RES 15

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RES 15
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.622.941

Publication

18/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'i

,

" Y " '. 1,1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter le personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

I

Réservé

au

Moniteur

belge

[

IIIRMIZMIIIIII

,

Jean-Michel CLAUSE Gérant

CI g -.07- 2014

Greffe

Dénomination; MEDICAL ORTHOPEDIA

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée Sad C; V "

Siège: BOULEVARD DU JARDIN BOTANIQUE 32- 1000 BRUXELLES

N° d'entreprise : 0435622941

Obiet de l'acte: démission- nomination- transfert du siège social

Extrait du PV CAGE du 26 mars 2014

L'Assemblée décide avec prise d'effet au 31 mars 2014 de mettre fin au mandat de gérant de Monsieur Daniel PAULET

Avec prise d'effet au 01/04/2014, l'assemblée décide de nommer comme nouveau gérant, Monsieur Jean-Michel CLAUSE, NN49.08.01-096.87, domicilié 17 Allée du Mont Cheval - 1400 Nivelles,. Son mandat sera exercé à titre gratuit.

L'Assemblée générale décide de transférer le siège social au 15 Avenue de la Réserve à 1640 Rhode-Saint-Genèse à partir du 1 er avril 2014.

13/10/2014
ÿþmod11,1

beh aa Be Stae

Ondememingsnr : 0435.622.941

Benaming (voluit) : MEDICAL ORTHOPEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1640 SINT-GENESIUS-RODE RESERVAATLAAN 15

Onderwerp akte :VERANDERING VAN DE BENAMING  ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER - VERANDERING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL  NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS.

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Didier Gyselinck, geassocieerd Notaris te Brussel, op zestien september tweeduizend veertien , geregistreerd vijf bladen, geen renvooi op het 1ste registratiekantoor van Brussel Antenne 1 op tweeëntwintig september 2014, boek 72, blad 50, vak 7 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDICAL ORTHOPEDIA ", waarvan de zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Reservaatlaan, 16 onder andere heeft beslist met algemene stemmen

11 de naam van de vennootschap te veranderen in RES 15.

2/ het ontslag te aanvaarden van de huidige zaakvoerder van de vennootschap zijnde de Heer CLAUSE Jean-Michel, wonende te 1400 Nivelles, Allée du Mont Cheval, 17.

3/ Als zaakvoerder te benoemen voor een onbeperkte duur Mevrouw LEPLAT Marie Elisabeth Claire, wonende te Ukkel (1180 Brussel), Steenweg naar Ter Hulpen, 35,.

Haar mandaat is gratis.

4/ artikel 3 van de statuten door volgende tekst te vervangen

" De vennootschap heeft tot doel het beheer, de exploitatie, de ter waarde making, onder welke vorm ook, van alle onroerende goederen, de financiering van alle burgerlijke of commerciële, roerende of onroerende verrichtingen en van om het even welke verrichtingen.

Zij mag aile onroerende goederen huren, verhuren of ln onderhuur geven, voor haar rekening of voor rekening van derden.

Zij mag aile onroerende goederen verwerven, ruilen of verkavelen.

Zij mag aile krediet of leningsverrichtingen stellen, lenen met onderpand of met hypotheekstelling, borgstellen of aile leningen en kredieten waarborgen, met of zonder voorrecht of andere reële waarborg.

Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, namelijk door het verhuren of verpachten van haar goederen of op om het even welke wijze.

De opsomming die voorafgaat is niet limitatief en moet in de ruimste zin geïnterpreteerd worden.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag zich op ieder wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen, die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samensmelten.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111,1.111,11,11. 1,1,11j111,1.1 JI* Il

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter riffie van de akte

;:. "

:

neer ge

: .

NIT.ELJEL.GE

25 SEP. 2014

1)3 -10- eV% van de Ne

!su sT 1 -Peee sVQM 4filbilieridei 8

gpAnctstalige

1-71-1 G

g ontvcingen op "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

5/ een nieuwe tekst van statuten aan te nemen, als volgt:

AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

VORM - BENAMING.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Haar benaming is " RES 15 ".

Deze maatschappelijke benaming moet, in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, internet sites en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA."; zij moet daarenboven, in diezelfde documenten, vergezeld worden door de aanwijzing van haar zetel en van haar ondernemingsnummer,

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Reservaatlaan, 15.

Hij kan op gelijk welke plaats van het Vlaams of het Brussels Gewest worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle bevoegdheid krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit te doen vaststellen.

Elke verplaatsing van de zetel wordt door de zaakvoerder in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het beheer, de exploitatie, de ter waarde making, onder welke vorm ook , van alle onroerende goederen, de financiering van alle burgerlijke of commerciële, roerende of onroerende verrichtingen en van om het even welke verrichtingen.

Zij mag alle onroerende goederen huren, verhuren afin onderhuur geven, voor haar rekening of voor rekening van derden.

Zij mag alle onroerende goederen verwerven, ruilen of verkavelen.

Zij mag aile krediet of leningsverrichtingen stellen, lenen met onderpand of met hypotheekstelling, borgstellen of elle leningen en kredieten waarborgen, met of zonder voorrecht of andere reële waarborg.

Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, namelijk door het verhuren of verpachten van haar goederen of op om het even welke wijze.

De opsomming die voorafgaat is niet limitatief en moet in de ruimste zin geïnterpreteerd worden.

De vennootschap mag in België afin het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag zich op ieder wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen, die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samensmelten.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

DUUR.

De vennootschap werd op 20 oktober 1988 voor onbeperkte duur opgericht.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één oent (18.592,01 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder nominale waarde, die elk éérd zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VERZOEK TOT VOLSTORTING,

Bijstorting later uit te voeren op deze aandelen wordt soeverein door de zaakvoerder besloten.

Elke storting wordt aangerekend op de totaliteit van de aandelen waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de \P/ettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-behoudep aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen zullen worden gestort en aan de ,vennootschap van het te storten saldo.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van de vennoten, zal de zaakvoerder hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen.

Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zal de zaakvoerder, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

REGISTER VAN AANDELEN.

ln de maatschappelijke zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat

1) De nauwkeurige aanduiding van elke vennoot en van het aantal aandelen die hem toebehoren.

2) De vermelding van de gedane stortingen.

3) De afstanden of overdrachten van aandelen door de overdrager en overnemer gedateerd en ondertekend, of door de zaakvoerder en door de rechthebbende in geval van overdracht wegens overlijden.

De overdrachten en afstanden van aandelen zullen tegen de vennootschap slechts kunnen ingeroepen worden vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of derde belanghebbende is gerechtigd inzage te nemen van het register van aandelen,

ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN - VRUCHTGEBRUIK.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap

Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, tot een enkele persoon aangewezen wordt als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht van de aandelen, zullen de rechten eraan verbonden uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker.

BESTUUR.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de

algemene vergadering en voor de door deze vergadering te bepalen duur,

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDERS,

Overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van vennootschappen en buiten het geval van

inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag elke zaakvoerder

alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de

vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

VERGOEDINGEN.

De vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen te

boeken op de algemene kosten.

Ze kan ook beslissen dat het mandaat van zaakvoerder ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

OVERDRACHT VAN MACHTEN.

De zaakvoerder mag, op eigen verantwoordelijkheid, aan één of meer personen, een deel

van zijn machten overdragen op voorwaarde dat hij ze specificeert en de duur ervan bepaalt.

TOEZICHT.

COMMISSARISSEN.

Zolang de venncotschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien er geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot, overeenkomstig de wet, individueel de bevoegdheden van tcezicht en onderzoek toegekend aan de commissaris. Er moet melding gemaakt worden van het feit dat er geen commissaris is benoemd in de uittreksels van akten en stukken die krachtens de wet moeten worden neergelegd.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

VERGADERINGEN.

De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van de

maand juni, om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats

op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 13elgisch Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal ,vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De bijeenroepingen worden gedaan bij middel van aangetekende brieven aan de vennoten ten minste vijftien dagen voor de vergadering toegestuurd; de bijeenroepingen vermelden de dagorde.

Elke vennoot, zaakvoeder of commissaris kan verzaken aan deze wijze van bijeenroeping, en ze zullen in elk geval worden verondersteld geldig uitgenodigd te zijn indien ze aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

AANTAL STEMMEN

Elk aandeel geeft recht op één stem. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN. - WINSTVERDELING. MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december. MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN.

Op eenendertig december van ieder jaar worden de boeken, registers en rekeningen van de vennootschap afgesloten, en de zaakvoerder maakt de inventaris op alsmede de jaarrekeningen en het jaarverslag, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en nodige afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar.

Op de winst wordt vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve genomen. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo, op voorstel van de zaakvoerder, en rekening houdend met de wettelijke bepalingen inzake de aanwending van beschikbare bedragen.

ONTBINDING. - VEREFFENING.

ONTBINDING.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welke ogenblik ook, zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder handelend als vereffenaar, zo niet, door één of meer vereffenaars door de algemene vergadering benoemd.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben zoals voorzien door de wettelijke bepalingen inzake de bevoegdheid van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, worden de netto-activa in gelijke delen onder aile aandelen verdeeld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

JEAN DIDIER GYSELINCK.

Geassocieerd Notaris te Brussel.

Bijgevoegde stuk: een uitgifte met één bijlage zijnde het verslag van de zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 21.06.2013, DPT 31.07.2013 13381-0264-012
10/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 15.06.2012, DPT 31.08.2012 12552-0197-014
07/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 17.06.2011, DPT 31.08.2011 11522-0129-014
07/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 18.06.2010, DPT 31.08.2010 10523-0401-013
08/09/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 06.06.2009, DPT 31.08.2009 09731-0287-014
18/09/2008 : BLT001081
21/08/2008 : BLT001081
03/10/2005 : BLT001081
22/12/2004 : BLT001081
05/12/2003 : BLT001081
24/08/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 19.06.2015, DPT 20.08.2015 15441-0538-011
19/09/2002 : BLT001081
06/10/2001 : BLT001081
01/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 17.06.2016, DPT 29.08.2016 16492-0428-012

Coordonnées
RES 15

Adresse
AVENUE DE LA RESERVE 15 1640 RHODE-ST-GENESE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande