RVB PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RVB PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.704.413

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.11.2013, NGL 12.02.2014 14034-0124-011
11/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

li l!lifiLIIIIII

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Ill

0811704413

"RVB PARTNERS"

II

L

il

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Zonnelaan 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : VASTSTELLING VAN EEN VOLLEDIG HERWERKTE NEDERLANDSE TEKST DER STATUTEN -- AFSCHAFFING VAN DE BESTAANDE FRANSE TEKST DER STATUTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op

eenentwintig mei tweeduizend dertien.

Geregistreerd acht bladen zonder renvooien

Op het late Registratiekantoor van Schaarbeek

Op 22 MAI 2013 OA

Boek 101 blad 42 vak 11

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

De EA Ontvanger (getekend) J. MODAVE.

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "RvB PARTNERS", waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1640 Sint Genesius-Rode, Zonnelaan 26, de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste besluit: vaststelling van een volledig gecoördineerde Nederlandse tekst der statuten

De vergadering beslist een volledig gecoördineerde Nederlandse tekst der statuten van de vennootschap, op grond van de bestaande Franse tekst, goed te keuren als volgt: HOOFDSTUK I: NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel l

Er wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam "RVB PARTNERS",

Artikel 2

De vennootschapszetel is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Zonnelaan 26.

Hij mag overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België, bij eenvoudige beslissing van' de zaakvoering. Elke verandering van de zetel van de vennootschap wordt door de zorgen van de zaakvoering bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren, agentschappen en opslagplaatsen vestigen zo in België als in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zoals in België of in het buitenland:

-de studie, de consultancy, de raadgeving, de conceptie, de vertegenwoordiging, de ontwikkeling, de commercialisatie alsmede de activiteiten van marketing en publiciteit van alle aard, en onder meer in het domein van de Telecoms en de IJ. industrie, alsmede de levering van alle diensten die betrekking hebben met deze activiteiten;

-de raadgeving, het management en de studie in bedrijfsorganisatie; de studie, de verwezenlijking en de implementering van informaticasystemen, het beheer van projecten en de integratie van systemen;

-de aanwerving en de outsourcing van vakbekwaam personeel ten voordele van derde ondernemingen van alle aard, en onder meer ten voordele van ondernemingen die in het algemeen bedrijvig zijn in de sector van de. informatica;

-de aankoop, de verkoop, de stockage en het opslaan zo voor eigen rekening als voor rekening van derden,; de import en export van alle materiëien, artikelen, koopwaar, erin begrepen deze die betrekking hebben op informatica- en telecommunicatiesystemen; de vorming, de organisatie van alle seminaries, de bijstand en de, ontwikkeling van de informatica in het algemeen, alsmede het op punt stellen van alle logiciëlen en alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-f J. informaticatoepassingen; de uitbating en de concessie van alle octrooien, merken, licenties en know how die betrekking hebben op de informatica en de telecommunicatie;

1 -de aankoop, de verkoop, de verkaveling, de valorisering, de ruil, de huur en verhuur alsmede het beheer van alle onroerende goederen en rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan haar doe! voor eigen rekening of voor rekening van derden verwezenlijken, overal, op elke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best aangewezen zullen lijken.

Zij kan in België en in het buitenland, over het algemeen en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle burgerlijke en commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die op enigerlei wijze betrekking hebben op haar doel of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen of de verwezenlijking van kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap zal eveneens op om het even welke wijze, en onder meer bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anders, bij wijze van financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze belangen mogen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel analoog of samenhangend met het hare is of die geschikt zijn om haar onderneming te bevorderen of om haar afzetmogelijkheden te bieden.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

HOOFDSTUK Ii: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO Dit kapitaal wordt verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, (...)

HOOFDSTUK VI: BESTUUR CONTROLE

Artikel 16

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die hun aantal alsmede de duur van hun mandaat vaststelt.

Artikel 17

Elke zaakvoerder beschikt over de meeste uitgebreide machten om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die de vennootschap aanbelangen, voor zover deze handelingen door de wet niet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken wordt, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de hcedanigheid krachtens dewelke hij handelt.

Artikel 18

Behoudens tegenstrijdige beschikking genomen door een algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd. (...)

Artikel 21

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Evenwel zal deze benoeming niet vereist worden voor zover de vennootschap aan de criteria van de wetgeving inzake boekhouding en jaarrekeningen van ondernemingen beantwoordt.

In dit geval zal elke vennoot individueel beschikken over de bevoegdheden van onderzoek en controle van de commissarissen en zal zich met het oog hierop door een accountant mogen laten vertegenwoordigen zich. HOOFDSTUK VII: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand november van elk jaar, om twintig uur, of, indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, op de eerstvolgende werkdag, om hetzelfde uur.

De vergadering beslist over de jaarrekening en, na aanneming van deze, spreekt ze zich bij bijzondere stemming uit over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris,

Binnen de dertig dagen van hun goedkeuring, worden de jaarrekening en de door de wet bepaalde documenten bij de Nationale Bank van België gedeponeerd.

Een buitengewone algemene vergadering mag door een zaakvoerder bijeengeroepen worden, telkens de belangen van de vennootschap het vereisen, of op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel der vennootschap of op elke andere plaats, in de bijeenroepingsbrieven aangeduid.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering, kan, onmiddellijk, met hoogstens drie weken door de zaakvoering verlengd worden. De tweede algemene vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en zal zich definitief uitspreken, (...)

Artikel 24

Elke vennoot heeft het recht te stemmen op de algemene vergaderingen en elk aandeel geeft recht op één stem.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager vennoot, behoudens in geval van wettelijke of echtelijke vertegenwoordiging. De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door hun statutair orgaan of door een volmachtdrager niet vennoot.

Artikel 25

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of de statuten, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen, welk ook het aantal der op de vergadering vertegenwoordigde aandelen zij. (...)

HOOFDSTUK VIII; MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - VERDELING DER WINSTEN

Artikel 27

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgend jaar (...)

Artikel 28

Op de jaarlijkse netto-winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te

vormen. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Hij zal opnieuw verplicht zijn indien, om het even welke reden, het reservefonds verminderd werd. Het overblijvend saldo is ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering, ieder jaar bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen enkele uitkering worden gedaan aan de vennoten, wanneer op de datum van sluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, lager is of zou worden ingevolge een dergelijke uitkering dan het bedrag van het gestorte kapitaal, verhoogd met alle reserves die de wet of de statuten niet toelaten uit te keren.

HOOFDSTUK IX: ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 31

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun volstorting en vervolgens gelijkelijk onder alle aandelen verdeeld worden. (...)

Tweede besluit: afschaffing van de bestaande Franse tekst der statuten

Inachtgenomen de goedkeuring van het eerste besluit, beslist de vergadering de bestaande Franse tekst der statuten zuiver en eenvoudig af te schaffen. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :1 uitgifte, gecoördineerde statuten.

Voor-_behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.11.2012, NGL 04.02.2013 13026-0513-011
01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.11.2011, NGL 24.02.2012 12045-0227-011
25/02/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2010, APP 04.11.2010, DPT 17.02.2011 11039-0102-011
19/08/2015
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblac

Ondememingsnr : 0811.704.413

g g an g~n ap

10 er.. 2a15

ter griffie van delyederlandstege

pehfkaAnk tian%izgirDhende Afifflei

Benaming (voluit) : RVB PARTNERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Zonnelaan 26

1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerp akte :ALGEMENE VERGADERING van 28 juli 2015

Er blijkt uit een proces-verbaal van 28 juli 2015 dat de algemene vergadering heeft beslist :

ZETELVERPLAATSING

De enige vennoot beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: 1421 Braine-

l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), Rue du Hautmont, 41,

Richard John van BECKHOVEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van ae perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RVB PARTNERS

Adresse
ZONNELAAN 26 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande