RUELCO CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUELCO CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.843.530

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 28.07.2014 14352-0352-008
31/07/2013
ÿþ Nad Wald 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ib

i 11111

Ondernemingsnr : S 6.'84'1 5 3~ Benaming

(voluit) : RuElco Consulting (verkort) :

>

i~~G q~} g

~~~~ }' 1 ~~ LUL1

te Leuvers de .1U

DE GR1FFlEf Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Weefbergstraat 15, 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Vonnicq Vermeulen, te Huishout, op 18 juli 2013, neergelegd voor registratie.

Blijkt dat de heer VANDEWEYER Rudi Jean François en zijn echtgenote, mevrouw THIELS Ludgardis Karel Gerarda Maria, beiden wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Weefbergstraat, 15, mij, notaris, verzocht hebben de authentieke akte te verlijden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij hebben opgericht onder de naam "RuElco Consulting", met maatschappelijke zetel te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Weefbergstraat, 15, en waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met elk een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal.

Alle aandelen werden door de comparanten in geld onderschreven.

De aandelen zijn volgestort tot beloop van één/derde.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de vennoten honderd (100) aandelen toegekend, te weten : - aan de heer Rudi Vandeweyer : negentig (90) aandelen;

- aan mevrouw Ludgardis Thiels : tien (10) aandelen.

ARTIKEL 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "RuElco Consulting".

ARTIKEL 2 : Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Weefbergstraat, 15.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig deel van België of in het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen alsmede kantoren en agentschappen oprichten.

ARTIKEL 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het verlenen van advies en bijstand aan ondernemingen en privaatpersonen. De verrichtingen kunnen ondermeer gebundeld worden in de vorm van studies, systeemontwikkeling, implementatie of vorming en opleiding.

Advies op het vlak van bedrijfs- en werkprocessen, in kaart brengen en optimaliseren van processen en de algemene bedrijfsvoering.

Analyseren van behoeften en problemen van klanten en gebruikers, definiëren van ict- en andere behoeften, assistentie bij selectie van leveranciers, software en ICT-keuzes.

Projectmatige, functionele en technische ondersteuning van implementaties van bedrijfsinformaticasystemen.

De invoering, de projectontwikkeling en de installatie van alle technologie systemen, hardware en software, de definitie van allerhande automatiseringsoplossingen en  architecturen en het uitvoeren van alle daarmee samenhangende diensten.

Het uitvoeren van alle verrichtingen eigen aan een ICT- of adviesbureau, onder meer het ontwerpen, analyseren, creëren, ontwikkelen en bouwen, testen en in productie zetten van software, databanken of andere

Op de laatste blz van Luik 13 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ICT-Tools en het verlenen van advies over hardware, software, applicaties en netwerken samen met het leveren en/of organiseren van het onderhoud van bestaande applicaties.

De aankoop en verkoop, de import en export, het huren en verhuren, het ontwerpen, ontwikkelen, installeren, configureren, aanpassen, verwerken, onderhouden en herstellen van software en hardware, computerprogramma's en -gegevens, informatica- en (tele)communicatiesystemen, computer- en netwerkinstallaties, internet, intranet en toebehoren, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Het verdelen van informatica-materieel, -magazines en  literatuur, software, hardware en computermeubilair.

Het onderrichten van eindgebruikers.

Het leveren van diensten, trainingen en verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord, die enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande.

Het verkrijgen, behouden, beheren, renoveren en verhandelen van roerende en onroerende goederen, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie.

Het deelnemen in, beheren van en administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, het geven van adviezen op het gebied van algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren.

De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welke wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Uitvoering geven aan opdrachten in verband met het leiding geven aan organisaties ter realisatie van de vooropgestelde objectieven, gerelateerd aan IT-management of change management activiteiten.

ARTIKEL 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

ARTIKEL 6: Aandelen.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met elk een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal.

ARTIKEL 10 : Benoeming van een zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet aandeelhouder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal alsmede de duur van hun mandaat bepaalt. Hun mandaat kan steeds herroepen en hernieuwd worden.

ARTIKEL 11 : Intern bestuur.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, kan elke zaakvoerder afzonderlijk al de hierboven vermelde handelingen stellen.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college. Onverminderd de

verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en controle, kunnen de zaakvoerders de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het college van zaakvoerders kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

ARTIKEL 12 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. ARTIKEL 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tien juni, om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

ARTIKEL 24 : Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen terzake van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL 25 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Van deze nettowinst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst zal worden aangewend volgens de besluiten van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

-A- En onmiddellijk hierna nemen de comparanten met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten

-a- Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

-b- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

-c- Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één en wordt benoemd tot die functie voornoemde heer Rudi Vandeweyer, die verklaart te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

De duur van het mandaat is onbepaald.

-d- Voornoemde heer Vandeweyer wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger.

-e- Uit te goeder trouw gedane schattingen blijkt dat de vennootschap gedurende het eerste boekjaar niet onder de wettelijke verplichting zal vallen om een commissaris te benoemen, zodat bij toepassing van de bepalingen terzake van het wetboek van vennootschappen geen commissaris wordt benoemd.

-f- Overeenkomstig de bepalingen terzake van het wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap alle verbintenissen over aangegaan voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting met ingang van één april tweeduizend dertien.

-B- Om voor de opgerichte vennootschap alle formaliteiten inzake aanvragen ondernemingsnummer bij ondernemingsloketten, belasting op de toegevoegde waarde, administratie bij de directe belastingen, aanvragen vergunningen en attesten alsmede de aansluitingen bij een sociale kas voor zelfstandigen te vervullen, verklaart de zaakvoerder hierbij ter zake volmacht te verlenen aan de heer Johan Mooren, accountant, wonende te Bekkevoort, Staatsbaan, 57_

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Vonnicq Vermeulen, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

L

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

x



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RUELCO CONSULTING

Adresse
WEEFBERGSTRAAT 15 3271 AVERBODE

Code postal : 3271
Localité : Averbode
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande