RIVER BEND EXPERIENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIVER BEND EXPERIENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.156.690

Publication

02/10/2013
ÿþ(rY_'2 ii. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

A





*13149484*

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 SEP. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : Benaming 0883.156.690

(voluit) River Bend Experience

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Livingstonelaan 49a - 3080 Tervuren

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2510412013,

De vereffenaar brengt schriftelijk verslag uit aan de algemene vergadering over zijn vereffeningswerkzaamheden.

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekening, inclusief de balans en het verdelingsplan die door de vereffenaar wordt voorgelegd. Deze werden goedgekeurd door de uitspraak van de rechtbank van koophandel te Leuven inzake BRV 84/2013 op 27/08/2013.

Volgende beslissingen worden genomen:

- De vergadering keurt de vereffeningsrekening goed.

- De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar.

- De heer Dirk Vereist wordt ontslagen als vereffenaar.

De vergadering verklaart de vereffening gesloten.

De vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op de maatschappelijke zetel van River Bend Experience, zijnde Livingstonelaan 49a - 3080 Tervuren.

Get.

Dirk Vereist

Vereffenaar River Bend Experience BVBA

Hierbij neergelegd

- Kopie ingediend dossier ter sluiting vereffening;

- Kopie vonnis Rechtbank van Koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2013
ÿþ1 ~ ;

Mod Wasd 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

t\teergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven. ~e ~

DE GRIFFIE ,5 APR, 2013 Griffie

Ondernemingsnr : 0883.156.690

Benaming

(voluit) : RIVER BEND EXPERIENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3080 Tervuren, Livingstonelaan 49A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding met aanstelling vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgemaakt op vijfentwintig maart tweeduizend dertien door mees-+ter Catherine DELWA1DE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Borgloon op -3 APR. 2013 Boek 5/43 blad 63 vak 17 Ontvangen: vijfentwintig euro 25,- ¬ De E.a. Inspecteur, a.i., getekend M. BROUX", blijkt dat

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIVER BEND EXPERIENCE, met zetel te 3080 Tervuren, Livingstonelaan 49A, ingeschreven in het rechtspersonenregister Leuven onder nummer 0883.156.690, waarop volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: Verslag bestuursorgaan en verslag bedrijfsrevisor

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de voorzitter van de vergadering te ontslaan voorlezing te geven van:

a) verslag opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap op vier maart tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 181 § 1 lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, bij welk verslag overeenkomstig arti-kel 181 § 1 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van activa en passiva dd. één-'endertig december tweeduizend en', twaalf gevoegd werd;

b) verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve ven-'pootschap met beperkte aansprakelijkheid AUDITAS BEDRIJFSREV1SOREN, met zetel te 2000 Ant-iwerpen, Tabakvest 87, RPR Antwerpen 0464.594.366, vertegenwoordigd door de heer W. Van den Keybus, bedrijfsrevisor, op vijf maart tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 181 § 1 lid 3 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva dd. éénendertig de-'cember tweeduizend en twaalf met inzonderheid vermelding of daarin de toestand op volledige, ge-trouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen om deze verslagen goed te keuren.

Het besluit van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUDITAS BEDRIJFSREVISO-REN, met zetel te ' 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, RPR Antwerpen 0464.594.366, vertegenwoordigd door de heer W. Van den Keybus, bedrijfsrevisor, op vijf maart tweeduizend dertien overeen-komstig artikel 181 § 1 lid 3 van het Wetboek van Vennootschappen luidt letterlijk als volgt:

"VIII. BESLUIT

Ondergetekende W. Van den Keybus, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, aangesteld om het controleverslag op te stellen voorzien in artikel 181 van het Wetboek van ven-pootschappen naar aanleiding van het voorstel tot ontbinding van de BVBA RIVER BEND EXPERIENCE, verklaart dat:

" Onze controleopdracht opgelegd met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen uitgevoerd werd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de con-trole bij het voorstel tot ontbinding van een Besloten vennootschap met beperkte aanspra-ikelijkheid.

" Onder toezicht van de zaakvoerder de boekhoudkundige staat van activa en passiva afge-'sloten per 31/12/2012 werd opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een netto actief van 133.481,45 Euro.

" Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Voor-

behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" In deze boekhoudkundige staat werd rekening gehouden met de vermoedelijke realisatiewaarde van de activa, zonder de vereffeningskosten bedoeld in artikel 28§2 van het KB van 30 januari 2001, en zonder de liquidatiebelasting ten belope van 10% op de aangroei van de reserves.

" Deze staat de toestand zo getrouw mogelijk weergeeft.

Antwerpen, op 5 maart 2013

BURG CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door

W. Van den Keybus

Bedrijfsrevisor.".

BEVESTIGING DOOR ONDERGETEKENDE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt onder getekende

notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Tweede beslissing: Ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ont-'binden en dit vanaf heden zodat zij enkel nog bestaat voor haar vereffening onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel van Leuven van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder de derde beslissing van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de Rechtbank van Koophandel van Leuven de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (derde tot en niet vijfde beslissing) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormelde beslissing tot ontbinding van de vennootschap en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel van Leuven overeenkom-istig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde beslissing: Ontslag en kwijting van de enige (statutaire) zaakvoerder

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de enige (statutaire) zaakvoerder van de vennootschap te ontslaan uit zijn functie van zaakvoerder en beslist hem tevens volledige kwijting te geven voor de daden uitgeoefend in het kader van hun mandaat.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en kwijting van de enige (statutaire) zaakvoerder is genomen onder de in de tweede beslissing vermelde opschortende voorwaarde, de enige (statutaire) zaakvoerder tot aan de vervuhling van de voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar) door de Rechtbank van Koophandel van Leuven.

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de enige (statutaire) zaakvoerder zal zich uitspreken over de kwijting voor de uitoefening van hun mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Vierde beslissing: Benoeming van de vereffenaar

De vergadering beslist niet algemeenheid van stemmen te benoemen tot vereffenaar: de heer VERELST Dirk, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend. Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel van Leuven.

Vijfde beslissing: Bepaling van de machten en de vergoeding van de vereffenaar

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitge-'breide bevoegdheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

ln het bijzonder zal de vereffenaar de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar zal aile derde-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

Alle akten waarbij de vennootschap ln vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Aile documenten uitgaande van de vennootschap moeten vernielden dat zij in vereffening is gesteld,

ln de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zendt de vereffenaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Leuven. Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkerin-'gen en geeft aan wat nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten worden bij het vennootschapsdossier gevoegd.

5 º% '

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa ' onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van Leuven.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafreke-ining, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwij-'ting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekening alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en de documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Zesde beslissing

De vergadering stelt met algemeenheid van stemmen ondergetekende notaris en de veref-'fenaar aan om over te gaan tot de uitvoering van de heden genomen beslissingen en het dossier neer te leggen in het vennootschapsdossier.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 25 maart 2013;

- verslag bestuursorgaan dd. 4 maart 2013;

staat van activa en passiva dd. 31 december 2012;

- versaag bedrijfsrevisor dd. 5 maart 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

4çVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.02.2013, NGL 08.03.2013 13060-0097-012
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.02.2012, NGL 22.03.2012 12070-0378-011
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.02.2011, NGL 11.03.2011 11056-0515-011
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.02.2010, NGL 09.03.2010 10064-0175-010
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.02.2009, NGL 02.04.2009 09105-0134-010
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.02.2008, NGL 05.03.2008 08066-0092-010

Coordonnées
RIVER BEND EXPERIENCE

Adresse
LIVINGSTONELAAN 49A 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande