ROEL DE GROEF

Divers


Dénomination : ROEL DE GROEF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.654.478

Publication

17/07/2015
ÿþfia

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r, , "-"

Voorbehouden aan het Belgisch ,Staatsblad

i

Ondernemingsnr : Benaming

GC33. CL)17. S ~8

(voluit) : Roei De Groef

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zijpstraat 101, 1851 Humbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 30 juni 2015 hebben volgende oprichters besloten een gewone commanditaire vennootschap te starten voor onbepaalde duur met de benaming Roei De Groef:

- Roel de Groef stort 990 EUR ter verkrijging van 99 aandelen in de hoedanigheid van werkend vennoot. Hij treedt op als werkend of beherend vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W. Venn.

- Julie Ellange stort 10 EUR ter verkrijging van 1 aandeel in de hoedanigheid van stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn. Dit impliceert dat zij enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van haar beloofde inbreng maar dat zij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1851 Humbeek, Zijpstraat 101, Hij kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van de zaakvoerder, pit besluit moet bij uittreksel worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitoefenen van kinesitherapie activiteiten als eerstelijnspraktijk, zowel diagnose als behandeling en meer algemeen handelingen binnen de revalidatiewetenschappen in de meest ruime zin.

- het uitvoeren van manueel therapeutische handelingen in de meest ruime zin.

- het begeleiden en adviseren van sporters in de meest ruime zin.

- het beheer van een eigen onroerend en roerend patrimonium.

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel in België of in het buitenland. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk. Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meerbepaald artikel 1690 B.W. inzake overdracht van schuldvordering. Een vennoot mag zonder toestemming van de andere vennoten wel een persoon deelgenoot maken van zijn aandeel doch hij mag deze persoon niet opnemen ais lid van de vennootschap zonder de toestemming van de andere vennoten, zelfs niet indien hij de vennootschap beheert.

De werkende vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Roel De Groef als zaakvoerder. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald. Zijn mandaat is onbezoldigd voorzover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

%or-behouden

" dan het Belgisch Staatsblad

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2016.

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar.

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een werkende vennoot/zaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Tenslotte bekleden de oprichters de zaakvoerder met zijn bevoegdheid en wordt een specifieke volmacht gegeven aan Mansus BV BVBA, BE 0501.807,130, vertegenwoordigd door Nico Demarsin, zetel te 3391 Meensel-Kiezegem, om de nodige formaliteiten inzake deze oprichting bij een ondememingsioket, directe en indirecte belastingen en sociaal verzekeringsfonds te verzorgen.

Roel De Groef

zaakvoerder

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROEL DE GROEF

Adresse
Zetel : Zijpstraat 101, 1851 Humbeek

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande