ROEL VANDERWEGEN, ARTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROEL VANDERWEGEN, ARTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.874.337

Publication

25/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303404*

Neergelegd

23-02-2015

Griffie

0598874337

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Roel Vanderwegen, Arts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op twintig februari tweeduizend vijftien, blijkt dat een professionele burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De heer VANDERWEGEN Roel Gert Edward, geboren te Leuven op vier februari negentienhonderd

zesenzeventig, wonende te 3078 Meerbeek (Kortenberg), Schoonaardestraat 144.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap wordt opgericht als een professionele burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De financiële aansprakelijkheid is beperkt tot het onderschreven kapitaal, maar de professionele

aansprakelijkheid van iedere geneesheer-vennoot blijft onbeperkt.

De naam van de vennootschap luidt: ROEL VANDERWEGEN, ARTS.

De naam van de vennootschap wordt steeds voorafgegaan of gevolgd door de woorden:  burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of

afgekort  BV ovv BVBA .

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3078 Meerbeek (Kortenberg), Schoonaardestraat 144. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

De verplaatsing van de zetel is voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren mee te delen.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Schoonaardestraat 144

3078 Kortenberg

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen,

verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de neerlegging van een afschrift van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

7. Kapitaal:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen waarop in geld is ingeschreven, zijn voor twee/derde zijnde twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort

8. Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, die daarenboven steeds artsen-vennoot moeten zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in de tijd en, wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

De enige zaakvoerder zal, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaak¬voerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij (zij) kan (kunnen) de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Zijn (hun) opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Een niet-arts kan enkel als mede-zaakvoerder benoemd worden met dien verstande dat deze niet-statutair benoemd wordt. Er moet ook duidelijk vermeld worden dat deze enkel kan instaan voor niet-medische aangelegenheden en dat hij/zij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht heeft op de algemene vergadering. De mede-zaakvoerder moet een natuurlijk persoon zijn.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Roel Vanderwegen, voornoemd. Zijn

mandaat is bezoldigd.

10. Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op

de eerste maandag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgend werkdag, zelfde uur.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan deze niet overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. De eerste jaarvergadering der aandeelhouders zal plaats hebben op de in de statuten voorziene datum, die volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar, met name op maandag zes juni tweeduizend zestien om achttien uur.

11. Bevestiging artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

De voornoemde zaakvoerder verklaart dat hij namens de vennootschap, overeen¬komstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen alle rechten en verplichtingen, voort¬vloeiende uit overeenkomsten of verbintenissen, die verricht zijn voor onderhavige vennootschap in oprichting sinds één december tweeduizend veertien integraal overneemt en aanvaardt.

12. Volmacht:

Een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan BVBA Fiduciaire F. Piselé (0428.485.226), Bredabaan 1026 bus 8, 2900 Schoten om:

- bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel der directe als indirecte belastingen, alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier en akkoorden en briefwisseling te ondertekenen, waarbij de volmachthouder steeds handelt in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij omvat inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 31.08.2016 16571-0497-009

Coordonnées
ROEL VANDERWEGEN, ARTS

Adresse
SCHOONAARDESTRAAT 144 3078 MEERBEEK

Code postal : 3078
Localité : Meerbeek
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande