REQUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REQUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 871.897.960

Publication

23/07/2012
ÿþi/ . >44....-.p. mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

iuu~inui~nuuAU~~uu~uu

*12129549*

ber



Be Sta

Ondememirigsnr : BE0871.897.960

Benaming (voluit) : REQUS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Jansbergsteenweg 8

3040 Huldenberg

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op drie juli tweeduizend en twaalf en neergelegd op ' de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de ° buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "REQUS", waarvan de zetel gevestigd is te 3040; Huldenberg, Sint-Jansbergsteenweg 8, besloten heeft:

' L tot goedkeuring van het fusievôorstel van 14 mei 2012,

- opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap J.Ph. VANDERGOTEN, met zetel te 1800': Vilvoorde, J. Monnetlaan IA, RPR Brussel, KBO 0415,534.934, hierna genoemd "de Overnemende Vennootschap", en van de naamloze vennootschap REQUS, met zetel te 3040 Huldenberg (Loonbeek), Sint Jansbergsteenweg 8, RPR Leuven, KBO 0871.897.960, hierna genoemd "de Overgenomen Vennootschap", overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel op 18 mei 2012 en op de griffie van de rechtbank i van koophandel van Leuven op 21 mei 2012,

- bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei 2012 onder nummer 12097233 (voor de ' Overnemende Vennootschap) en op 31 mei 2012 onder nummer 12098150 (voor de Overgenomen Vennootschap). 2. tot de ontbinding, zonder vereffening, van de Overgenomen Vennootschap en tot fusie met de Overnemende' Vennootschap, mits overdracht aan deze laatste van de algeheelheid der activa en passiva van het vermogen van de: Overgenomen Vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 december 2011..

Aile handelingen verricht vanaf 1 januari 2012 door de Overgenomen Vennootschap worden beschouwd, vanuit ' boekhouding standpunt en vanuit het standpunt van de directe belastingen, als zijnde vervuld voor rekening van de' Overnemende Vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de Overgenomen , Vennootschap zullen ten bate of ten laste zijn van de Overnemende Vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van deze overdracht zijn opgenomen in de:, boekhoudkundige staat van de Overgenomen Vennootschap die werd vastgesteld per 31 december 2011.

Aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap werden vijfendertig (35) nieuwe aandelen van de': Overnemende Vennootschap toegekend, die alle volledig volgestort zijn en geen nominale waarde hebben.

Deze nieuwe aandelen zijn van hetzelfde type en genieten dezelfde rechten en`voordelen als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap en nemen deel in de winst vanaf 1 januari 2012.

Zij werden toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap a rato van één (1) nieuw aandeel van de Overnemende Vennootschap voor achttien (18) bestaande aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAVERT, STEVENS & Co, vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, aangesteld door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, luiden letterlijk als volgt

"VIII. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, B.V.B.A. "RAVERT, STEVENS & Co", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise,. Hendrik Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de NV:` J.PH. VANDERGOTEN is gebleken dat :

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de

~" ~ * g.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding

van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn

door het beginsel van boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en deze tot

inbrengwaarden leiden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de

inbrengen uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura, ad. 63.000,-EUR, bestaat in de uitgifte van 35 aandelen zonder nominale waarde

van de vennootschap "J.PH. VANDERGOTEN".

Tenslotte hefhálen, wij dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere

doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 28 juni 2012 door het bedrijfsrevisorenkantoor B.V.B.A. "RAVERT, STEVENS & C°",

vertegenwoordigd'door

[ondertekend]

Luc RAVERT

Commissaris"

3. alle bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap, teneinde in het kader van deze fusie:

- te waken over het verloop van de overdrachtbewerkingen naar de Overnemende Vennootschap betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de Overgenomen Vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op 1 januari 2012 in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap;

- aan alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van elle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen; - de Overgenomen Vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffcning;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheden te delegeren zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgestelde duur.

4. alle bevoegdheden te verlenen aan de heer Christian Klinkemallie, wonende te 1731 Asse (Relegem), Vliegwezenlaan

49, met macht van indeplaatsstelling, teneinde in het kader van deze fusie:

- de Overgenomen Vennootschap te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie;

- de vijfendertig (35) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap toe te kennen aan de aandeelhouders van de ,

Overgenomen Vennootschap;

- te zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap;

- alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen in het Rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ,

ondememingsloket en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging ; uitgifte, volmacht, verslag.

Fr.DEPUYT, geassocieerd notaris.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 25.06.2012 12204-0432-026
31/05/2012
ÿþ iLlilf*i Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t11Itllt1ll~~~~u~~im~n

" 12098150

Ondernemingsnr : 0871.897.960 Benaming

(voluit) : REQUS (verkort) : IVG$!u , .», tij. .t.., ti,....

Rechtbank van {toopharadel

tè Leuven, de

GRIFF!~, ~ M El 2012 D~

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : St-Jansbergsteenweg 8 - 3040 Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De raad van bestuur legt een voorstel van fusie door overneming neer in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de -naamloze vennootschap REQUS met ondernemingsnummer 0871.897.960, gevestigd te St-Jansbergsteenweg 8, 3040 Huldenberg door de naamloze vennootschap J.PH. Vandergoten met ondernemingsnummer 0415.534.934, gevestigd te J.Monnetlaan 1A, 1800 Vilvoorde,

NV Pierre Management Consultancy, vertegenwoordigd door Pierre Didier, Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2012
ÿþ Nod Word 11.1

14 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iu

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophand.

te Leuven, de 1 8 MEI 2012

DE GfiFFIER,

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

n 111111111111111111111111

*12097733*

-v

Ondernemingsnr : 0871.897.960

Benaming

(voluit) : REQUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : St-Jansbergsteenweg B - 3040 Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 maart 2012.

De vergadering neemt kennins van het ontslag per 31 maart 2012 van de heer Peter CELIS wonende te 3001 Leuven, Broekstraat 83 ais bestuurder en keurt dit met ingang vanaf die datum, met unanimiteit geod.

De vergadering beslist om de heer Jean-Christophe PIERRE, wonende te St-Jansbergsteenweg 8, 3040 Huldenberg, te benoemen als bestuurder van de vennootschap met onmiddelijke ingang voor een termijn eindigend op de algemene vergadering van het jaar 2013.

NV Pierre Management Consultancy, vertegenwoordigd door Pierre Didier, Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iao44aao"

Neeegeizzei tüe te:Fâ Aeetitbe1;i ven Koop del

to Louvon, de 1~ FEB, 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: BE0871.897,960

Benaming (voluit) : REQUS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Jansbergsteenweg 8

3040 Huidenberg

Onderwerp akte :NEERLEGGING VAN DE GECOORDINEERDE STATUTEN INGEVOLGE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DD 29 DECEMBER 2011

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte, verzaking, kopij effectenregister, historiek + coördinatie. r.DEPUY', geassocieerd notaris.

Co de laatste bik. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rethtspersocn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 23.06.2011 11205-0022-026
17/02/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Ka~j~ ~~~ l 2011

te Leuven, de

D~ .r~.RlFFIFR'

"

teinte

III II flI 11111 II irni 111111 i III

*11026705*

bel a Bc Sta

Ondernemingsnr : 0871.897.960

Benaming

(voluit) : REQUS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Jansbergsteenweg 8, 3040 Huldenberg

Onderwerp akte : Ontslag - Kwijting - Benoeming

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 1 JULI 2009.

"

De vergadering neemt kennis van het ,ontslag per 30 juni'2009 van de heer Didier Pierre, wonende te 1820;

Steenokkerzeel, Gillijnstraat 7 bus 'Ij;- én de heer Jean-Christóphe Pierre, wonende te 3040 Huldenberg, Sint-Jansbergsteenweg 8, als bestut.irdei en keurt'dit met ingang vànaf die datum met unanimiteit goed.

De kwijting voor het door hen gevoerde beleid zal naar aanleiding van de eerstvolgende algemene` vergadering als punt op de agenda geplaatst worden.

De vergadering benoemt met unanimiteit van stemmen met ingang vanaf heden als bestuurder de naamloze. vennootschap 'Pierre Management Consultancy' met maatschappelijke zetel te 1440 Braine-le-Château, 208; rue de Nivelles, BTW BE 0453.958.416, RPR Nijvel, vast vertegenwoordigd door de heer Didier Pierre, voornoemd.

Dit mandaat zal verstrijken na de gewone algemene vergadering van 2013.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 1 JULI 2009.

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Jean-Christophe Pierre en de heer Didier; Pierre als gedelegeerd bestuurder per 30 juni 2009. In hun vervanging als gedelegedeerd bestuurder wordt per: 1 juli 2009 voorzien door de naamloze vennootschap 'Pierre Management Consultancy', voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Didier Pierre, eveneens voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel

Voor Pierre Management Consultancy NV De heer Peter Celis

Haar vaste vertegenwoordiger Bestuurder

De heer Didier Pierre

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Ltiik 39 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrtimeaterende notaris, hetzij vende persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en hendtekening.

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 28.05.2010 10138-0289-022
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 27.07.2009 09482-0287-015
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 08.07.2008 08383-0253-015
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.03.2007, NGL 14.08.2007 07569-0078-014

Coordonnées
REQUS

Adresse
SINT-JANSBERGSTEENWEG 8 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande