RING CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RING CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.402.887

Publication

24/01/2013
ÿþ MM 2.1

sst 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



LEM

V' beh" aa Bel Staa

11

Y i

" ~ J~13

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : O S 09, LI SS

Benaming

(voluit) : RING CONSULT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1800 Vilvoorde, James Ensorlaan, 39

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge een akte verleden te Vilvoorde, Vlaanderenstraat 83, ten kantore, voor Ons, Meester Charles De Ruydts, Notaris te Vilvoorde, op drie januari tweeduizend en dertien, heden neergelegd ter registratie te Vilvoorde, werd het volgende uittreksel opgemaakt ; ZIJN VERSCHENEN: 1. De heer VAN HYFTE Jan, wonende te Paalveldstraat 4, 1850 Grimbergen ; 2. De Heer DE VUYST David, wonende te Kalkovenlaan 49 bus 22, 1785 Merchtem. Welke oprichters de ondergetekende notaris Charles De Ruydts, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: "RING CONSULT".

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters aan ondergetekende notaris een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 03.01.2013, en ondertekend door hen of hun gemachtigde.

Dit financieel plan zal door ons, Notaris, bewaard worden.

De oprichters erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Op de aandelen wordt door de oprichters als volgt, a pari in speciën, ingeschreven:

- VAN HYFTE Jan: drieënnegentig aandelen 93

- DE VUYST David: drieënnegentig aandelen 93

Totaal: honderdzesentachtig aandelen 186

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volstort zijn.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van

Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap

in oprichting bij de Belfius bank.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van

ondergetekende notaris bewaard blijven.

STATUTEN

"TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 1 - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "RING CONSULT".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A.", leesbaar weergegeven.

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, James Ensorlaan 39.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

commissie:

1.Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren ,

hot doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen

in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing,

2.Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken

3.Het ontwikkelen, leiden, adviseren, organiseren, studie en ontwerp, projectmanagement,

projectontwikkeling, kortom het verlenen van aile mogelijk diensten en realiseren van alle mogelijke projecten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge ~ voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden, zowel inzake nieuwbouw, renovatie, sanering als restauratie.

4.Het bemiddelen van alle transacties van aan- en verkoop of verhuring van onroerende goederen, zakelijke rechten , handelsfondsen, ...voor een vast bedrag of op contractbasis,

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil , de verkaveling en in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, en in eigen naam en voor eigen rekening.

6.De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemingen, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

7.Onderneming in roerende en onroerende goederen, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; het verwerven, bouwen, ruilen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren, van alle onroerende goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, bejaardenhomes, gronden, woudera, waters en domeinen. Deze opsomming is niet limitatief.

8.Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

9.Verlenen, in opdracht van de eigenaar of mede eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentiële gebouwen).

10.Innen van de huur (niet-residentiële gebouwen)

11.Verrichten van administratieve taken voor derden.

12.Het leveren van diensten, managementprestaties, het geven van adviezen , het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen,

13.1-let verlenen van bijstand, advies, knowhow en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen , in alle domeinen waarin zij competent is, zoals management, marketing, promotie, research, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, advies, bijstand, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin en niet limitatief.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardige doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. TITEL TWEE - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,001).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde."

Wij laten weg ...

"TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 9 - BESTUUR - BEZOLDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene Kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 10 - BEVOEGDHEDEN

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doei te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

ARTIKEL 11 - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 12 -ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om 10 uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of aldaar geldig

e vertegenwoordigd is, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd.

ARTIKEL 13 - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

e Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen,

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen."

Wij laten weg ...

"TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

ARTIKEL 16 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

NDe maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

ó wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 17 - VERDELING

N De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

t een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 18 - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

I: In geval van vereffening wordt deze gedaan dcor de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergade-'ring.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s)."

Wij laten weg ...

- Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar op 03 januari 2013 in, en eindigt op 31 december 2014.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

- Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal' maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

- De eerste algemene vergadering heeft volgende beslissingen genomen:

Worden ais zaakvoerders van de vennootschap benoemd,

- de heer VAN HYFTE Jan, voornoemd, wonende te Paalveldstraat 4, 1850 Grimbergen.

- de Heer DE VUYST David, voornoemd, wonende te Kalkovenlaan 49 bus 22, 1785 Merchtem,

Beiden hier aanwezig en aanvaardende.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt

een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd voor de publicatie in de Bijlage tot

het Belgisch Staatsblad en op de griffie.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

, .~ , VOQr-

behouden

aan het

Ir

Belgisch

Staatsblad

7.

V

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0541-012

Coordonnées
RING CONSULT

Adresse
JAMES ENSORLAAN 39 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande