REPLY MANAGEMENT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REPLY MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.555.555

Publication

11/07/2014
ÿþbel a Be Ste

II

Il

[1111113111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

mori 11.1

Luik

-

Ondernemingsnr : BE0476.555.555

NEERurzi.E:GLD

0 2 RILI 20i

Grtifile Rechtbank van Kozphandel te Leeren.

t.Irithe

Benaming (voluit) : REPLY MANAGEMENT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Sohoonaarciestraat 56

3078 Kortenberg (Meerbeek)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: AFSCHAFFING NOMINALE

WAARDE DOELSWIJZIGING REGIME AR-TIKEL 637 WIB

KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 17 juni 2014, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REPLY MANAGEMENT CONSULTING" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE.

De vergadering beslist om de nominale waarde der aandelen met onmiddellijke ingang af te schaffen en de statuten dienovereenkomstig te wijzigen.

TWEEDE BESLISSING: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten:

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van beide documenten wordt getekend "ne varietur" door de Notaris en de! comparanten.

DERDE BESLISSING: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden overeenkomstig punt "1" van de agenda en bijgevolg artikel 3 van de statuten in die zin aan te vullen.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap,' driehonderd en vierduizend tweehonderd vijfenveertig euro (304.245 EUR) bedragen, zoals; blijkt uit de jaarrekening van 30 juni 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering van 30, november 2012.

IVIJFDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met dei bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, driehonderd eni vierduizend tweehonderd vijfenveertig euro (304.245 EUR) bedraagt.

ZESDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 2 JUNI 2014.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de data 2 juni 2014, waarin werd beslist tot uitkering vani een tussentijds bruto dividend van driehonderd en vierduizend tweehonderd vierenveertig

----- r),fflr-P.-!/-elke -vennoot j ge,Y-9,9.1,.en vrijwillIg-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

eijlagen bi) het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11,1

..... ... . . _

de intentie heeft geuit om zijn/haar schuldvordering op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend  weliswaar mits inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992,

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de bestaande vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderiijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

ZEVENDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA. Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, aanwezig zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrerevisor de dato 16 juni 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor M. Massy", met zetel te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de heer MASSY Marc, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt: "De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de BVBA 'REPLY MANAGEMENT CONSULTING", bestaat uit een vordering ten faste van de vennootschap voor een totaal van ¬ 273.820,34,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd bij een beperkt nazicht door het Instituut der Bedrierevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

" de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in de toekenning van 720 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap BVBA "REPLY MANAGEMENT CONSUL TING".

Wij wensen de aandacht te vestigen om het feit dat onderhavig verslag niet tot doel heeft, zekerheid te verschaffen op fiscaal vlak; het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art 313 van het Wetboek van Vennootschappen en in het kader van art. 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven, op datum 16 juni 2014 door het bedrijfsrevisorkantoor BV o.v.v. BVBA "Bedriffsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

. .......

(get.)

M. Massy

Bedriffsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (900/s) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd drieënzeventigduizend achthonderd twintig euro vierendertig cent (273.820,34 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) te brengen op tweehonderd tweeënnegentigduizend vierhonderd twintig euro vierendertig cent (292.420,34 EUR), door de uitgifte van zevenhonderd twintig (720) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dal later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen,

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de bestaande vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

ACHTSTE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten leste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile aandeelhouders/vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweehonderd drieënzeventig achthonderd twintig euro vierendertig cent (273.820,34 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) ais roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de zevenhonderd twintig (720) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

1. Aan de heer GALOPPIN Luc, voornoemd vennoot sub 1:

driehonderd zestig aandelen; 360 2, Aan mevrouw VAN LOOVEREN Ireen, voornoemd vennoot sub 2:

driehonderd zestig aandelen; 360

TOTAAL: zevenhonderd twintig aandelen: 720 NEGENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd drieënzeventig achthonderd twintig euro vierendertig cent (273.820,34 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd tweeënnegentigduizend vierhonderd twintig euro vierendertig cent (292.420,34 EUR), vertegenwoordigd door negenhonderd en zes ; (906) aandelen zonder nominale waarde,

TIENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen ! met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

*artikel 3 van de statuten wordt vervangen zoals vermeld in punt 1. van de agenda;

*artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

«Artikel 5.- KAPITAAL.

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mocl 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tweeënnegentigduizend vierhonderd twintig euro vierendertig cent (292.420,34 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door negenhonderd en zes (906) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/negenhonderd en zesde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 906.

Historiek van het maatschaopeliik kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 27 december 2001 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen van ieder honderd euro.

Op 17 juni 2014 werd vooreerst de nominale waarde der aandelen afgeschaft en werd vervolgens het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot tweehonderd tweeënnegentigduizend vierhonderd twintig euro vierendertig cent, vertegenwoordigd door negenhonderd en zes aandelen zonder nominale waarde."

*artikel 32 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over aile machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doem"

ELFDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

TWAALFDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan "Rcb Grivan Boekhouding & Fiscaliteit" te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 6, vertegenwoordigd door de heer Stijn Vandenbergh, om, met bevoegdheid tot indepfaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

DERTIENDE BESLISSING.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris,

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

verslagen (revisor bestursorgaan),

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-`beliouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2014 : LE107993
20/02/2013 : LE107993
16/02/2012 : LE107993
21/03/2011 : LE107993
04/03/2010 : LE107993
21/01/2010 : LE107993
18/02/2009 : LE107993
25/06/2008 : LE107993
07/02/2008 : LE107993
29/12/2006 : LE107993
29/12/2005 : LE107993
31/12/2004 : LE107993
07/01/2004 : LE107993
18/01/2002 : LEA021302

Coordonnées
REPLY MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
SCHOONAARDESTRAAT 56 3078 MEERBEEK

Code postal : 3078
Localité : Meerbeek
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande