RUTGEERTS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUTGEERTS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.941.797

Publication

27/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305504*

Neergelegd

25-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538941797

Benaming (voluit): Rutgeerts Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Jean-Baptiste Van Monsstraat 105 bus 503

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Gwen Daniëls te Oud-Heverlee op 25 september 2013 werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht :

- door de heer RUTGEERTS Wim, wonende te 3000 Leuven, Jean-Baptiste Van Monsstraat 105 bus 503.

- onder de naam " Rutgeerts Consulting " met zetel te 3000 Leuven, Jean-Baptiste Van Monsstraat 105 bus 503;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizendzeshonderd euro (18.600 ¬ ) bedraagt;

.volledig in speciën geplaatst werd;

. gestort werd ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ );

.verdeeld is in 100 aandelen zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde oprichter

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van 12.400 ¬ voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 Wetboek Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE46 0017 0745 5836 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op 25/09/2013, dat aan haar werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31/12/2014) met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die sedert 1 juli 2013 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;

- met jaarvergadering op de 4de zaterdag van juni om 20 uur (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die als volgt de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen : elke zaakvoerder optredend. Tot gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd : voornoemde oprichter. Het mandaat kan worden bezoldigd.

- met als doel :

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het verstrekken van advies en hulp aan het bedrijfsleven, particulieren en de overheid op het gebied van informatica, internet, e-government, bedrijfsvoering, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beheer;

- het ontwikkelen van softwaretoepassingen;

- het adviseren, organiseren, uitvoeren en ontwerpen van communicatieuitingen en marketingstrategieën onder welke vorm ook;

- de aanneming en onderaanneming van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben;

- het opleiden van medewerkers, zowel voor eigen rekening als voor derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het auditeren van bedrijven op het vlak van management en informatica, met daarbij horend het opstellen van informatieplannen;

- het uitwerken van marketing-, onderzoeks- en bedrijfsstrategieën;

- het samenstellen en doseren van cursussen en opleidingen;

- het verstrekken van interimmanagement aan bedrijven;

- het ontvangen van commissies op diverse bemiddelingen door contacten die verband houden met haar doel;

- het verlenen van diensten aan derden; tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden; uitbesteden van werkzaamheden;

- het ontwerpen, exploiteren, commercialiseren, demonstreren en beheren inzake

communicatie, softwaretoepassingen, computernetwerken, informatiesnelwegen, alsmede alle diensten en advieswerkzaamheden hieromtrent en dit in de meest ruime zin;

- het groeperen van bedrijven omtrent informaticatoepassingen;

- programmatie van software, hardware en andere informatica;

- kleinhandel in hard- en software voor computers, randapparatuur, telecommunicatie en gps-applicaties;

- de algemene aanneming van telecommunicatie-uitrusting en databeheer;

- het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer;

- het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interimopdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

 Artikel 10 - Bestemming van de winst  Reserve  Tussentijds dividend

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De algemene vergadering kan op elk ogenblik beslissen tot de uitkering van winst over het laatst afgesloten boekjaar, ongeacht of de jaarrekening over dat boekjaar werd goedgekeurd. Indien de jaarrekening nog niet werd goedgekeurd mag de algemene vergadering zich baseren op een tussentijdse staat van activa en passiva op datum van afsluiting van het laatste boekjaar. Artikel 11

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid anders besluit. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het

Luik B - Vervolg

netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. - met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

 Artikel 8 - Uitoefening van stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot, mits een geschreven volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/01/2015
ÿþMod Word 11.1

r i 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0538.941.797

Benaming

(voluit) : RUTGEERTS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JEAN-BAPTISTE VAN MONSSTRAAT 105 BUS 503 - 3000 LEUVEN (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 2211212014. overgebracht naar:

Lochtstraat 20

3272 Testalt

(get.) RUTGEERTS Wim

Zaakvoerder

/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

l

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

*15007323*

11111111111,



Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RUTGEERTS CONSULTING

Adresse
JEAN-BAPTISTE VAN MONSSTRAAT 105, BUS 503 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande