RESPOBAD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESPOBAD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 875.957.114

Publication

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 09.10.2013 13627-0132-016
09/01/2013
ÿþ~ f

Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie oc,,

Rechtbank van Koophand

te Leuven. de 2 7 CEC. 2D12 DE C3riïER

Ondernemingsnr : 0875.957.114

Benaming

(voluit) : RESPOBAD

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 62 zone 2 te 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - (HER)BENOEMING

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders en van de Vergadering van de Raad van Bestuur d.d. 19 november 2012 werd:

- kennis genomen van het ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van:

de vennootschap naar Nederlands recht AARTS BEHEER BV,

met zetel te 6454 AK Jabeek (Nederland), Etzenraderstraat 5,

vertegenwoordigd door de heer Maurice L.R.M. AARTS, vaste vertegenwoordiger.

- beslist om te benoemen tot bestuurder:

*de heer Joost VAN LUIJT, wonende te 5737 PC Lieshout (Nederland), Deense Hoek 10.

- beslist te herbenoemen tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder; *de vennootschap naar Nederlands recht VAN LUYT BEHEER BV, met zetel te 5737 RV Lieshout (Nederland), de Stater 42,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Joost VAN LUIJT, voornoemd.

Aangezien er slechts twee aandeelhouders zijn, dient geen derde bestuurder benoemd te warden.

De bestuurders worden (her)benoemd voor een periode van zes jaar, met ingang van 19 november 2012 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018.

Getekend, voor VAN LUYT BEHEER BV, gedelegeerd bestuurder,

Joost VAN LUIJT, vaste vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 055,8"

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2015
ÿþ6

1111111IÏ.1111.111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 {) ~'.l. 2+5

Griffie Rechtbank van Koophandel

teggf#,er1.

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0875.957.114

Benaming (voluit) : RESPOBAD

~,

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 62 zone 2

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :Ontbinding en vereffening

: Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 01 december 2014 : voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met: volgende registratievermelding: "Geregistreerd negen bladen geen verzendingen op het eerste; li registratiekantoor Hasselt 1, op 12 december 2014, referentie 5 boek 814 blad 014 vak 08 ; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). getekend De adviseur-ontvanger K.Blondeei" blijkt :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "RESPOBAD", met; maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Interleuvenlaan 62 zone 2, volgende; ;: beslissingen genomen heeft :

: Eerste besluit - Vooraf. aande versla " en

ii De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen.

De conclusies van het verslag van de BVBA VYVEY & Co Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de; heer Steven VYVEY, met maatschappelijke zetel te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen :

': "7. CONCLUSIES EN BESLUIT "

ii In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de' !i raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap `RESPOBAD" een boekhoudkundige staat per 30j september 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de: vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 12.149,43 en een negatief eigen vermogen van ¬ -: 9.853, 64. Voor wat de volledigheid van de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 30; september 2014 betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor:

- de impact op het vermogen van de bewegingen op de zichtrekening iNG voor de periode;

laatste bankrekeninguittreksel verwerkt in staat activa & passiva en 30 september 2014; :

- de afloop van finale fiscale en BTW-controles naar aanleiding van de stopzetting en de nog niet definitief afgesloten jaren;

- niet-geboekte claims.

Overeenkomstig artikel 184 § 5, 2° van het Wetboek van Vennootschappen gewijzigd door de wet: van 25 april 2014 bevestigen wij dat alle schulden ten aanzien van derden, met uitzondering van de R/C; intercompany Respo Repair Service BV, zijn betaald uiterlijk 10 november 2014.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke;

professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en ;juist weergeeft, rekening houdend met het hiervoor weergegeven voorbehoud en in zoverre de ;ï vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden.

:; Het actief volstaat niet om het passief van de vennootschap te dekken, De vereffening zal derhalve; slechts gesloten kunnen worden mits overname van het netto-passief door de aandeelhouders,i hetzij door storting van de nodige liquide middelen. Op datum van 10 november 2014 blijkt dat dei vennootschap enkel nog schulden heeft aan verbonden partijen.

!i Het huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepaling van het artikel 181 van het Wetboek; van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding en het huidig verslag mag niet; ._vejo.r andere .dooleinclen . badlef worsten____________ _: _ ::_____:________, , _:::_:_________:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Opgesteld te Massenhoven, 26 november 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door



Steven Vyvey

Wettelijk vertegenwoordiger

Bedrijfsrevisor"

De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van

activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris,

Tweede besluit Ontbindingen sluiting van de vereffeninq in één akte

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap

vervroegd te ontbinden met ingang van heden.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening (in 1 akte) besloten wordt.

Dienovereenkomstig het voormelde artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap ontbonden en vereffend in één akte.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk:

dat de vennootschap geen schulden heeft aan derden en dat de eventuele schulden die blijken uit de staat van activa en passiva werden terugbetaald tussen het opmaken van de staat en de beslissing tot ontbinding van de vennootschap. De RIC Intercompany Respo Repair Service BV betreft een schuld van de vennootschap jegens een vennoot, welke geen derde In deze is en aldus de onmiddellijke afsluiting van de vereffening niet verhindert. De besloten vennootschap naar Nederlands recht RESPO REPAIR SERVICE, verklaart hierbij dat, gelet op de ontoereikende activa van de vennootschap, zij berust in de niet-inbaarheid van het saldo haar vordering naar aanleiding van de in vereffeningstelling en de sluiting van de vereffening, zonder dat zij echter het vertrouwen in de gegoedheid van de vennootschap verliest. Zij verklaart enkel ten behoeve van de sluiting van de vereffening geen inning na te streven, noch verdere uitvoeringsmaatregelen te nemen betreffende het saldo van de voormelde rekening-courant.

dat er geen vereffenaar is benoemd,

dat alle aandeelhouders vertegenwoordigd zijn.

dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de aandeelhouders zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

Derde besluit  Goedkeuring rekeningen van de vereffening -- Overname resterend actief

De vergadering beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren.

De aandeelhouders, verklaren, alle activa en rechten van de vennootschap op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 30 september 2014, na afhouding van de liquidatiebelasting en voorziene liquidatiekosten, ook deze die eventueel zullen ontstaan na de sluiting van de vereffening, integraal voor hun rekening te nemen.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op heden niet bekend), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening toebedeeld aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht VAN LUYT BEHEER, in haar hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering haar de bevoegdheid verleent deze activa, indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht VAN LUYT BEHEER, in haar hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen op de voormelde de staat van activa en passiva (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord -- zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de besloten vennootschap naar Nederlands recht VAN LUYT BEHEER, alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten, in verhouding tot de deelname in het kapitaal. De besloten vennootschap naar Nederlands recht VAN LUYT BEHEER, zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

Vierde besluit Vaststelling beëindiging mandaat bestuurders

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van de beëindiging van het mandaat van de bestuurders, te weten:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moi 11.1

-de heer van LUIJT Joost.

-de vennootschap VAN LUYT BEHEER BV,

De vergadering verleent kw jfing-àeÔ eféle%rftdebéstûiriàe s voor het door hen gevoerde beleid. Vijfde besluit  Sluitingtvan.dé vereffening

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Rekening gehouden met het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekeningen van de verefferaîrjg goed, en gevén,.de vennoten, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting 'voor alle uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

Gelet op het Voorgaande, beslist de vergadering dan ook tot toepassing van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van gemelde NV zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door VAN LUYT BEHEER BV, met zetel te 5737RV Lieshout (Nederland), de Stater 42.

Zesde besluit - Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inolusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- volledige uitgifte.

bijzonder verslag van de raad van bestuur.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 16.08.2012 12412-0029-016
18/11/2011
ÿþN N

Mod 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl111 ]95' VlIIIM 111

Neergelegd ter griffie dei.

Re:htbank van Koophandel

te Leuven, de 0 7 NOV, 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsar : 0875.957.114

Benaming

(voluil) : Respobad

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 62 zone 2 3001 Leuven

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders I benoeming gedelegeerd bestuurders

UITTREKSEL UIT HET PROCES VERBAAL VAN DE ALGEMENE VERGADERING DD 27 MEI 2011:

De algemene vergadering beslist te herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap :

-Van Luyt Beheer BV, Deense Hoek 10, 5737 PC Lieshout (Nederland), vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de heer Van Luijt Joost;

-Aarts Beheer BV, Etzenraderstraat 5, 6454 AK Jabeek (Nederland), vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de heer Aarts Maurice L.R.M;

voor een periode van 6 jaar, hun mandaat eindigt op de jaarvergadering van 2017, handelend over het

boekjaar eindigend op 31/12/2016.

UITTREKSEL UIT HET PROCES VERBAAL VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD 27 MEI 2011:

De Raad van Bestuur beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurders:

-Van Luyt Beheer BV

-Aarts Beheer BV

aan wie het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordigingsbevoegdheid

hieromtrent wordt verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De benoeming geldt voor onbepaalde duur.

Aarts Beheer BV

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Aarts Maurice

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.09.2011 11552-0094-016
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 08.06.2010 10160-0231-016
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 15.07.2009 09424-0222-015
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.06.2008 08292-0355-015
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 18.06.2007 07229-0276-016

Coordonnées
RESPOBAD

Adresse
INTERLEUVENLAAN 62 ZONE 2 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande