ROTATION RECRUITMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROTATION RECRUITMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.901.296

Publication

28/10/2013
ÿþu mod 11.1

i ; j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" Vc behc aar Beis Staal 111111R11.111111111118

N ër; ei gd #êr griffie der

Rechtbank van Koophandel

L5uvtsl, e

DE GRlFFlER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : ©Silo . 90t -

Benaming (volgit): ROTATION RECRUITMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edmond Hanssenslaanl2

3080 Tervuren

Onderwerp akte :Oprichting

Oprichtingsakte verleden voor notaris Jean-Pierre Rooman, te Leuven, op 9 oktober 2013:

1. rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROTATION: RECRUITMENT",

2. zetel: 3080 Tervuren, Edmond Hanssenslaan 12.

:ï 3. duur: de vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan,

.' 4, opgave van de vennoten, tevens oprichters:

1) de heer PAYNE, John Charles, wonende te 3770 Riemst, Groothofstraat 1, doch verblijvend te 3080 Tervuren, Edmond Hanssenslaan 12, waarvan de inbreng voor ¬ 6.300,00 nog niet is gestort,

2) mevrouw MORA, Barbara, wonende te 3080 Tervuren, Edmond Hanssenslaan 12, waarvan de inbreng voor ¬ 6.300,00 nog niet is gestort.

5. kapitaal en storting: het kapitaal bedraagt achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900,00) en is gestort tot beloop van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00).

6. samenstelling: het kapitaal is volledig in geld geplaatst.

7. boekjaar: begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van het erop volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van 9 oktober 2013 tot 30 september 2015,

8. aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening,; overblijvend saldo: Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt jaarlijks; bepaald overeenkomstig het geldend boekhoudrecht. Op de winst wordt vijf percent vooraf genomen= voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de reserve een tiende van het kapitaal vertegenwoordigt. Voor zover het netto actief niet gedaald is of hierdoor niet zou= dalen onder het bedrag van het gestorte kapitaal, verhoogd met de niet uitkeerbare reserves, wordt; de overblijvende winst evenredig verdeeld onder alle aandelen of mag op voorstel van de= zaakvoerder(s) door de algemene vergadering of door de enige vennoot geheel of gedeeltelijk naar;; een volgend boekjaar overgedragen, in een bijzonder reservefonds geboekt of elke andere; winstverdeling besloten worden. in voorkomend geval zef het vereffeningsafdo op evenredige wijzen verdeeld worden onder de aandeelhouders, na gelijkstelling van de aandelen, indien ze niet ins; gelijke mate volgestort werden.

9. bestuur en vertegenwoordiging: De oprichters benoemden voor onbepaalde tijd tot enige zaakvoerders

1) de heer PAYNE, John Charles (NN 62.12.20-643.46), wonende te 3770 Riemst, Groothof- straat 1, doch verblijvend te 3080 Tervuren, Edmond Hanssenslaan 12.

2) mevrouw MORA, Barbara (NN 76.04.17-310.28), wonende te 3080 Tervuren, Edmond Hanssenslaan 12.

Aan hen is volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden, in en buiten rechte en tegenover derden. Zij oefenen deze bevoegdheid`; individueel uit,

10. commissarissen: er werden geen commissarissen aangewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bukt!n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

11. doel: De vennootschap heeft tot doel, de exploitatie in één of meer vestigingen, zowel in België ° als in het buitenland, van: `De vervaardiging van lucht- en ruimtevaartuigen; Reparatie, onderhoud en herstellingen van lucht- en ruimtevaartuigen; Consulting en management over deze materies. Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor héarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen"

12. jaarvergadering: De jaarvergadering wordt op de zetel gehouden, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrief, op 27 februari om 19 uur, zelfs indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, De eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar 2016.

Voorwaarden voor toelating en voor uitoefening van het stemrecht:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de: algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, maar kan zich wel laten vertegenwoordigen voor de ondertekening van een notariële akte.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag een vennoot zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden, de andere personen onder een wettelijke ' vertegenwoordiger gesteld en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordiger of de door deze laatste áangeduide lasthebber.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de aandelen door de vruchtgebruiker alleen vertegenwoordigd. Wanneer de vergadering besluit over de ontbinding en de erop volgènde vereffening van de vennootschap, bezit alleen de blote eigenaar het vertegenwoordigingsrecht. Bij pandgeving worden de aandelen vertegenwoordigd door de ' pandgever, maar bij ontbinding en vereffening door de pandhouder.

13. Volmachten: De oprichters geven volmacht aan de heer Erik ARNAUTS, wonende te 1370 Jodoigne, Rue Jean Rey 18, met recht van indeplaatsstelling, om in hun naam alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen met het oog op de activering van het BTW-nummer en het vervullen van de formaliteiten op het ondernemíngsloket.

14. deponering van gestorte kapitaal: de ondergetekende nètaris bevestigt het deponeren van het

gestorte kapitaal, ten bedrage van ¬ 6.300,00, overeenkomstig - artikel 224 van het wetboek van

vennootschappen, bij de ING bank, agentschap te Sterrebeek.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Jean-Pierre Rooman

notaris

Tegelijkertijd neergelegd met dit uittreksel:

- de uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROTATION RECRUITMENT

Adresse
EDMOND HANSSENSLAAN 12 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande