RUBATO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RUBATO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.028.096

Publication

05/01/2012
ÿþ aeod 27

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- lU 1,11 IiI illlli IVIIAI

behoude *iaooseee"

aan het

Beigisct

Staatsbld





Neergelegd ter griffe d

Rechtbank van Koophandel

te Leive t, de 2 a DEC, 2,011.

DEGRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : o %~~ . o &% " O 3 C

Benaming Rubato

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Burgemeester L. Janssensstraat 8, 3050 Oud-Heverlee, België Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Heden, op 10 december 2011 hebben de volgende oprichters besloten een vennootschap onderfirma op te richten voor onbepaalde duur met de benaming RUBATO:

Mevrouw Damienne Vervoort, woonachtig te 3052 Oud-Heverlee, Burgemeester L. Janssensstraat 8 stortte 495 EUR ter verkrijging van 99 van de 100 aandelen op naam.

Mevrouw Aveline Gram, woonachtig te 3052 Oud-Heverlee, Burgemeester L. Janssensstraat 8 stortte 5 EUR ter verkrijging van 1 van de 100 aandelen op naam.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Burgemeester L. Janssensstraat 8, 3052 Oud-Heverlee.

De vennootschap heeft tot doel:

Training & Coaching & Workshops & Consultancy voor particulieren en bedrijven/organisaties (profit & non-profit) -(individueel & groep)

Voordrachten voor particulieren en bedrijven/organisatie (profit & non-profit) Coachingsopleidingen geven aan mensen die als coach willen werken met paarden

Verbeteren van de verstandhouding & samenwerking tussen ruiter & paard en hoe omgaan met 'moeilijke' paarden

Fokken, opleiden van paarden, aan- en verkoop, huur en verhuur van paarden.

Consultancy voor paardenhouderij (weidebeheer, afrastering en

stallenbouw, wetgeving, opvoeding/opleren van paarden,... )

Opleidingen organiseren voor mensen die bovenvermelde willen leren.

Het geven van voordrachten omtrent bovenvermelde gerelateerde thema's

Op ae laatste blz fan Luik B eermelden " Recto Naam en hoedanigheid var de instrurnenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Activiteiten inzake Familiale Bemiddeling -(echt)scheiding, ouderschapsregeling, omgangsregeling voorgroot-ouders, familiale twisten, collocatie, erfenis, burengeschillen.

- Bemiddeling en al de hieruitvloeiende activiteiten (van bemiddeling sensu stricto tot opstellen bemiddelingsovereenkomsten en het neerleggen van overeenkomst bij de rechtbank voor bekrachtiging, etc).

Opleiding (co-)organiseren voor toekomstige bemiddelaars of mensen die met bemiddelaars (moeten) samenwerken.

- Voordrachten, workshops & informatieve teksten voor breed publiek (particulieren) tot notarissen, advocaten, rechters, medisch korps.

- Concerten geven (solo, kamermuziekensemble, als solist met orkest, het verzorgen van achtergrondmuziek)

-

Concerten/festivals/(muziek)projecten organiseren en aan deelnemen

- Lesgeven inzake piano,notenleer,geschiedenis,esthetica,...

- Recensies schrijven

- Coachen inzake muziek

Begeleiden/consultancy (artistiek, marketing, management) voor artiesten

- Managementactiviteiten voor artiesten in de meest ruime zin

- Werken met mindervaliden, zieken, bejaarden en anderen op het vlak van

menselijk contact, artistieke vaardigheden, vrijetijdsbesteding.

- Modellenwerk in de meest ruime zin

- Het geven van trainingen en begeleiding

(physical/mental/personal/life/performance/nutritional/surf)

Hetvoeren van activiteiten inzake reisbegeleiding/sportkamp begeleiding - (sport)consultant

- Activiteiten van sportinstructeur en redder

- Teammanagement en sportconsultancy in de meest ruime zin.

- Het beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

- Activiteiten met betrekking tot fotografie in de meest ruime zin, gaande van het maken van foto's en fotoreportages tot de commercialisering ervan.

De vennootschap kan al le en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De

vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerendewaarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de

vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Opdatogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar

0;. de'aa;ste e'z va- ,: fe-'la'de- ri,,;c tiaar- er hoeda:.ighe'c var de irs:r.."er,ere^de rc e: s hetzij ver.. de pe-so(o,"(e")

devoegd de rechtspersoon ter aamzier var dereer :e vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals

opgenomen in deze statuten. Wanneer effecten (aandelen en andere) in

onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe

schr-iftelijk-is-aangewezen.-Hij-oefent-t:a.v de-vennootschap-die-rechten-uit. - -

In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk. Indien een vennoot zijn aandelen wenstover te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk rechten meerbepaald artikel 1690 B.W. inzake overdracht van schuldvordering.

De vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder-vennoot beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Damienne Vervoort en Aveline Gram als zaakvoerder- vennoot. De zaakvoerder-vennoten zijn onafzetbaar, tenzij om een wettige reden of tenzij unaniem anders wordt besloten. De zaakvoerders staan in voor de vereiste neerlegging en publicatie. Naast de zaakvoerder-vennoten kan een gewone zaakvoerder benoemd worden. Deze gewone zaakvoerder is ad ' nutum afzetbaar bij gewone meerderheid van de algemene vergadering. De duur van het mandaat van zaakvoerder-vennoten en gewone zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd.

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2012.

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar.

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2012.

2. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een zaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid. Zij verklaren en erkennen dat deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders aile nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Jo da aas:e J Z. ' . _ .L 3 re! "'s`, á3^ ? .:. Naarn er hoeda7igheici var de 'rs:"ur^e-i,erande ,~o:a;s he z!; .,ra" de perso(d)n(er;

gevoegd de rech spersoor ter ae-zie^ va^ darder te vertegerwoordgen

Verso Naarn en handtekening

" b

r

Tenslotte geven de oprichters een volmacht aan DVL Consult BVBA, Vosken 8,

32-1"0" Lubbeek, om de nddige fôrmaliteiten inzake deze oprichting voor KBO, BTW, sociaal verzekeringsfonds en directe belastingen te verzorgen.

Damienne Vervoort

zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Do de raatse b.z 3'1e"^ye'cni NaaY 3.^ ?c£'daHg.lei,^~, Va.^ de 9' era-do ~O:a"5. !`ei7_'; van de pe'80;7;rt(ar,5

tzeucae de 'ee...sJers001 `.3r aaT'2 3' ve,`3ge*W9cr¢ ger

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
RUBATO

Adresse
BURGEMEESTER L. JANSSENSSTRAAT 8 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande