RETURN ON FEES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RETURN ON FEES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.505.027

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het BelgischreaelSgeenSMIEA kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ct. Ji 2c1!





Ondernerningsnr : 0837.505.027

Benaming

(voluit) : RETURN ON FEES

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1930 Zaventem, Bloemenveld 20

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 3 juni 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van deBesloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RETURN ON FEES, met zetel te 1930 Zaventem, Bloemenveld 20, de volgende beslissingen heeft genomen:

* Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met bijhorende staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor, beslist de vergadering, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive zijn luidens de staat van activa en passive, beslist de vergadering niet eenparigheid van stemmen tot ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling, zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigt de enige vennoot dal hij bereid is om aile eventuele rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te zullen vervullen.

* De enige vennoot, beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

* De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is : de heer Luc DE VOCHT, voornoemd;

Er wordt kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor het door hen gevoerde beleid.

* De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn op het volgende adres: 1930 Zaventem, Bloemenveld 20.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering geeft volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer DE VOCHT Luc, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren.

* De vergadering verleent bijzondere volmacht aan rie l3YBP, FlOULEX, met zetel te 193G Zaventem, Handelsstraat 25, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva, verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

111!!!111111111,1!111

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13162-0343-009
14/07/2011
ÿþ Mptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111,11.11.111(1,11111,11IIIIIINIIn

1111

bel

BE

Sta

0 4 Jin.. 2U%





Griffie

Ondernemingsnr : 3/- o7)-

Benaming

(voluit) : Return On Fees

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Bloemenveld 20

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTs te Zaventem op zevenentwintig juni

tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden.

- DAT :

1) ER DOOR : De Heer DE VOCHT Luc Jean Jacques, geboren te Wilrijk op 21 juni 1946, uit de echt gescheiden, wonende te 1930 Zaventem, Bloemenveld 20.

2) NAAM : Return On Fees

3) ZETEL : te 1930 Zaventem,Bloemenveld 20

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,; voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling,: processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties! waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in dei hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het! waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder; of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of' onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van' aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD; EURO (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale. waarde.

De aandelen zijn volstort ten belope van tachtig komma zes procent, hetzij VIJFTIENDUIZEND EURO in, speciën.

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of' rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die. belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de; rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels: van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Is benoemd tot gewone zaakvoerder : de heer DE VOCHT Luc, voornoemd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden asi het Belgisch Staatsblad

"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van

Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college der zaakvoerders, dat een voorzitter

" aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere i zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar.

Hét eerste boekjaar vangt aan vanaf neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gesloten worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van mei van elk jaar om negentien uur (19.00u) op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in i de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen v66r de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de' commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten warden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

"

"

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RETURN ON FEES

Adresse
BLOEMENVELD 20 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande