SABBE LEGAL SERVICES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SABBE LEGAL SERVICES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.254.114

Publication

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 27.11.2013 13669-0027-013
10/12/2014
ÿþop de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0837.254.114

Benaming

(voluit) : Sabbe Legal Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halfepoortlaan 35 - Sint-Gillis (bij-Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Bij besluit van de zaakvoerder d.d. 17 november 2014, wordt de maatschappelijke zetel gewijzigd naar Sint-Jansveld 22 -- 3290 Diest, dit met onmiddellijke ingang.

Get. Gert Engelen,

bestuurder Went Fiduciaire,

in opdracht en met volmacht van de heer Stijn Sabbe,

zaakvoerder Sabbe Legal Services

Tegelijk neergelegd:

administratieve volmacht.



ModWar Ii i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n á^rrcicg t ell op

01 CEC. 2014

ter gele van de l\iederlandstaiige rechtbank van ~

Griffie ro.9(A1

i M'UN

01/09/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Mpd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6/7,, .~~ i''r~ a`r,~~t

z C ~

,,.~~ ~~, ;, ~ 11 ~

Griffie

IIl1 lll II III lII li Il IlII lll II

*11133042

Ondememingsnr : 0837.254.114

Benaming

(voluit) :Sabbe Legal Services

Rechtsvorm : Burg. Venn. ovv besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hallepoortlaan 35 1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Neerlegging mbt overname verbintenissen

Tekst

Neerlegging van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 03/08/2011 mbt de overdracht van verbintenissen conform Art. 60 W. Venn.

Sabbe Stijn

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011
ÿþMpd2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch 11111

Staatsblac

" 111R5J0.

musse

2 4 JUIN 2R1T]

Griffie

Ondernemingsnr : ¶ 514 _,1,4 L1

Benaming 1

(voluit) : SABBE LEGAL SERVICES

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1060 Sint-Gillis, Hallepoortlaan 35

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op eenentwintig juni tweeduizend en elf voor mij, Meester Pierre PAEPS,. notaris te Machelen (Vlaams-Brabant), dat de heer SABBE Stijn Daniel, geboren te Kortrijk op negentien september negentienhonderddrieëntachtig, ongehuwd, wonende te 1060 Sint-Gillis, Hallepoortlaan, 35 bus 1, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met benaming "SABBE LEGAL SERVICES", met zetel te 1060 Sint-Gillis, Hallepoortlaan, 35 met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (EUR 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bestaat geheel uit een inbreng in geld door de heer Sabbe Stijn, volstort voor twee/derde.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen,:

zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, bouwen, verbouwen, afbreken, huren of verhuren, overdragen: of ruilen, ter beschikking stellen voor eigen beheer, alsook het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan voorschotten, kredieten en leningen aangaan en toestaan, deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

De vennootschap kan voor het overige alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in. verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn hel bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur, en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering. De zaakvoerders dienen steeds de hoedanigheid van vennoot te bezitten.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn, voeren zij gezamenlijk het bestuur.

Wanneer er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Wanneer geen` voorzitter is benoemd of bij afwezigheid van de voorzitter wordt hel voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een; secretaris benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van 'bpenbaarmaking alsof hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag één of meer bijzondere kasthebbers aanstellen.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt deze geldig de vennootschap.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door het bestuursorgaan.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten die de zaakvoerders doen in de uitoefening van hun functie, worden vergoed. Zij worden onder de algemene kosten in rekening gebracht.

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de vierde vrijdag van mei om negentien (19) uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Daarenboven kan een algemene vergadering worden bijeengeroepen door het bestuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars telkens het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergadering moet worden bijeengeroepen wanneer één of meer vennoten die één vijfde (20%) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met eenendertig (31) december tweeduizend en twaalf (2012).

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

Het bestuursorgaan stelt bovendien elk jaar een verslag op overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Na de gewone algemene vergadering wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank van België overeenkomstig de wet.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

Behoudens wanneer de wet dit voorschrijft hebben het overlijden, het definitieve verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijke onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De gewezen vennoot of zijn rechtverkrijgende hebben, behalve op de prijs van de overgedragen aandelen recht op (i) het bij deze aandelen horend deel van de resultaten van het lopende boekjaar, evenredig aan het gedeelte van het boekjaar tot en met de dag van het voormelde gebeuren in verhouding tot het volledige boekjaar, en (ii) vergoeding van de geleverde prestaties.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Tenzij de akte van benoeming anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten genoemd in artikel 186 en 197 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

Deze statuten zijn ondergeschikt aan het Reglement van de Orde van Vlaamse Balies betreffende samenwerkingsverbanden tussen advocaten en betreffende eenpersoons- vennootschappen van advocaten en aan de deontologische regels van het beroep van advocaat, daarin begrepen de beroepsregels en plichtenleer opgelegd door de Europese Gedragscode, en moeten daarmee overstemmend worden geïnterpreteerd. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels toepasselijk zijn.

De vennootschap kan een intern reglement uitvaardigen dat de verhoudingen tussen de vennoten vastlegt.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4, van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, Hief-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, de heer Stijn Sabbe, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de penode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijn gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant namens en voor rekening van de vennootschap in oprichting, zowel voor de ondertekening van deze akte vanaf één (1) mei tweeduizend en elf (2011), als gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

De aldus voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegane verrichtingen en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, zullen geacht worden vanaf het begin onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

VOLMACHT

De zaakvoerder geeft volmacht aan CB Finance GCV - Kerkstraat 12 Bus 7 1820 Melsbroek (O.N. 0812.163.380) met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

16/07/2015
ÿþVoor behoud aan hE Beigisr Staatsb,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

11111111111,ER11,111 1H11! KOOPHANDEL

0 7 JULI 2015

LEUVEN

ri ie

Ondernemingsnr : 0837.254.114

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jansveld 22 - 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder d.d. 02/0712015, wordt de maatschappelijke zetel gewijzigd naar Langenberg 16 - 3294 Molenstede, dit vanaf 06/07/2015.

Get. Gert Engelen,

bestuurder Went Fiduciaire,

in opdracht en met volmacht van de heer Stijn Sabbe,

zaakvoerder Sabbe Legal Services

Tegelijk neergelegd:

administratieve volmacht.

e

Sabbe Legal Services

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
SABBE LEGAL SERVICES

Adresse
SINT-JANSVELD 22 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande