RS COM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RS COM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 547.756.624

Publication

19/03/2014
ÿþrood roe 711

rai *Pr.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i I I 1 Ui II II 11111111

*1906377





Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

0 7 tIAR. 21114

BRUSSEL

Griffie

5c/7-756, 6,2

RS Corn

Zetel

(volledig adres)

Onderweraien) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte Tekst

Vennootschap onder firma

Katersveld 5, 1980 Eppegem, België

Uit de onderhandse akte van 12 februari 2014, aangeboden ter registratie op 26 februari 2014 bij het registratiekantoor te Grimbergen zoals blijkt uit volgend relaas:

"Geregistreerd twee bladen, geen renvooien te Grimbergen, op zesentwintig februari 2014, boek 6/26, blad 7 vak 6, Ontvangen: Vijftig Euro (50 E), De Ontvanger a.i. H. Denteneer adviseur ai" blijkt dat er een Vennootschap Onder Firma werd opgericht zoals blijkt uit het volgende:

Statuten

Art. 1: De ondertekenaars verklaren een vennootschap onder firma te willen oprichten met als naam : "RS Com" en ditvanaf heden. De vennootschap heeft als

maatschappelijke zetel: Katersveld 5, 1980 Eppegem

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering verplaatst worden na publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1000 Euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk 10,00 Euro. De verdeling van deze aandelen bij de intekening geschiedt als volgt:

Dhr. Vanderhaegen René, hierboven vernoemd, 50 aandelen van elk 10,00 Euro Mevr. Marcelis Suzanne, hierboven vernoemd, 50 aandelen van elk 10,00 Euro. Alle aandelen werden van bij de ondertekening volstort op rekening van de

vennootschap.

Art. 3 : Als zaakvoerder wordt benoemd Dhr. Vanderhaegen René hierboven genoemd. Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit. Hij is benoemd voor onbepaalde duur. Hij zal de vennootschap in rechte en in feite kunnen vertegenwoordigen en verbindenvoor alle akten en handelingen die de vennootschap ten goede komen met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Art. 4 :De algemene vergadering wordt samengeroepen telkens de meerderheid van de aandeelhouders dit vraagt of in de gevallen dat de wet dit voorziet. Er wordt gestemd bij gewone meerderheid, tenzij de wet dit anders voorschrijft.

Op de laatste btz. ven-Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van deinstrumenterende notaris,hetzi] van de perso(o)n{én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

beh

aar

Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

.altti a- vervolg Mod POF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

or-

beh oden

aai het

Belgisch

Staatsblad

,f

Art. 5 : Het doel van de vennootschap is:

- algemeen management van vennootschappen en ondernemingen

- het leggen van commerciële contacten naar derden (lobbying)

- het uitvoeren van expertises in verband met de bouwsector

- het opstellen van meetstaven

- het bouwen en afwerken van onroerende goederen, het leiden en coördineren van bouwteams

- algemene dienstverlening in verband met onroerende goederen, bouwwerken en immobiliën

Zij oefent deze activiteiten uit in hoofdaanneming ofin onderaanneming en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening ofvoor rekening van derden. Zij mag in het algemeen, in België of in het buitenland, alle onderhandelingen en exploitaties van commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, ro erende en onroerende aard mogen uitvoeren die rechtstreeks ofonrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn, de ontwikkeling ervan rechtstreeks ofonrechtstreeks geheel of gedeeltelijk, te bevorderen.

De vennootschap mag al dan niet bebouwde onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen en doen verbouwen.

Art. 6 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die een aanvang neemt op heden. Zij neemt een einde op de door de wet voorziene wijze. Het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2015. De volgende boekjaren nemen een aanvang op 1 juli om te eindigen op 30 juni van het volgende kalenderjaar.

Art. 7 : Het batig saldo van de winst wordt uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aandelen, met uitzondering van het gedeelte dat volgens wettelijke bepalingen ofeen beslissing van de algemene vergadering dient gereserveerd te worden.

Art. 8 : De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de tweede vrijdag van de

maand december volgend op het afsluiten van het boekjaar, om acht uur 's avonds. De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2015.

Art. 9 : Alle in deze overeenkomst niet geregelde punten worden geregeld volgens de geldende Belgische wetgeving, de rechtspraak of de gebruiken.

Dhr. Vanderhaegen René

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RS COM

Adresse
KATERSVELD 5 1980 EPPEGEM

Code postal : 1980
Localité : Eppegem
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande