ROCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.843.476

Publication

05/01/2015
ÿþ e.30:111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

L 1 UEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leç\fle

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III II III IVNIN1II VIVI~

"15001925*

Ondernemingsnr :0434.843.476

Benaming (voluit) : ROCO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Vlieghavenlaan 21, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEïRS, te Vilvoorde, op elf december tweeduizend veertien

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROCO, met vennootschapszetel gevestigd te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan, 21, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT : ONTSLAG VAN EEN (1) STATUTAIR ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP.

De Heer Voorzitter stelt voor als statutair zaakvoerder van de vennootschap te ontslaan : de Heer SCHERENS Roger Louis Jeannine, geboren te Werchter op veertien februari negentienhonderd vijfenveertig, rijksregister nummer 45.02.14-281.64, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Mangelbeekstraat, 1, dit met terugwerkende kracht tot vijf december tweeduizend veertien en zonder dat hem kwijting wordt verleend

STEMMING :

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

TWEEDE BESLUIT BENOEMING VAN VIER (4) NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS VAN DE VENNOOTSCHAP.

De Heer Voorzitter stelt voor volgende vier (4) personen als niet statutaire zaakvoerders van de vennootschap te benoemen :

1.- De Heer ABDULHABIB Mohammadharoon, van Afgaanse nationaliteit, geboren te Nangarhar (Afganistan) op één januari negentienhonderd vijfenzestig, paspoort nummer (Islamitische Republiek Afganistan) nummer 00001213, geldig tot tweeëntwintig september tweeduizend achttien, wonende te Dubai (Dubai - Verenigde Arabische Emiraten), Gold Crest View - 2, Jumeirah Lakes Towers, appartment 2507.

Alhier aanwezig, bevestigt zijn mandaat te aanvaarden en verklaart dat geen besluit zich tegen zijn benoeming tot zaakvoerder verzet.

2.- De Heer PASHTOUN Najibullah, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Shigi (Afganistan), op negentien juli negentienhonderd êênenzeventig, paspoort nummer (Nederland) 230408412, document nummer (Nederland) NW6P09298, geldig tot twintig februari tweeduizend negentien, wonende te 3334 VH Zwijndrecht (Nederland), Vinkplein, 52.

Alhier aanwezig, bevestigt zijn mandaat te aanvaarden en verklaart dat geen besluit zich tegen zijn benoeming tot zaakvoerder verzet.

3.- De Heer PASHTOUN Aziz Ahmad, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Jalalabad (Afganistan) op tweeëntwintig maart negentienhonderd

Annexes du Moniteur belge

05/01/2015

Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lul¬ c BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

drieënzeventig, persoonsnummer 228807219, paspoortnummer

(Nederland)(documentnummer) NRPHCC305, wonende te NL - 3331 RC

Zwijndrecht (Nederland), Radijshof, 6

Welke bij afzonderlijk document dat door ondergetekende notaris wordt bewaard bevestigt zijn benoeming tot zaakvoerder te aanvaarden.

4.- de Heer MOHAMEDHAROON Nasir Ahmad, van Afgaanse

nationaliteit, geboren te Nangarhar(Afganistan) op elf maart negentienhonderd achtentachtig, paspoort nummer (Islamitische Republiek Afganistan) nummer 00001444, geldig tot vijf november tweeduizend achttien, wonende te Dubai (Dubai - Verenigde Arabische Emiraten), Gold Crest View 2, Jumeirah Lakes Towers, appartment 2507.

Welke bij afzonderlijk document dat door ondergetekende notaris wordt bewaard bevestigt zijn benoeming tot zaakvoerder te aanvaarden.

STEMMING :

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

DERDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De Voorzitter stelt voor de statuten van de vennootschap te

coördineren om ze in overeenstemming te brengen met de als hoger genomen

besluiten :

ARTIKEL 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, met benaming ROCO.

ARTIKEL 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 3

De zetel is gevestigd te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan, 21 en

kan bij besluit van de zaakvoerder(s) verplaatst worden.

ARTIKEL 4

De vennootschap heeft tot doel :

- De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, het vervaardigen, het herstel, het onderhoud en het verhuren van alle goederen;

de verkoop op commissie van alle soorten goederen;

- het optreden als makelaar bij de verkoop van alle soorten goederen.

Deze formulering omvat tevens al wat in de sector waarin de onderneming actief is, gebruikelijk is of zou worden.

ARTIKEL 5

Het kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro en is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig duizend aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde.

ARTIKEL 6

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand werd gegeven worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid zijn om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 7 - OVERDRACHT VAN AANDELEN

A. VEREISTE TOESTEMMING

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden dan na het bekomen van de instemming van minstens de helft der vennoten, die samen minstens drie vierde van het kapitaal bezitten, onder aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld. Deze instemming is vereist in alle gevallen, zonder uitzondering.

B. FORMALITEITEN

De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet zijn voornemen meedelen aan de andere vennoten bij gewone ter post aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de kandidaat-overnemer meedeelt. Hij vermeldt welk aantal aandelen hij wenst over te dragen. Bij gebreke aan antwoord binnen de maand na de verzending van deze brief worden de vennoten

4;;.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

die niet geantwoord hebben vermoed zich tegen deze overdracht te verzetten. Indien de overdracht niet de vereiste toestemming bekomt zijn de andere vennoten verplicht, indien de kandidaat-overdrager erom verzoekt deze aandelen over te nemen, elk in verhouding tot het aantal aandelen dat hij bezit, onverminderd het recht onderling over een andere verdeling van de overname overeen te komen. De overdrager dient dan al zijn aandelen over te dragen, Indien de andere vennoten de aandelen dienen over te nemen zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde der aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld bij unanimiteit in onderling overleg tussen alle betrokkenen en bij gebreke aan akkoord dienaangaande door een of meer

deskundigen aangeduid in onderling overleg tussen alle betrokkenen bij unanimiteit. Indien eveneens dienaangaande geen akkoord kan worden bereikt zal een deskundige worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel der vennootschap op eenvoudig verzoekschrift van de meest ijverige partij. Dit verzoekschrift kan worden ingediend ten vroegste drie maanden na het verzenden van het aangetekend schrijven waarover sprake in eerste alinea van deze paragraaf. De deskundige heeft het recht tot inzage van alle documenten en rekeningen en dient zijn verslag met waardebepaling van de aandelen neer te leggen op de zetel binnen de twee maanden na zijn aanstelling. De zaakvoerder(s) sturen een exemplaar van dit verslag naar alle vennoten. Tegen de waardebepaling van de deskundige staat geen beroep open.

C. BETALING VAN DE PRIJS

Behoudens ingeval uitstel van betaling werd verleend, wordt de aldus bekomen prijs betaald binnen de drie maanden te rekenen vanaf de neerlegging van het verslag van de deskundige of van het bereiken van een akkoord onder de vennoten betreffende de waardebepaling. De aandelen gaan slechts over op het ogenblik van de betaling der prijs.

D. KOSTEN DER PROCEDURE - ONHERROEPELIJKHEID

De kosten der procedure zijn ten laste van de overdrager, tenzij hij kan aantonen dat hij tijdens de discussie over de waardebepaling een prijs heeft voorgesteld die niet hoger is dan deze door de deskundige bepaald, in welk geval de kosten ten laste van de overnemers zijn. Indien een vennoot zijn aandelen heeft aangeboden aan de andere vennoten kan hij dit aanbod niet meer eenzijdig intrekken, zelfs wanneer hij de prijs vooropgesteld door de deskundige totaal onvoldoende acht.

E. RECHT DER VENNOTEN DE VENNOOTSCHAP TE VERLATEN

Elke vennoot heeft steeds het recht de vennootschap te verlaten door het geheel pakket van zijn aandelen aan de andere vennoten aan te bieden. Deze zijn verplicht de aandelen over te nemen, volgens de regels hierboven uiteengezet. Diegene onder hen die hier niet wensen op in te gaan kunnen het aandelenpakket voegen bij het ter overname aangebodene. Indien alle vennoten dit wensen te doen, moet de vennootschap worden ontbonden en binnen het jaar na het verzenden van het aangetekend schrijven van de eerste vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen moet de vereffening worden gesloten.

ARTIKEL 8

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen. Indien er slechts één vennoot is, is artikel 7 niet van toepassing,

ARTIKEL 9 -- OVERGANG VAN AANDELEN NA OVERLIJDEN

A. VEREISTE TOESTEMMING

De aandelen van een vennoot kunnen niet overgaan wegens overlijden naar zijn erfgenamen, legatarissen of begiftigden dan na het bekomen van de instemming van minstens de helft der vennoten, die samen minstens drie vierde van het kapitaal bezitten, onder aftrek van de aandelen, die voorwerp zijn van de overgang. Deze instemming is in alle gevallen vereist, zonder uitzondering.

B. FORMALITEITEN

De erfgenamen, legatarissen of begiftigden die een recht hebben op de nalatenschap van een vennoot delen het overlijden van de vennoot, hun identiteit, alsmede hun rechten in zijn nalatenschap mee aan de zaakvoerders bij ter post aangetekend schrijven. De zaakvoerder verzendt onverwijld een aangetekende brief aan alle vennoten, waarin hij hun vraagt

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

nnexes du Moniteur belge

05/01/2015

'



Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het erd 1-S-c íF zich uit te spreken over de aangelegenheid en waarbij hij kopieën voegt van de brieven die hij ontvangen heeft. Bij gebreke aan antwoord binnen de maand na de verzending van deze brief worden de vennoten die niet geantwoord hebben vermoed zich tegen deze overgang te verzetten. Indien de overgang niet de vereiste toestemming vindt, wordt gehandeld zoals vermeld onder de punten B, C en D van voorgaand artikel 7 die mutatis mutandis van toepassing zullen zijn.

Staatsblad ARTIKEL 10

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot de aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen, zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt bij het overlijden van deze enige vennoot, zal artikel 9 niet worden toegepast.

ARTIKEL 11

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meer zaakvoerders dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt :

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

ARTIKEL 13

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Statutair zaakvoerder van de vennootschap is de heer Roger SCHERENS, voornoemd.

ARTIKEL 14

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde maandag van de maand juni om zeventien uur,

ARTIKEL 15

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders door de oudste aanwezige vennoot. De agenda van de vergadering en besluiten worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering. Behoudens bijzondere wettelijke of statutaire regels terzake beslist de vergadering slechts mits de aanwezigheid van drie/vijfde van het kapitaal en bij gewone meerderheid. Elke vennoot kan ter algemene vergadering vertegenwoordigd zijn door een volmachtdrager.

ARTIKEL 16

Het boekjaar loopt van één januari tot en met dénendertig december van elk kalenderjaar.

ARTIKEL 17

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ARTIKEL 18

Na ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid. De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden. Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden afzonderlijk uit. De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars afzonderlijk of door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en bepaald wat betreft het voorwerp.

STEMMING.

Dit besluit wordt, gestemd, artikel per artikel, aangenomen met



05/01/2015

Luik B - vervolg

unanimiteit.

VIERDE BESLUIT : VOLACHTEN.

De vergadering kent alle volmachten toe aan elke zaakvoerder

voornoemd alsook aan ondergetekende notaris voor de uitvoering van de

getroffen besluiten en voor de coördinatie van de statuten.

STEMMING.

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

-- uitgifte van de akte.

Voor-

behouden

aan het

Selgrsc º%i Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Monitieur belge

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 05.07.2012 12264-0531-015
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.08.2011 11481-0341-015
22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.11.2010, NGL 15.11.2010 10606-0436-015
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 04.12.2009 09877-0313-015
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 19.03.2009 09060-0266-013
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 27.12.2007 07842-0227-013
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 25.10.2006 06848-1498-014
23/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 18.08.2005 05646-4883-008
28/07/2005 : ME089116
16/07/2015
ÿþu Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i Il hl wlllll I IV~VIINIII

*151027678

Voor.

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbiac



NEERGELEGD

0 7 JUU 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

t ~l _ ft.

Ondernemingsnr :0434.843.476

Benaming (voluit) : ROCO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Vlieghavenlaan 21, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : RECHTZETTING VAN MATERIELE VERGISSING

Tekst :

Rechtzetting van publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf januari tweeduizend vijftien onder nummer 15001425 waarin verkeerdelijk werd gepubliceerd (artikel 13) dat de Heer SCHERENS Roger statutair zaakvoerder is van de vennootschap.

Dat uit het proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op elf december tweeduizend veertien, blijkt dat de Heer SCHERENS Roger werd ontslagen als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Dat deze materiële vergissing in de publicatie voormeld bij deze wordt rechtgezet als volgt (tekst artikel 13) :

ARTIKEL 13

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit

van de algemene vergadering

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0467-014
12/10/2004 : ME089116
12/10/2004 : ME089116
16/10/2002 : ME089116
31/08/2001 : LE072651

Coordonnées
ROCO

Adresse
VLIEGHAVENLAAN 21 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande