RUDI FOR WORK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUDI FOR WORK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.687.979

Publication

21/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306771*

Neergelegd

17-04-2015

Griffie

0628687979

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

RUDI FOR WORK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Het jaar twee duizend vijftien, op vijftien april

Voor Notaris Bernard van der Beek, met standplaats te Schaarbeek, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "Bernard van der BEEK, Notaris", met maatschappelijke zetel te Schaarbeek, 160, Steenweg op Haacht, ondernemingsnummer 0872.221.426 Brussel.

Zijn verschenen :

1) De Heer VAN DE CASTEELE Rudi Robert Mariette, geboren te Asse, op negen oktober negentienhonderd drieënzeventig, van Belgische nationaliteit, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenenwoning te hebben afgelegd, gedomicilieerd en wonende te 1785 Merchtem, Sint jansstraat 41.

2) Mevrouw VERHULST Anna Maria Léonie, geboren te Brussel, op vier augustus negentienhonderd achtenveertig, van Belgische nationaliteit, uit de echt gescheiden van de Heer Van de Casteele Arthur Noël Denis, gedomicilieerd en wonende te 1785 Merchtem, Sint Janstraat 41.

Welke komparanten ons verzocht hebben de authentieke akte op te stellen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, die zij verklaren als volgt te hebben opgericht :

En terstond hebben de oprichters, gelijkvormig de beschikkingen van artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de optredende notaris een financiëel plan overhandigd - door hen getekend - waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

A. Bedrag : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd maatschappelijke aandelen van elk honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ).

B. Inschrijvingen.

De honderd maatschappelijke aandelen werden zo-even door de voornoemden geheel

ingeschreven, als volgt :

- De Heer Van de Casteele Rudi, voornoemd, ten belope van negenennegentig

maatschappelijke aandelen

- Mevrouw Verhulst Anna, voornoemd, ten belope van een maatschappelijk aandeel. Samen, de hogervermelde honderd maatschappelijke aandelen.

C. Afbetaling.

De komparanten verklaren en erkennen dat eenieder der maatschappelijke aandelen en

bijgevolg het geheel van het maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven en afbetaald is, ten belope van zevenduizend euro (7.000,00 ¬ ), proportionneel aan hun maatschappelijke aandelen.

De komparanten verklaren en erkennen dat het bedrag der stortingen, hetzij zevenduizend euro (7.000,00 ¬ ) gedeponeerd is op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend onder het nummer BE11 6528 4160 7448 bij de naamloze

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Steenweg op Brussel 368

1780 Wemmel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap  RECORD BANK krachtens het attest van de bank die aan de notaris gedeponeerd is. Dit uiteengezet zijnde hebbende de verschijnenden verklaard akte te verlenen van de statuten van de vennootschap als volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Titel I.

Benaming - Zetel - Doel - Duur.

Artikel 1. - Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam " RUDI FOR WORK".

Alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden : de maatschappelijke benaming, de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "B.V.B.A.".

De naam zal gevolgd worden door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel, samen met de vermelding van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het inschrijvingsnummer.

Indien zoals in de vorige alinea genoemde stukken het maatschappelijk kapitaal wordt beschreven, zal dat het voltstorte kapitaal moeten zijn, zoals blijkt uit laatste balans . Blijkt daaruit dat het geplaatste kapitaal niet meer volledig is, dan moet melding worden gemaakt van het netto-actief zoals die uit de jongste balans blijkt.

Article 2. - Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1780 Wemmel, Steenweg op Brussel, 368.

Hij kan overal worden overgebracht in België door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Elke verandering van maatschappelijke zetel wordt, door de zorgen van de zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Uitbaten van broodjeszaak

Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van broodjes en snacks s.

Leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, het optreden als uitvoerende kracht te dienste van de horeca, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden.

Het beheer van onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen dien van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen en dit zowel van het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom.

Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

Het beleggen in roerende warden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook van zodra die verrichtingen niet onder de bevoegdheid en toezicht van de  Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten vallen.

De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur-en onderhuur, de erfpacht, de concessive en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende goederen en onroerende goederen en rechten.

Uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

Verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materiel, gereedschap, machines en installaties.

Import en export, groot-en kleinhandel, fabricage, makelaar-en commissiehandel in alle producten, goederen, grondstoffen, materiel en machines bestemd voor handel, nijverheid, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, dit alles in de meest ruimze zin., waaronder ten exemplatieve titel, tabac, alcohol, kranten en gelijkaardige producten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De handel in (aan-en verkoop), de vertegenwoordiging, de behandeling, de productie, de in-en uitvoer van alle petroleum-en petrochemische producten, onderdelen, toebehoren, machines en instrumenten, in de meest uitgebreide zin van het word en het verlenen van bijstand in verband met voormelde producten, onderdelen, toebehoren, machines en instrumenten.

De vennoostchap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

nastreven en op alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op om t even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare if die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks on onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel in verband staan of om de verwezenlijking revan te vergemakkelijken. Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennoostchappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkelijk van haar ondernemingen kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze verschillende werkzaamheden zullen toegelaten zijn indien de toelating tot het beroep toegekend en geëerbiedigd is.

Deze opsomming is niet limitatief, maar eenvoudigweg exemplatief.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte termijn aanvang nemende de dag van de neerlegging van een analytisch uittreksel van deze op de Griffie van de bevoegde handelsrechtbank.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake wijziging der statuten.

Titel II - Kapitaal.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zes honderd euro

(18.600,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen van elk

honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ).

Titel III. - Maatschappelijke aandelen.

Artikel 6.

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar en ingeschreven in het register der vennoten, bijgehouden ter maatschappelijke zetel die titel vormt.

De overgangen door overlijden en de certificaten van inschrijving zijn getekend door het college van zaakvoerders. De certificaten zijn niet verhandelbaar.

De toestemming voorzien door artikel 249, eerste alinea, van het Wetboek van

Vennootschappen, is niet vereist, wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen op een vennoot.

In geval van weigering van toestemming, die zonder verhaal is, moeten de weigerachtige vennoten de aandelen, waarvan de afstand werd voorgesteld, wederinkopen aan de prijs vastgesteld door de algemene jaarvergadering.

Deze prijs is vastgesteld door de algemene jaarvergadering op voorstel van het college der zaakvoerders, rekening houdend met de reserves en meerwaarden alsook met de eventuele verliezen en minderwaarden.

Deze prijs dient tot grondslag van alle afstanden van maatschappelijke aandelen en dit totdat hij door een daarop-volgende algemene vergadering gewijzigd wordt.

De medevennoten zijn gehouden de aandelen van de erfgenamen of van de legatarissen van maatschappelijke aandelen die geen vennoten kunnen worden, zoals voorzien door artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen, in te kopen aan de hierboven voormelde voorwaarden, zoals voorzien in het geval van weigering van toestemming.

Zowel in het ene als in het andere geval, moet de inkoop ofwel binnen de drie maanden na de algemene vergadering die de toestemming heeft geweigerd, ofwel binnen de zes maanden na het overlijden geschieden .

De aankoopprijs die minder of gelijk is aan vijfduizend euro, is contant betaalbaar. Boven de vijfduizend euro is de inkoopprijs slechts eisbaar binnen een termijn van drie jaar verlopen sinds de datum der afstand, en betaalbaar door een derde bij het verstrijken van ieder eerste, tweede en derde jaar, vermeerderd met een intrest van twaalf procent per jaar.

De aldus overgenomen aandelen mogen noch afgestaan, noch in pand gegeven worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

alvorens hun prijs volledig is afbetaald.

Titel IV - Beheer - Toezicht.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7. - Beheer.

A. College van zaakvoerders : De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten, en steeds herroepbaar door de algemene vergadering der vennoten, beslissend met éénparigheid der stemmen.

Hun handtekening dient voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd te worden door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke ze handelen.

De algemene vergadering kan het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen, de titularissen benoemen en herroepen, de duur van hun mandaat vaststellen, hun bevoegdheden en hun titel wijzigen, hun een jaarwedde en vergoedingen, aan te rekenen op de algemene onkosten, verlenen en zelfs een deelname in de winsten.

Op het huidige ogenblik is het aantal zaakvoerders niet vastgesteld.

De zaakvoerders mogen zich zonder de toelating van de algemene vergadering der vennoten, ten persoonlijken titel noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks interesseren aan ondernemingen die een gelijkaardige of verwante activiteit hebben als de onderhavige vennootschap.

B. Machten : Behoudens bijzondere beschikkingen genomen door de algemene vergadering der vennoten, die de machten van de zaakvoerders bepaalt en ze ten alle tijde kan wijzigen, hebben deze laatsten, handelend zoals gezegd, alle machten om te handelen in naam van de maatschappij, onder de enkele voorwaarde dat de verrichtingen binnen de perken van het maatschappelijk voorwerp vallen.

Bij gevolg en namelijk heeft het college van zaakvoerders het recht om voor en in naam van de vennootschap:

Alle kopen af te sluiten en alle sommen te ontvangen, alle roerende en onroerende goederen te verwerven en te vervreemden, alle leningen af te sluiten met of zonder hypothecaire waarborgen, met beding van het uitvoerend beslag, met uitzondering van de uitgifte van obligaties; zo voor als na betaling verzaken aan alle reële rechten van voorrechten of hypotheken, daarin begrepen de koopverbrekende actie, handlichting te verlenen van alle hypothecaire inschrijvingen of andere reële rechten, ontslaan van alle ambtshalve inschrijvingen; te verschijnen voor alle rechtbanken, alle tussengekomen beslissingen uit te voeren, en in om het even welk geval goed te keuren, schikkingen te treffen en te verbinden.

Het college van zaakvoerders kan ook gedeelte van zijn bevoegheden en het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een andere persoon, al of niet vennoot. In geval van afvaardiging zal het bestuurscollege de machten en de vaste of veranderlijke vergoedingen, die eraan verbonden zijn, vaststellen, alsook hun duur.

Artikel 8. - Toezicht.

Het toezicht op de financiële situatie, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen vast te stellen in de jaarrekeningen, zal aan één of méér commissarissen worden toevertrouwd, die voor een termijn van drie jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders onder de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren worden benoemd indien de vennootschap niet beantwoordt aan de criteria opgesomd in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien de vennootschap wel aan deze criteria beantwoordt, zal ze niet gehouden zijn tot het benoemen van een commissaris.

De algemene vergadering der aandeelhouders zal evenwel een commissaris mogen benoemen zonder dat daartoe een statutenwijziging noodzakelijk is.

Indien er geen commissaris benoemd is, heeft elke aandeelhouder individueel de machten tot onderzoek en controle van de commissarissen, en hij kan zich voor de uitoefening van zijn machten laten vertegenwoordigen of bijstaan door een expert-boekhouder.

De vergoeding van de expert-boekhouder valt ten laste van de vennootschap indien hij met haar akkoord werd aangeduid. De opmerkingen van de expert- boekhouder zullen aan de vennootschap worden overgemaakt.

Titel V.

Algemene vergadering - Boekjaar - Jaarrekening - Leningen.

Artikel 9. - Algemene vergadering der vennoten.

De algemene vergadering der vennoten wordt telkens samengeroepen wanneer het belang

der vennootschap het vereist.

Ze komt rechtens ieder jaar bijeen, en voor de eerste keer in tweeduizend zestien, op elke

laatste vrijdag om 18 uur van de maand juni of de eerste daaropvolgende werkdag indien deze dag

een feestdag is, en bovendien, op het verzoek van een zaakvoerder of van de vennoten die minstens

één/vijfde der maatschappelijke aandelen bezitten.

De zitdagen worden gehouden, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de

oproepingen. De oproepingen zullen de dagorde vermelden en zullen gedaan worden door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

aangetekende brief tot iedere vennoot minstens acht dagen op voorhand gericht.

De oproepingen zijn niet vereist indien alle vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd

Staatsblad

zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10. - Macht en organisatie van de vergadering.

De algemene vergadering beschikt over de meest uitgebreide machten en beslist met eenvoudige meerderheid der stemmen, tenzij in die gevallen waarvoor de wet of de statuten andere meerderheden voorzien.

De vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de zaakvoerders of door de zaakvoerder, die de secretaris aanwijst; de vergadering kiest de stemopnemers.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem;

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

De processen-verbaal worden ondertekend door de vennoten met de meerderheid der stemmen, de kopijen en uittreksels worden ondertekend door het college van zaakvoerders. Artikel 11. - Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van een analytisch uittreksel van deze op de Griffie van de bevoegde handelsrechtbank en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Artikel 12. - Jaarlijkse rekening - Winst - Verdeling.

Op het einde van ieder boekjaar wordt door het college van zaakvoerders een volledige inventaris opgemaakt van de roerende en onroerende waarden en van alle actieve en passieve schulden van de vennootschap alsmede de jaarrekening van de vennootschap met de nominale aanduiding van de schulden van de vennoten tegenover de vennootschap en deze van de vennootschap tegenover de vennoten.

De nettowinst is bepaald gelijkvormig aan de wet.

Op deze winst zal vijf procent worden voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst wordt verdeeld tussen de vennoten in evenredigheid met hun respectievelijk aantal aandelen, ieder aandeel een gelijk recht verlenend.

Nochtans zal de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden der stemmen steeds kunnen beslissen het geheel of een gedeelte van het overschot der winsten te bestemmen voor de schepping of de volstorting van een bijzonder reservefonds, bestemd tot de betaling van emolumenten aan het college van zaakvoerders, of het opnieuw als saldo over te brengen.

Artikel 13. - Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap is niet ontbonden door het faillissement, de bedrieglijke bankbreuk, de onbekwaam-verklaring, de afwezigheid, het overlijden of de pensionnering van een vennoot.

Het punt van de ontbinding van de vennootschap moet door de zaakvoerder of door het college der zaakvoerders aan de algemene vergadering worden voorgelegd in geval van verlies van de helft van het maatschappelijk kapitaal en dit binnen een termijn die twee maanden vanaf de datum waarop het verlies werd vastgesteld of had moeten worden vastgesteld niet overschrijdt.

In geval van ontbinding van de vennootschap, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of de zaakvoerders alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan één of meerdere vereffenaars waarvan zij de machten en de emolumenten zal vaststellen.

De wijze van vereffening wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij gewone meerderheid der stemmen.

Het batig saldo van vereffening, na aanzuivering van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal aangewend worden voor de uitkering der aandelen ten belope van hun volgestort bedrag.

Het overschot wordt onder de vennoten verdeeld in evenredigheid met het aantal van hun

respectievelijke aandelen, ieder aandeel een gelijk recht verlenend.

Artikel 14. - Leningen.

De vennootschap kan leningen afsluiten, binnen de beperkingen voorzien door artikel 243

van het Wetboek van Vennootschappen. Indien de vennoten leningen toestaan zal hen een jaarlijkse

intrest van twee procent worden toegekend.

Nochtans kunnen de werkende vennoten aan deze intrest verzaken; in dat geval zal er een

overeenkomst moeten ondertekend worden door al de vennoten.

Artikel 15. - Geïnvesteerd kapitaal

Het door de werkende vennoten geïnvesteerd kapitaal wordt niet vergoed. Nochtans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

kunnen de vennoten jaarlijks, ter gelegenheid van de algemene jaarvergadering, beslissen over de

toebedeling van een intrest voor het komende boekjaar.

Titel VI - Slotbepalingen.

Artikel 16. - Woonstkeuze.

Ieder vennoot, zaakvoerder en commissaris moet woonstkeuze doen in Belgïe, en bij

gebreke wordt deze verondersteld te zijn gedaan ter maatschappelijke zetel.

Artikel 17. - Algemene beschikkingen.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in huidige statuten, verklaren de komparanten zich

te houden aan het Wetboek van Vennootschappen.

Wettelijke verklaring.

De verschijnenden verklaren dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en

lasten die onder om het even welke vorm uit hoofde van de stichting ten laste van de vennootschap

vallen, benaderend wordend geraamd op duizend tweehonderd vijftig euro (1.250,00 ¬ ).

De ondergetekende notaris bevestigd het bedrag te hebben ontvangen voor deze akte

voor geschreven recht van vijfennegentig euro.

Waarmerking van de identiteit

Om te voldoen aan de bepalingen van de hypotheekwet en in toepassing van de

Ventôsewet waarmerkt de ondergetekende notaris Bernard van der Beek dat de namen, voornamen,

geboorteplaatsen en data en de woonplaatsen van de partijen-natuurlijke personen overeenstemmen

met de gegevens opgenomen in

- het rijksregister.

- hun identiteitskaart.

- hun trouwboekje.

- de registers van de bugerlijke stand.

De partijen bevestigen de juistheid van deze gegevens.

De partijen-natuurlijke personen waarvan het rijksregisternummer werd vermeld in

onderhavige akte verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze

akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

Algemene vergadering der aandeelhouders

De aandeelhouders verenigd in eerste algemene vergadering hebben beslist dat :

- als zaakvoerder aan te duiden : de Heer Van de Casteele Rudi en voornoemd, die

aanvaard en waarvan het mandaat zal ten kosteloze titel uitgevoerd worden.

Hij zal alle machten hebben voor het beheer van de vennootschap in de beperkingen van

artikel 7 van de statuten

- om geen commissaris-revisor te benoemen, in uitvoering van het artikel 141 van het

Wetboek van Vennootschappen.

- en te benoemen de vennootschap "B.I.T.C.", met maatschappelijk zetel te Kortenberg,

Broekhoven, 49, vertegenwoordigd om voor en in naam van de vennootschap, van zijn vennoten of

zaakvoerders, alle stappen te doen bij het handelsregister, bij de administratie van de belasting op

de toegevoegde waarde, bij de post alsook bij de diensten van Belgacom.

De algemene vergadering verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen herneemt en

bevestigt, die door de vennootschap in oprichting genomen werden, krachtens artikel 60 van het

Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een

afschrift dezer bij de bevoegde Griffie van Handelsrechtbank.

(...)

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel.

Terzelfdertijd neergelegd: afschrift van de akte

Bernard van der Beek, Notaris

Coordonnées
RUDI FOR WORK

Adresse
STEENWEG OP BRUSSEL 368 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande