RKV CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : RKV CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.358.105

Publication

24/10/2014
ÿþ , Mod Word

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UI II





*14195461*

Griffie Rechtbank van Koophandel te LROS-----

Bijlagen birliétliètisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0841.358.105

Benaming

(voluit) : RKV CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Gobbels rode 118 - 3220 Holsbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte Adreswijziging

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden goedgekeurd:

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 48 te 3201 Langdorp en dit vanaf heden. Gobbelsrode 118 te 3220 Holsbeek naar Blakerstraat

Verbeedt Roger

Zaakvoerder

op 07 oktober 2014 werden volgende beslissingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IUIHII II II19111111IAIR

*11184844*

Neergelegd ter griffie del

Rechtbank van Koost ~~~~

te Leuven, de 2

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : RKV CONSULTANCY

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gobbelsrode 118 3220 Holsbeek

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

OPRICHTING RKV CONSULTANCY

PARTIJEN:

Verbeeck Roger K, wonende te 3220 Kortrijk-Dutsel, Gobbelsrode 118 , geboren op 21/09/1949, hierna te noemen vennoot 1,

en

Verbeeck Thomas, wonende te 3320 Hoegaarden, Henri Dotremantstraat 33 / bus 2 geboren op 08/06/1982 hierna te noemen vennoot 2

gezamenlijk verder te noemen: "de vennoten",

1. OPRICHTING

De ondergetekenden zijn overeengekomen om een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming RKV CONSULTANCY en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 3220 Kortrijk-Dutsel Gobbelsrode 118.

Verbeeck Roger K, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Verbeeck Thomas, voornoemd, treedt op als commanditaire of stille vennoot. Hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur heeft.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 Eur en is verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:

1. Verbeeek Roger K, voornoemd, schrijft in op 90 aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 10 Eur per aandeel, hetzij een globaal bedrag van 900 Eur in geld;

2. Verbeeck Thomas voornoemd, schrijft in op 10 aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 10 Eur per aandeel, hetzij een globaal bedrag van 100 Eur in geld;

Deze bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening onder het nummer 068-8938933-22 bij Dexia Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

Als vergoeding voor hun.respectieve.inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

1. Aan Verbeeck Roger K voornoemd, die aanvaard: 90 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van 10 Eur per aandeel:

2. Aan Verbeeck Thomas, voornoemd, die aanvaard: 10 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van 10 Eur per aandeel.

11. STATUTEN

Artikel 1: Naam en plaats van vestiging

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam RKV CONSULTANCY en is gevestigd te 3220 Kortrijk-Dutsel, Gobbelsrode 118 De vennootschap kan elders nevenvestigingen hebben.

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft als doel:

-het verlenen van consultancy op het gebeid van bio equivalentie en biologische beschikbaarheidsstudies -het verlenen van consultancy op gebied van farmaceutische activiteiten in de meest ruime zin.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met

d1D betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van

e roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staàn en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

e

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium , alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in Nrechtspersonen of ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt;

Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de ruime zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van adminitrátie, verkoop, productie en algemeen bestuur

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; et

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

et

et

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in handel;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie én hun toepassingen;

,s1 Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële , onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Eender welke vorm van bemiddeling in verzekerings-, bank- en beleggingsdiensten wordt uitdrukkelijk uitgesloten uit haar doel.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doei hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Artikel 3: Duur en opzegging

De vennootschap is met ingang van 1 oktober 2011 voor onbepaalde tijd aangegaan. De

rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij. besluit van de algemene vergadering genomen volgens de statutaire regels betreffende de statutenwijziging.

Artikel 4. - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 euro .

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen

Artikel 5. Wijziging van het kapitaal.

Tot verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 6. Verlies van kapitaal.

indien tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen twee maanden nadat het verlies is of had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels van statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen overeenkomstig het Ven nootschappenwetboek.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ingevolge geleden verlies, gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag hiertoe vastgesteld bij wet of anderszins, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 7. Aard der aandelen - Register.

De aandelen zijn steeds op naam.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte

eigenaar of naakte eigenaar door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toehorende aandelen.

2/ de gedane stortingen.

3f de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, aan de hand van -hetwelk de eigendom van de effecten wordt bewezen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

De verdeling van de aandelen onder de vennoten mag niet beletten dat elke vennoot _ een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk. Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Artikel 8. Overdracht van aandelen

De aandelen van een stille vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden zonder voorafgaandelijk en geschreven akkoord van de zaakvoerder

Onder de levenden.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor

e geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Als één of meerdere vennoten zich verzetten tegen de voorgestelde overdracht, zelfs zonder opgave van reden, is hiertegen geen beroep bij de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen de drie maanden, na de door hem daartoe bij

aangetekende brief aan hen verzonden aanmaning. "

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op basis van de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van Qvereenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel

" " r open.

et

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de vijftien dagen na dat zij hiertoe werden

et verzocht bij aangétekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt

et

de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, moet betaald worden binnen de drie jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten. Indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks

pip betaalbare fracties van ten minste één derde per jaar.

et

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

Ingevolge overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen de maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

Indien de medevennoten nalaten binnen de maand, na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerders te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, ais vennoot te aanvaarden.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen zes maanden aan de zaakvoerders meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. Zolang deze persoon niet is aangeduid, zijn de rechten verbonden aan deze aandelen opgeschort.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Indien de genoemde rechthebbenden of de door hen aangeduide persoon niet als vennoot toegelaten worden, ingevolge verzet van de medevennoten, dan hebben zij of heeft hij recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

1H BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 9 Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering.

Artikel 10. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de vennoten en de vennootschap.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Artikel 11. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

IV. TOEZICHT.

Artikel 12 - Controle.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

V.ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd, voor de procedure van schriftelijke besluitvorming , dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 14. Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen moeten een bijzondere of een buitèngewone algemene vergadering bijeenroepen, telkens het maatschappelijk belang of de wet dit vereist.

Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Voormelde oproeping dient niet bij aangetekende brief te geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

e vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de. andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 15. Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en niet name van de wederzijdse

- vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

00

" De volmachten dienen schriftelijk ter kennis gebracht te worden per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als Werkdagen beschouwd.

Artikel 16. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

d1D aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(á)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

:Z Artikel 17. Samenstelling van het bureau - notulen.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het.aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de

pq voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 18. Antwoordplicht zaakvoerders / commissarissen.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De commissarissen geven antwoord op de Vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 19. Verdaging van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 20. Beraadslaging - aanwezigheidsquorum.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 21. Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 22. Meerderheid.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 23. Buitengewone algemene vergadering.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over :

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ,

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

Dient er een buitengewone vergadering gehouden te worden.

Artikel 24. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening

en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 25. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds ééntiende van het kapitaal bereikt heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist met eenparigheid, op voorstel van de zaakvoerder, over de bestemming van het saldo, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen..

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgenà de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VIiI. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26. Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering

volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.

Artikel 27. Benoeming van vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten alten tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars..

indien er meerdere vereffenaars zijn, dan vormen zij een college.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming en de bevestiging ervan, en kan de handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd is met de rechten van derden.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. Dé rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel door iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

De rechtbank doet uitspraak binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend.

Een akte houdende benoeming of wijziging van de benoeming kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd

Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig de voorgaande bepalingen worden besloten, neergelegd en bekendgemaakt.

De vereffenaars zullen niet alleen cie kennisgevingen en betekeningen ontvangen, zij zullen ook de vennootschap daadwerkelijk vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maár ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in cie artikels 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, vermeldend onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, om het te voegen bij het vereffeningsdossier. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Bij gebrek aan neerlegging van voormelde omstandige staat en/of plan voor de verdeling, kan de bevoegde rechtbank op verzoek van het openbaar ministerie dan wel van iedere belanghebbende derde en nadat de vereffenaars werden gehoord, overgaan tot hun vervanging. Bovendien kunnen zij tot een geldboete overeenkomstig artikel 196, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen veroordeeld worden.

In uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap heeft de verschijner, handelend als eerste algemene vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van

XI. SLOTBEPALINGEN

1. Eerste Boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend

dertien om negentien uur.

2. Zaakvoerder

Dhr Verbeeck Roger K, wondende te 3220 Kortrijk-Dutsel, Gobbelsrode 118 wordt aangesteld als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur. De uitoefening van zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende verklaring van de algemen e vergadering.

3. Overname van verbintenissen

De vergadering beslist alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap

in oprichting vanaf 1 januari 2011 te bekrachtigen en over te nemen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen die zullen aangegaan worden in de periode tussen de ondertekening dezer en het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Volmacht KBO.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen en alle andere administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCS Accountants BVBA", met maatschappelijke zetel 3200 Aarschot, Amerstraat 147, haar zaakvoerders en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Opgemaakt in viervoud te Kortrijk-Dutsel op 10 november 2011

Roger K Verbeeck Thomas Verbeeck

Oprichter oprichter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voer-beharden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RKV CONSULTANCY

Adresse
GOBBELSRODE 118 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande