RESTO GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESTO GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.936.351

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312768*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506936351

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

RESTO GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Aloïs Van den Bossche, notaris te Vorselaar, op 17 december 2014 blijkt dat:

1.- de Heer de BORREKENS Nicolas Yves Reginald Marie Ghislain, geboren te Turnhout op 2 november 1961, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Lommerlaan 10;

2.- de Heer SLOOTMANS Paul Alfons Rosa, geboren te Deurne (Ant.) op 29 juli 1968, wonende te

3294 Diest (Molenstede), Diesterestraat 94;

Een vennootschap hebben opgericht:

Aard - Rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: Haar naam luidt  RESTO GROUP .

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe),

Lozenberg 11.

Duur: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf

de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam

en voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals alle soorten grondstoffen en materiële beleggingsproducten, evenals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

4. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer : - adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lozenberg 11 1932 Zaventem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over research en over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

5. Het geven of organiseren van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen, follow-up activiteiten en de organisatie van promotionele activiteiten.

6. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doen deze hebben.

Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00. Het is gevormd door inbreng in geld. Het is volledig volgestort en gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Axa Bank Europe te Berchem op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestemming van de winst  Reserve  Vereffening: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 2de dinsdag van december om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de 2de dinsdag van december 2016 om 18u00. Bestuur  Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd de heer de Borrekens Nicolas, voornoemd, die verklaarde de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Machten:

Kruispuntbank

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan Accountantskantoor MVS, Planetariumlaan 58, 2630 Wilrijk, RPR 0418.418.903, vertegenwoordigd door de heer Marc Grauwels, met recht van indeplaatsstelling.

Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor MVS, Planetariumlaan 58, 2630 Wilrijk, RPR 0418.418.903, vertegenwoordigd door de heer Marc Grauwels, met recht van indeplaatsstelling,, voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

B.T.W.:

Tevens wordt volmacht verleend aan Accountantskantoor MVS, Planetariumlaan 58, 2630 Wilrijk, RPR 0418.418.903, met recht van indeplaatsstelling, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vorselaar, 17 december 2014

(get.) A. VAN DEN BOSSCHE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

28/01/2015
ÿþ:l1ii4?~ER'3:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dé ákfé-ft;z_..~,

Mod Word 11.1

1111\telayl

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

r

" ._

re~~t~ ~ vai, ,~ ;

"

+i E, O~~R t~~~'"Griffie~~~t.,'

Ii} P °'` +5,~."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0506.936.351

RESTO GROUP

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lozenberg 11, 1932 Zaventem (Sint Stevens-Woluwe)

NEERLEGGING VERSLAGGEVING QUASI-INBRENG

Overeenkomstig artikel 222 § 1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen worden ter griffie neergelegd:

- het verslag dd. 24 december 2014 in toepassing van artikel 220 juncto 222 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld door Grant Thomton Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, hierbij vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor;

- het bijzonder verslag dd. 24 december 2014 van de zaakvoerder van de vennootschap in toepassing van artikel 222 tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

Getekend

Nicolas de Borrekens

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
RESTO GROUP

Adresse
LOZENBERG 11 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande