betalingen, het openen en sluiten van bankrekeningen en het debiteren en crediteren van bankrekeningen.

in het kader van deze bevoegdheden worden de bijzondere gevolmachtigde ten aanzien van elke bank in België aangesteld als °authorised signatoriesn in naam en voor rekening van de Vennootschap.

Voor zaken die buiten de bovenvermelde bevoegdheden vallen, hebben de bijzondere gevolmachtigden de voorafgaandelijke goedkeuring nodig van de bevoegde organen van de Vennootschap voordat zij de Vennootschap kunnen verbinden.

3.. Uitbreiding van de machten verleend aan Yves M.A. Baron als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bovoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De raad van bestuur beslist om de machten die verleend werden aanYves M.A. Baron op 10 juni 2011 als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor uit te breiden als volgt:

Met de bevoegdheid om, alleen handelend, ten overstaan van derden te handelen in de naam van en voor rekening van de Vennootschap, uitsluitend met betrekking tot activiteiten van haar bijkantoor in België, binnen de grenzen van de volgende bevoegdheden:

Vertegenwoordiging van het bijkantoor van de Vennootschap in alle zaken ten aanzien van elke bank in België waar het bijkantoor in België een bankrekening heeft, zoals maar niet beperkt tot het uitvoeren van betalingen, het openen en stuiten van bankrekeningen en het debiteren en crediteren van bankrekeningen.

In het kader van deze bevoegdheden wordt de wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor ten aanzien van elke bank in België aangesteld als "authorised signatory" in naam en voor rekening van de Vennootschap.

De wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor han zonder voorafgaandelijke toestemming van

" de Vennootschap bijzondere gevolmachtigden aanstellen, uitsluitend met betrekking tot activiteiten van het Belgisch bijkantoor en binnen de grenzen van de bevoegdheden die hem zijn toegekend.

4. Volmachten

De raad van bestuur besluit volmacht te verlenen aan Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren of een andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, België, elkeen afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de bevoegde BTW-administraties met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer bepaald, om een uittreksel van de huidige notulen te laten publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en om de formulieren I en il in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen.

Laurent Vercauteren

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Tegelijk neergelegd:

Origineel afschrift van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 7 februari 2013, gelegaliseerd door notaris Andrew Graeme Weinberg en voorzoen van een apostille.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

... ort4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bierlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r'Ij

i

26/08/2011
ÿþ Motl 2.1

L ~~U1i ;li In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111 AI

*11130905*



NEERGELEGD

1 6 AUG. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDeIL; GENT



Ondernemingsnr : 0402.928.892

Benaming

(voluit) : Renold Continental Limited

Rechtsvorm : vennootschap onder de rechtsvorm van een Limited naar het recht van Engeland en Wales met een bijkantoor in België

Zetel : maatschappelijke zetel : Renold House Styal Road, Wythenshawe, Manchester M22 5WL, Verenigd Koninkrijk

Bijkantoor in België : Vrijheidslaan 27, 9000 Gent

Onderwerp akte : Benoeming van een bijzondere gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de bestuurders van de vennootschap gehouden op 10 juni 2011:

1. De raad van bestuur benoemt, met onmiddellijke ingang, de volgende persoon tot bijzondere gevolmachtigde van de Vennootschap:

- James Devroe, woonachtig te Dreefstraat 6, 9320 Aalst - België;

Met de bevoegdheid om, alleen handelend, ten overstaan van derden te handelen in de naam van en voor rekening van de Vennootschap, uitsluitend met betrekking tot activiteiten van haar bijkantoor in België, binnen de grenzen van de volgende bevoegdheden:

a) de ondertekening van dagelijkse briefwisseling;

b) de ondertekening van kwijtschriften voor ontvangen fondsen;

c) de ondertekening van ontvangstbewijzen van aangetekende brieven of colis;

d) de uitvoering van betalingen van hoofdsommen, intresten en nevenkosten die door het bijkantoor verschuldigd zijn.

Voor zaken die buiten de bovenvermelde bevoegdheden vallen, heeft de bijzondere gevolmachtigde de voorafgaandelijke goedkeuring nodig van de bevoegde organen van de Vennootschap voordat hij de Vennootschap kan verbinden.

2. De raad van bestuur beslist om de machten die verleend werden aan Yves M.A. Baron op 15 oktober 2009 te wijzigen en bijgevolg om de machten van Yves M.A. Baron als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor uit te breiden. Vanaf de ondertekening van deze notulen zijn de machten van Yves Baron als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor als volgt:

Als wettelijke vertegenwoordiger kan Yves Baron, kan ten overstaan van derden handelen in de naam van en voor rekening van de Vennootschap, uitsluitend met betrekking tot activiteiten van haar bijkantoor in België, binnen de grenzen van de volgende bevoegdheden :

a) vertegenwoordiging van de Vennootschap (i) bij onderhandelingen van eender welke aard en meer bepaald aangaande aankoop- en verkooptransacties van producten en diensten met personen of vennootschappen over de hele wereld en (ii) bij de ondertekening van contracten, voor zover deze onderhandelingen en/of ondertekeningen bedoeld onder (i) en (il) hierboven contracten betreft die kunnen worden opgezegd mits een opzeggingsperiode van maximum zes (6) maanden ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

"

b) het bijkantoor van de Vennootschap lid maken van professionele verenigingen en handelsorganisaties;

c) ondertekening van dagelijkse briefwisseling;

d) vertegenwoordiging van het bijkantoor van de Vennootschap in alle zaken ten aanzien van de Staat, de Gewesten en de Gemeenschappen, de overheids-(belastingsadministraties inbegrepen), provincie- en gemeentebesturen, de douanes en openbare diensten, en de ondertekening van alle verbintenissen met deze autoriteiten en diensten in het kader van het dagelijkse administratieve bestuur van het bijkantoor van de Vennootschap;

e) de ondertekening van kwijtschriften voor ontvangen fondsen;

f) de ondertekening van ontvangstbewijzen van aangetekende brieven of colis;

g) de uitvoering van betalingen van hoofdsommen, intresten en nevenkosten die door het bijkantoor verschuldigd zijn;

h) het afsluiten van contracten voor de aankoop en de huur van meubilair of kantooruitrusting binnen dezelfde perken als deze vermeld in de eerste paragraaf (paragraaf a) van deze lijst);

i) het verder delegeren van bepaalde van deze bevoegdheden aan werknemers van het bijkantoor, maar beperkt tot de routinefuncties begrepen onder de bovenvermelde alinea's c), e), en f), en steeds onder het toezicht van de vaste vertegenwoordiger en op diens verantwoordelijkheid;

j) aanwerving van werknemers;

k) ontslag van werknemers; en

I) ondertekening van verzekeringscontracten.

Voor zaken die buiten de bovenvermelde bevoegdheden vallen, heeft de wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor van de Vennootschap de voorafgaandelijke goedkeuring nodig van de bevoegde organen van de Vennootschap voordat hij de Vennootschap kan verbinden.

Om elke twijfel weg te nemen, wordt bepaald dat de wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor de Vennootschap in geen geval kan verbinden voor de volgende handelingen (zonder bijzondere verdere toelating):

a) bepaling en wijziging van de boekhoudkundige regels ;

b) goedkeuring van budgetten;

c) aankoop, verkoop of overdracht van :

I aandelen en/of participaties in rechtstreekse of onrechtstreekse dochterondernemingen;

ii. het geheel of een deel van het handelsfonds;

iii. onroerende goederen;

voor eender welk bedrag.

d) het toekennen van waarborgen, zekerheden, hypotheken en pandrechten;

e) ondertekening van joint venture contracten, samenwerkingsovereenkomsten, vennootschapscontracten of licenties voor eender welk bedrag;

f) oprichting van rechtstreekse of onrechtstreekse dochterondernemingen en/of bijkantoren; of

g) elke gratis vervreemding van goederen van het bijkantoor van de Vennootschap.

Naast de bovenvermelde bevoegdhedenstructuur zal de wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor van de Vennootschap te allen tijde de bevoegdheidsdelegaties respecteren die op dat ogenblik in voege zijn.

De nieuwe bevoegdheden van Yves Baron als wettelijke vertegenwoordiger treden in met onmiddellijke ingang werking, voor een onbepaalde duur tot de herroeping of wijziging van de bevoegdheden.

3. De raad van bestuur besluit volmacht te verlenen aan Matthias Desimpelaere of een andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, België, elkeen afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de

r--'

^~ ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

bevoegde Rechtbank van Koophandel bij de Kruispuntbank van Ondernemingen bevoegde 8lVV-`

administraties met betrekking tot de bovenvermelde bnslissingan, en meer bepaald, om een uittreksel van de huidige notulen te laten publiceren in de bijlage b het Belgisch Staatsblad en om de formulieren f en O in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen.

MatthiaaDesimpeoeæ

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Tegelijk neergelegd:

origineel afschrift van de notulen van de vergadering van de bestuurders van de vennootschap gehouden op

11 juni 2011, gelegaliseerd door notaris Andrew Graeme Weinberg en voorzien van een apostille

Op de laatste biz. van Luik B vemeIden : Recto : Naam en hoed de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VersQ: Naam en handtekening

04/01/2005 : BL005559
17/11/2003 : BL005559
05/03/2003 : BL005559
01/01/1997 : BL5559
01/01/1992 : BL5559
25/06/1988 : BL5559
25/06/1988 : BL5559
01/01/1988 : BL5559
01/01/1986 : BL5559

Coordonnées
RENOLD CONTINENTAL LIMITED

Adresse
DE KLEETLAAN 12A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande