RUITERSPORT SNEYERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RUITERSPORT SNEYERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.812.180

Publication

07/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

oLttik-F3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de t 3 .i: ' 2_,:j14

" DE GRIFFIER ,

Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte : verlenging boekjaar  verplaatsing jaarvergadering 

kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt

op negentien december tweeduizend dertien, dragende volgende melding van registratie: "geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Hasseit I op 23 december 2013, boek 801 blad 69 vak 16; ontvangen: vijftig (50, 00 ¬ ) euro; de e. a. inspecteur (get.) K. Blondeel", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen.heeft:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist het huidige boekjaar dat afsluit op 31 december 2013 te verlengen tot 30 september 2014.

Ingevolge deze beslissing zal het eerstvolgende boekjaar aanvangen op 1 oktober 2014 om te eindigen op 30 september 2015.

Alle volgende boekjaren zullen voortaan lopen van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgende jaar.

Artikel 28 van de statuten luidt voortaan als volgt :

"Het boekjaar gaat telkens in op één oktober om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

De raad van bestuur maakt overeenkomstig de wet de inventarissen, de jaarrekening en desgevallend het jaarverslag op."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand maart.

Artikel 21, eerste en tweede zin van de statuten luidt voortaan als volgt :

"De jaarvergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIN i

i

0436.812.180

Ruitersport Sneyers

naamloze vennootschap Blanklaerstraat 50 - 3290 Diest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE,BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen beslist de vergadering op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2012 een tussentijds bruto dividend van honderddrieënveertigduizend honderd en tien euro negenennegentig cent (143.110,99 E) uit te keren aan alle aandeelhouders in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit en bijgevolg honderddrieënveertigduizend honderd en tien euro negenennegentig cent (143.110,99 C) te onttrekken aan de beschikbare reserves, waarop tien (10%) procent roerende voorheffing verschuldigd is hetzij veertienduizend driehonderd en elf euro tien cent (14.311,10 E).

Het bedrag van het uitgekeerde bruto dividend komt overeen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze blijken uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van 31 mei 2012.

Deze bruto dividenden worden toegekend als volgt:

- aan de Heer SNEYERS Willy Sylvain, wonende te 3290 Diest,

Blanklaerstraat 46: honderdtweeënveertigduizend

negenhonderdzesennegentig euro vijftig cent (142.996,50 E).

- aan Mevrouw LAMS Juliette Josepha M, wonende te 8790 Waregem, Holstraat 61 A 005: honderdveertien euro negenenveertig cent (114,49 e).

Mevrouw LAMS Juliette, voornoemd, is hier vertegenwoordigd door de Heer SNEYERS Willy, voornoemd ingevolge een onderhandse volmacht de dato 16 december 2013 dewelke aan de akte gehecht werd.

Onmiddellijk beslist de vergadering deze dividenden op 19 december 2013 betaalbaar te stellen door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

VIERDE BESLUIT

Bespreking van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en door de Heer Luc Dewachter, bedrijfsrevisor wonende te 2950 Kapellen (Antwerpen), Reeboklaan 6 opgemaakt op 27 november 2013 die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Ondergetekende, Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN (ANTWERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

verzoekschrift dd. 15 november 2013 van de heer Willy SNEYERS, gedelegeerd bestuurder van NV "RUITERSPORT SNEYERS", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV "RUITERSPORT SNEYERS." door inbreng van een schuldvordering van de aandeelhouders lastens deze vennootschap, dewelke zal ontstaan naar aanleiding van een geplande tussentijdse dividenduitkering van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring van deze tussentijdse dividenduitkering én van de uitkering van het nettobedrag aan de aandeelhouders in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (870) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (147,98 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit achthonderd zeventig (870) aandelen van de NV "RUITERSPORT SNEYERS", zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kapellen, 27 november 2013

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

VICE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging cfr artikel 537 WIB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De yergadering beslist om het kapitaal te verhogen met

honderdachtentwintigduizend zevenhonderdnegenennegentig euro

negenentachtig cent (128.799,89 E) om het te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 E) euro op honderdnegentigduizend zevenhonderdnegenennegentig euro negenentachtig cent (190.799,89 E) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van achthonderdzeventig (870) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 1 januari 2013.

Inbreng.

De Heer SNEYERS Willy, voornoemd verklaart met zijn netto-aandeel

in voormeld uitgekeerd dividend, te weten

honderdachtentwintigduizend zeshonderdzesennegentig euro

vijfentachtig cent (128.696,85 E) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag en waarvoor hem achthonderdnegenenzestig (869) aandelen worden toegekend.

Mevrouw LAMS Juliette, voornoemd verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend te weten, honderd en drie euro vier cent (103,04 E) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag en waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van de hiervoor vermelde tussentijdse toegekende dividenden.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot

Voor-

behouden behouden ian het Bélgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervnin

honderdnegentigduizend zevenhonderdnegenennegentig

euro

negenentachtig cent (190.799,89 £).

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de

genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het

artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegentigduizend

zevenhonderdnegenennegentig euro negenentachtig cent (190.799,89 £)

en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend honderdtwintig (2.120)

aandelen, zonder nominale waarde."

ZESDE BESLUIT.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten te

coordineren.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om

de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, volmacht, verslag

bedrijfsrevisor met aangehecht verslag raad van bestuur,

gecoordineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 13.09.2013 13582-0497-015
05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 29.08.2012 12489-0049-014
31/01/2012 : LE073969
08/08/2011 : LE073969
20/05/2011 : LE073969
31/08/2010 : LE073969
27/08/2009 : LE073969
02/01/2009 : LE073969
03/10/2008 : LE073969
27/03/2008 : LE073969
06/09/2007 : LE073969
31/08/2006 : LE073969
19/07/2006 : LE073969
13/07/2005 : LE073969
20/07/2004 : LE073969
03/09/2003 : LE073969
08/10/2002 : LE073969
26/06/2001 : LE073969
23/09/1999 : LE073969
24/04/1999 : LE073969
15/04/1995 : LE73969
04/03/1993 : LE73969
16/03/1989 : LE73969

Coordonnées
RUITERSPORT SNEYERS

Adresse
BLANKLAERSTRAAT 50 3290 SCHAFFEN

Code postal : 3290
Localité : Schaffen
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande