ROSSEEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ROSSEEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 452.196.380

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.



V, N6ergeº%wgd ter griffie der Rechtbank van ~f'.00p~.rld~ te Leuven, de 1 reel Zo14

behL aai Bel Staa DE GRIFFIER, Griffie

i



*19072949*



Ondernemingsnr : 0452.196.380

Benaming

(voluit) : ROSSEEL

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Philipslaan 63 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 06/03/2014, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 20/03/2014, boek 1384 blad 83 vak 11, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma Rosseel, met zetel te Leuven, Philipslaan 83, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1.a)Het kapitaal van de vennootschap, zijnde zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (BEF 750.000), wordt uitgedrukt in euro, of achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01).

b)Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met driehonderdvijfenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 375.300,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) op driehonderddrieënnegentigduizend achthonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 393.892,01), door inbreng in geld.

Op deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in geld ingeschreven door alle huidige vennoten van de vennootschap en dit in verhouding tot hun actueel aandeel in het kapitaal van de vennootschap, te weten:

-de heer Rosseel Peter, gehuisvest te Leuven, Philipslaan 65, schrijft in op vijftig procent (50%) van de kapitaalverhoging, of een bedrag van honderdzevenentachtigduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 187.650,00), volledig volgestort;

-mevrouw Vlasselaers Ann, gehuisvest te Leuven, Philipslaan 65, schrijft in op vijftig procent (50%) van de kapitaalverhoging, of een bedrag van honderdzevenentachtigduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 187.650,00), volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat voormelde volstortingen voor een totaal bedrag van driehonderdvijfenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 375.300,00) werden gedaan op een rekening, geopend op naam van de vennootschap bij de bank ING België, waarvan een attest werd afgeleverd op vier maart tweeduizend veertien.

c)Dienvolgens wordt artikel 5 (vermogen) der statuten aangepast:

-de titel én inhoud van artikel 5 worden integraal vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderddrieënnegentigduizend achthonderdtweeënnegentig

euro en één cent (¬ 393.892,01)."

2.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bij deze coördinatie der statuten zal eveneens rekening worden gehouden met de statutenwijzigingen ingevolge onderhandse processen-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen de dato vijf mei tweeduizend en drie, vijfentwintig maart tweeduizend en vijf en zeventien december tweeduizend en zeven, allen bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en die hebben geleid tot wijziging van volgende artikelen van de statuten:

-de inhoud van artikel 4 (doel) werd integraal vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel aan consulting, opleiding en onderzoek te doen binnen het domein van de Human Resources en de personeelssector voor organisaties, instellingen en bedrijven in binnen- en buitenland.

Ze heeft verder tot doel taal- en communicatieconsulting, opleiding, revalidatie en onderzoek te doen voor individuen, organisaties, instellingen en bedrijven in binnen- en buitenland.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin. Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij_miçJdel van inschrijving,_ inbreng, deelneming of op andere wijze_in_elke vennootschap of ondejneming met Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid in binnen- en buitenland, en, in het algemeen, alle' handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

In het doel van de vennootschap wordt volgende uitbreiding voorzien [sinds 0510512003]:

-1-let beheren van eigen roerend en onroerend patrimonium, dit wil zeggen het verwerven, verbeteren en overdragen van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen als vastgoedmakelaars of beursvennootschappen zijn voorbehouden.

,Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve dewelke wettelijk voorbehouden zijn, De vennootschap kan persoonlijk of zakelijk borgen stellen in het voordeel van derden en onroerende goederen in pand geven.

zij kan de functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen, in België en in het buitenland."

-de eerste zin van artikel 3 (zetel) werd vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Leuven, Philipslaan 63."

-de eerste zin van artikel 16 (boekjaar - jaarrekening) werd vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

-de eerste zin van artikel 13 (dag, uur en plaats - oproeping) werd vervangen door volgende tekst:

"Fen vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand december om twintig uur"

bijzondere volmacht:

bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wuille Gustaaf Alfons Emmy, accountant, te Leuven/Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruiepuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsioketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, met aanwezigheidslijst en volmacht, en 2) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

tir

Vor-b-Wouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2005 : LE079792
06/05/2005 : LE079792
24/09/2004 : LE079792
10/06/2003 : LE079792
16/04/2003 : LE079792
31/07/1991 : LE79792

Coordonnées
ROSSEEL

Adresse
PHILIPSLAAN 63 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande