RESALTOS

Société en commandite simple


Dénomination : RESALTOS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.679.226

Publication

12/04/2013
ÿþ._.,

e-

Voor-behouck aan het Beigisc Staatsbli

rcodlti(M+++.+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

lI

IYI

i lII Ill l liii II 111111

*isos~3ia*

BiRe

Griffie

Ondernemingsnr : 05-6725. ce6

Benaming

(voluit) ; RESALTOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Meeriaan 3b, 1910 KAMPENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte d.d. 25 maart 2013 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" door een beherend vennoot en een stilte vennoot.

BEHEREND VENNOOT

De heer Keith Hancock, wonende te 1910 KAMPENHOUT, Meerlaan 3b.

ARTIKEL 1- RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de

naam "RESALTOS".

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1910 KAMPENHOUT, Meeriaan 3b.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van dezen:

Adviseren en ondersteunen bij de uitbouw van activiteiten en meer in het bijzonder, zonder dat deze opsomming als limitatief kan worden beschouwd, wat betreft:

a)Het leveren van alle nuttige raadgevingen bij de uitbouw en organisatie van activiteiten van de opdrachtgevers;

b)De advisering op vaak van technische problemen, die zich voor de opdrachtgevers zouden stellen, en er de geëigende oplossingen voor zoeken;

c)Het verzorgen en voorbereiden van opleidingen, dit zowel wat betreft interne opleidingen aan medewerkers van de opdrachtgevers, als wat betreft externe opleidingen in opdracht en voor rekening van de opdrachtgevers.

Realisatie en installatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen:

-Analyseren, ontwerpen, programmeren, installeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie;

-Ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard of speciale apparatuur en programmatuur;

Gegevensverwerking in het algemeen;

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van eigen programma of een programma van de klant:

Het verlenen administratieve ondersteuning en aanverwanten;

Het componeren, produceren en distribueren van muziek, video en aanverwanten in de meest ruime zin van het woord;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt zal achten. in het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng,

inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig,-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

ere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

analoog of aanverwant doei nastreven, of wier doei van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag' zich onledig houden met alle operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Het betreft o.a. het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt mat bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd zijn door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

ARTIKEL 4- DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,- EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het volledig kapitaal is in geld onderschreven en volstort. De aandelen zijn op naam. De Inbreng van de stille vennoot is volstort en bedraagt honderd (100) EUR.

ARTIKEL 8-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere (ai dan niet statutaire) zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten.

Wordt benoemd tot eerste statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten: mijnheer Hancock Keith, voornoemd, vanaf 1 maart 2013 die dit mandaat aanvaardt.

ARTIKEL 10 - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, op de 2de vrijdag van de maand juni om 20 uur. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden, op hetzelfde t¬ jdstip.

ARTIKEL 11 - BOEKJAAR - WINSTVERDELING

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van de neerlegging van de statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel en verstrijkt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

VOLMACHT

De zaakvoerder, de heer Hancock Keith, geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fiskaal Advieskantoor F.A.K.L." met zetel te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103, met ondernemingsnummer 0427.g05.996, vertegenwoordigd door de zaakvoerder of aan één van haar bedienden, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondememingslokelten en de diensten van de BTW) ingevolge de oprichting van Gewone Commanditaire Vennootschap "RESALTOS",

Gelijktijdig neergelegd: oprichtingsakte d.d. 25/03/2013

(Getekend) Keith Hancock, Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RESALTOS

Adresse
MEERLAAN 3B 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande