RIAPAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIAPAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.320.574

Publication

24/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306290*

Neergelegd

22-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541320574

Benaming (voluit): RIAPAT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1650 Beersel, Lotsestraat 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 11 oktober 2013 blijkt onder meer het volgende:

1. De heer DE BRUCKER Patrick René José, geboren te Wetteren op vier mei duizend negenhonderdvijfenvijftig, echtgenoot van mevrouw BONTEMPS Ariane Marie Johanna, wonende te 1650 Beersel, Heren van Witthemlaan 18.

2. Mevrouw BONTEMPS Ariane Marie Johanna, geboren te Schaarbeek op zes februari duizend negenhonderdzesenvijftig, echtgenote van de heer DE BRUCKER Patrick René José, wonende te 1650 Beersel, Heren van Witthemlaan 18.

3. De heer DE BRUCKER Michaël Yannick Roger, geboren te Jette op dertien oktober duizend negenhonderdtweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 1650 Beersel, Heren van Witthemlaan 18.

4. De heer DE BRUCKER Yannick Jean François, geboren te Jette op zestien oktober duizend negenhonderdvierentachtig, echtgenoot van mevrouw HEYVAERT Goedele Maria Albert, wonende te 1785 Merchtem, Stationsstraat 48.

5. De heer DE BRUCKER Ben Patrick Luc, geboren te Halle op eenentwintig februari duizend negenhonderdachtentachtig, ongehuwd, wonende te 1650 Beersel, Heren van Witthemlaan 18.

6. De heer DE BRUCKER Simon Marc Stefaan, geboren te Halle op achttien december duizend negenhonderdeenennegentig, ongehuwd, wonende te 1650 Beersel, Heren van Witthemlaan 18.

7. Mevrouw DE BRUCKER Laura Anny Grietje, geboren te Halle op achtentwintig april duizend negenhonderdvierennegentig, ongehuwd, wonende te 1650 Beersel, Heren van Witthemlaan 18.

hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "RIAPAT"

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1650 Beersel, Lotsestraat 46.

Duur: De vennootschap heeft een een onbeperkte duur vanaf haar oprichting

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdvijfduizend euro (605.000 EUR). Het is verdeeld in vijfduizend vijfhonderd (5.500) gelijke aandelen op naam die elk één/vijfduizend vijfhonderdste (1/5.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen werd als volgt a pari ingeschreven: deels inbreng in natura van onroerende goederen. Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid auditas bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor. Als vergoeding voor voormelde inbrengen ten belope van vijfhonderd eenenzestigduizend euro (¬ 561.000,00), worden aan comparanten vijfduizend honderd (5.100) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld, als volgt: aan de heer Patrick DE BRUCKER: 2.525 aandelen aan mevrouw Ariane BONTEMPS: 2.525 aandelen aan de heer Michaël DE BRUCKER: 10 aandeel aan de heer Yannick DE BRUCKER: 10 aandeel aan de heer Ben DE BRUCKER: 10 aandeel aan de heer Simon DE BRUCKER: 10 aandeel aan mevrouw Laura DE BRUCKER: 10 aandeel. Op de resterende vierhonderd (400) aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van honderd en tien euro (¬ 110,00) per aandeel, door de heer Patrick DE BRUCKER en mevrouw Ariane BONTEMPS, beiden voornoemd, elk voor de helft. De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van elfduizend euro (¬ 11.000,00). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening bij Argenta op naam van de vennootschap in oprichting.

Doel: De vennootschap heeft tot doel: Alle mogelijke verhandelingen van onroerende goederen, alsook alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals ten titel van voorbeeld het aankopen, verkavelen, ruilen, opschikken, verhuren, vervreemden en vestigen van alle zakelijke rechten, beheren, omvormen, oprichten en afbreken van onroerende goederen, alleen of in participatie of voor rekening van derden. De vennootschap mag haar voorwerp verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle mogelijke wijzen welke haar het meest geschikt schijnen. Op om het even welke wijze mag ze belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of verknocht voorwerp hebben of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

die van aard zijn om de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen en aan de maatschappij grondstoffen te verschaffen. De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan met desgevallend inachtname van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Overgangs- en slotbepalingen.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de tweede vrijdag van de maand december 2014.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op twee.

- Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders. Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

1. De heer Patrick DE BRUCKER, voornoemd;

2. Mevrouw Ariane BONTEMPS, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte afgevelerd voor registratie krachtens art. 173 W. Reg. +

verslag oprichters + verslag bedrijfsrevisor.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
RIAPAT

Adresse
LOTSESTRAAT 46 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande