SAGELOX

Société en commandite simple


Dénomination : SAGELOX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 890.128.220

Publication

18/10/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

3158809*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de  9 OKT. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.128.220

Benaming (voluit) : SAGELOX

(verkort) :

Rechtsvorm ;. gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vlierbeekstraat 8

3211 Lubbeek (Binkom)

Onderwerp akte :Fusie door overneming

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op zestien: september tweeduizend dertien, geregistreerd op twintig september daarna, boek 1378 blad 40 vak, 15, ontvangen ¬ 50 getekend De Ontvanger De e.a. inspecteur A.I. W.Rens, blijkt dat de'; buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap is samengekomen.

1. Voorafgaande uiteenzetting

De gewone commanditaire vennootschap « SAGELOX », in hoofde vermelde vennootschap, wordt, hierna de OVER TE NEMEN OF OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP A genoemd.

De gewone commanditaire vennootschap « TIGELOX », met zetel te 3211 Lubbeek (Binkom), Vlierbeekstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer 0890.127.230, wordt hierna de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP B genoemd.

2. De buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap heeft volgende' beslissingen genomen :

a) Onderzoek van volgende stukken en verslagen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen en welke te raadplegen waren op zowel de zetel van de overnemende vennootschap B als de over te nemen vennootschap A:

- fusievoorstel opgesteld op 3 april 2013 te Lubbeek en neergelegd ter griffie op datum van 15 april 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 april 2013, nummer 0064235;

- schriftelijke verslagen over het fusievoorstel opgesteld naar analogie van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de hierna vernoemde bedrijfsrevisor en het bestuursorgaan, op datum van 24 april 2013.

Het besluit van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor Peter BOGAERT burg. bvba, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, op 24 april 2013, luidt als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura betreft de activa en passiva, rechten en verplichtingen per 31 december 2012 van de Comm. V SAGELOX in het kader van de fusie waarbij de Comm. V TIGELOX de Comm. V

SAGELOX overneemt. Alle verrichtingen van de Comm. V SAGELOX zullen met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2013 worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap TIGELOX Comm. V

' De inbreng in natura van de activa en passiva per 13 december 2012 van SAGELOX Comm. V wordt gewaardeerd aan hun netto boekwaarde, hetzij¬ 1.857.134,48.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt

met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met een agio van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Net aantal aandelen TIGELOX Comm. V, dat als tegenprestatie voor deze inbreng wordt uitgegeven

werd berekend op basis van de gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de te

fuseren vennootschappen per 31 december 2012 en bedraagt 1.866.594 aandelen,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 24 april 2013

Peter BOGRERT burg. bvba

vertegenwoordigd door

(getekend)

Peter Bogaert

Bedrijfsrevisor"

b) Ontbinding zonder vereffening met het oog op de fusie door overneming van de gewone commanditaire vennootschap "SAGELOX" door de overnemende vennootschap, de gewone commanditaire vennootschap "TIGELOX".

c) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, door overneming door de gewone commanditaire vennootschap B, overnemende vennootschap, waarvan de zetel is gevestigd te 3211 Lubbeek (Binkom), Vlierbeekstraat 8, van het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen- van de gewone commanditaire vennootschap A, over te nemen vennootschap, waarvan de zetel is gevestigd te 3211 Lubbeek (Binkom), Vlierbeekstraat 8, en waarvan de waarde is gebaseerd op een staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2012.

d) Kapitaalverhoging in de vennootschap B met É N MILJOEN ACHTHONDERD ZEVENENVIJFTIGDUIZEND HONDERD VIERENDERTIG EURO ACHTENVEERTIG CENT (¬ 1,857.134,48) om het te brengen van ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERD ZESENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNTACHTIG EURO (¬ 1.866.582,00) op DRIE MILJOEN ZEVENHONDERD DRIEÈNTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZESTIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (é 3.723.716,48) middels inbreng in natura, door uitgifte van één miljoen achthonderd zesenzestigduizend vijfhonderd vierennegentig (1.866.594) nieuwe aandelen tegen inlevering van alle oude aandelen van de gewone commanditaire vennootschap SAGELOX naar verhouding van 1,000006 in de over te nemen vennootschap tegen I aandeel in de overnemende vennootschap, zonder opleg in geld. Deze aandelen worden toebedeeld als volgt.

- de heer LOX Geert: één miljoen vierhonderd éénentachtigduizend negenhonderd en acht (1481.908) aandelen;

- de heer LOX Geert en mevrouw WEYMANS Begga samen: driehonderd drieëntachtigduizend zeshonderd zesentachtig (383.686) aandelen;

- de heer LOX Sam: duizend (1.000) aandelen.

e) Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap en vaststelling dat vennootschap A definitief heeft opgehouden te bestaan.

* Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap A, op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 31 december 2012, uitgedrukt in euro.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak, Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

* Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap,

f) Goedkeuring van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap A, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen.

g) Ontslag van en verlening van kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap A,

h) Vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "TÎGELOX" met NEGENHONDERD DUIZEND EURO (¬ 900.000,00) om het te brengen, na fusie, van DRIE MILJOEN ZEVENHONDERD DRIEËN-TWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZESTIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (¬ 3,723.716,48) op TWEE MILJOEN ACHTHONDERD DRIEENTWINTIGDUÎZEND ZEVENHONDERD ZESTIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (¬ 2.823.716,48) door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders in evenredigheid van'hun deelneming in het kapitaal; deze kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Vaststelling dat de kapitaalvermindering werd verwezenlijkt.

I) Machtigingen voor de uitvoering van de voornoemde besluiten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

De notaris Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van voormelde akte

- Verslag bestuursorgaan

- Verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013
ÿþ MM 2.1 3G

~14< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..~-



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

memmoggl

Neergeley1 rc " clef

Rechtbarir " '.Dophanae,

te Leuven, a:? ~5 APR, 2013 DE ~i~i~

Ondernemingsar : 0890.128.220 Benaming

(voluit) : Sagelox

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Vlierbeekstraat 8, 3211 Lubbeek

Onderwerp akte : MEDEDELING » NEERLEGGING VAN EEN FUSIEVOORSTEL

Dit fusievoorstel is in onderling akkoord voorbereid door de bestuursorganen van de aan de fusie

deelnemende vennootschappen

1, De vennootschap TIGELOX Comm. V, gevestigd te 3211 Lubbeek, Vlierbeekstraat 8.

De vennootschap is geregistreerd onder het ondernemingsnummer 0890.127.230.

Zij wordt hierna de 'overnemende vennootschap" genoemd.

Namens haar tekenen de gecommanditeerde vennoten en statutaire zaakvoerders :

" De heer Geert Lox, Vlierbeekstraat 8, 3211 Lubbeek;

" Mevrouw Begga Weymans, Vlierbeekstraat 8, 3211 Lubbeek;

2. De vennootschap SAGELOX Comm. V, gevestigd te 3211 Lubbeek, Vlierbeekstraat 8,

De vennootschap is geregistreerd onder het ondernemingsnummer 0890.128.220.

Zij wordt hierna de "overgenomen vennootschap" genoemd.

Namens haar tekenen de gecommanditeerde vennoten en statutaire zaakvoerders :

" De heer Geert Lox, Vlierbeekstraat 8, 3211 Lubbeek;

" Mevrouw Begga Weymans, Vlierbeekstraat 8, 3211 Lubbeek;

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen zullen de fusie, met inbegrip van huidig fusievoorstel ter goedkeuring voorleggen aan hun respectievelijke aandeelhouders, bijeengeroepen op de respectievelijke; buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders, die gehouden zullen worden in aanwezigheid van een notaris.

Het afsluiten van de fusie zal plaatsvinden wanneer zowel de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van TIGELOX Comm. V en de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van SAGELOX Comm. V besluiten tot de hierin vermelde fusie, in overeenstemming met de quorum- en stemmingsvereisten zoals die bepaald zijn onder Belgisch vennootschapsrecht, uiteengezet in artikel 693 et sec', Van het Wetboek van vennootschappen.

Door de fusie zal het gehele vermogen van SAGELOX Comm. V, zowel de rechten als de verplichtingen, van rechtswege overgaan op TIGELOX Comm. V, bij wijze van een overdracht ten algemene titel en SAGELOX Comm. V zal automatisch ophouden te bestaan in overeenstemming met artikelen 681 en 682 van het Wetboek van vennootschappen. De aandeelhouders van SAGELOX Comm. V zullen aandeelhouders worden van TIGELOX Comm. V. Voor boekhoudkundige en belastingdoeleinden, zal de fusie in werking treden per 1 januari 2013.

De fusie strekt ertoe om een operationele vereenvoudiging van de werking van de fuserende vennootschappen te bekomen, alsook flexibelere investeringen mogelijk te maken,

Volgende zakelijke overwegingen liggen aan de grondslag van de voorgenomen fusie :

" Beide vennootschappen oefenen een zelfde activiteit uit met name het beheer van een roerend en onroerend patrimonium, het participeren in vennootschappen, het verstrekken van management adviezen en de uitoefening van bestuurdersfuncties;

" Beide vennootschappen worden gehouden door dezelfde aandeelhouders;

" De vennootschappen zijn gevestigd op hetzelfde adres;

" Het bundelen van de deelnemingen zal meer slagkracht bieden voor de verdere uitbouw van de

activiteiten.

Aldus wordt voorgesteld dat :

a) De fusie zal worden doorgevoerd tussen (artikel 693, 1° van het Wetboek van vennootschappen):

1, De vennootschap TIGELOX Comm. V, gevestigd te 3211 Lubbeek, Vlierbeekstraat 8, die overeenkomstig

de statuten het volgende doel heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge 1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

2.De vennootschap SAGELOX Comm. V, gevestigd te 3211 Lubbeek, Vlierbeekstraat 8, die overeenkomstig de statuten het volgende doel heeft

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

b) Ruilverhouding van de aandelen (artikel 693, 2° van het Wetboek van vennootschappen)

Als tegenprestatie voor de overdracht van het gehele vermogen van SAGELOX Comm. V aan TIGELOX Comm. V, zullen de bestaande aandeelhouders van SAGELOX Comm. V, nieuwe aandelen TIGELOX Comm. V ontvangen, elk in verhouding tot hun huidig aandeel in SAGELOX Comm. V en de ruilverhouding hieronder gedefinieerd.

De ruilverhouding tussen de nieuwe aandelen in SAGELOX Comm. V en TIGELOX Comm. V is vastgesteld op 1,000006 nieuwe aandelen TIGELOX Comm. V per aandeel SAGELOX Comm. V.

Het aantal nieuw uit te geven aandelen werd bepaald op basis van het gecorrigeerd boekhoudkundig eigen vermogen per 31 december 2012 van de beide vennootschappen. Het gecorrigeerd eigen vermogen werd bepaald door de deelnemingen op te nemen aan hun ingeschatte marktwaarde.

De berekening van de nieuw uit te geven aandelen kart als volgt worden samengevat ;

Gecorrigeerd eigen vermogen SAGELOX Comm. V E 2.712.595,39

Gecorrigeerd eigen vermogen TIGELOX Comm, V E 2,712.577,24

Aantal aandelen SAGELOX Comm. V 1.866.582

Aantal aandelen TIGELOX Comm. V 1.866.582

De ruilwaarde van één aandeel TIGELOX Comm. V kan als volgt berekend worden ;

Eigen vermogen TIGELOX Comm. V 2.712.577,24

1,4532

Aantal aandelen 1.866.582

Het aantal uit te geven aandelen TIGELOX Comm. V kan dan als volgt berekend worden ;

Eigen vermogen SAGELOX Comm. V 2.712.595,39

1.866.594,49

Ruilwaarde 1 aandeel TIGELOX Comm. V 1,4532 (afgerond op 1.866.594)

Het aantal nieuw uit te geven aandelen van TIGELOX Comm. V wordt bepaald op 1.866.594.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen/aandeelhouders bepalen de nieuw uit te geven

aandelen als volgt toe te kennen

Aandeelh. Gehouden aand SAGELOX Comm. V Toegekende aantal aand TIGELOX Comm. V

Geert Lox 1.481.898 1.481.908

Lox-Weymans 383.684 383.686

Sam Lox 1.000 1.000

Totaal 1.866.582 1.866.594

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De Raden van Bestuur hebben begrepen dat alle betrokken partijen zich met bovenvermelde toekenningen

en afrondingen akkoord verklaren.

Er is geen opleg in geld.

c) Wijze van uitreiking van de aandelen (artikel 693, 3° van het Wetboek van vennootschappen)

De aandelen van de overnemende vennootschap zijn op naam.

Alle nieuwe aandelen zullen uitgegeven en toegekend worden aan de aandeelhouders van SAGELOX Comm. V in nominatieve vorm. De nominatieve aandelen SAGELOX Comm. V zullen omgezet worden in nominatieve aandelen TIGELOX Comm. V.

De omzetting van nominatieve aandelen van SAGELOX Comm. V in nominatieve nieuwe aandelen TIGELOX Comm. V zal verzekerd worden door de inschrijving in het aandelenregister van TIGELOX Comm. V binnen één week na de fusie, door twee zaakvoerders van SAGELOX Comm. V die gezamenlijk optreden, van elkeen die op de fusie ingeschreven is ais aandeelhouder van SAGELOX Comm. V en houder van nominatieve SAGELOX Comm. V aandelen, waarbij uitgegaan wordt van het aandeelhouderschap zoals blijkt uit het aandelenregister van SAGELOX Comm. V op datum van fusie en dat verondersteld wordt correct te zijn, Het aantal nieuwe aandelen dat aldus geregistreerd dient te worden met betrekking tot elk van de aandeelhouders van SAGELOX Comm. V, wordt bepaald in de toepassing van de ruilverhouding, met name 1,000006 nieuwe aandelen TIGELOX Comm. V per aandeel SAGELOX Comm. V.

d) Datum van deelname in de winst (artikel 693, 4° van het Wetboek van vennootschappen)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in de winst en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013, De nieuwe aandelen zullen in alle opzichten van dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen van TIGELOX Comm. V, Er zijn in dat verband geen andere specifieke regelingen getroffen.

e) Effectieve datum van de fusie voor boekhoudkundige en belastingdoeleinden (artikel 693, 5° van het Wetboek van vennootschappen)

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

f) Bijzondere rechten (artikel 693, 6° van het Wetboek van vennootschappen)

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch

personen die houder zijn van andere effecten dan aandelen.

g) Bijzondere bezoldigingen (artikel 693, 7° en 8° van het Wetboek van vennootschappen)

Aan de bestuurders van de overnemende en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Gezien overeenkomstig de bepalingen van artikel 695 W. Venn, alle aandeelhouders en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is noch een verklaring over het fusievoorstel, noch een verslag van de commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of externe accountant vereist.

h) Slotbepalingen

De voorgenomen fusie verloopt in overeenstemming met artikel 117 § 1 van het Wetboek van Registratierechten en artikel 211 van het Wetboek op inkomstenbelastingen 1992,

Dit fusievoorstel zal door ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van beide vennootschappen worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

De bestuursorganen van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zullen huidig fusievoorstel ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders, die gehouden zullen worden in aanwezigheid van een notaris, ten vroegste zes weken na het neerleggen van dit fusievoorstel.

Opgemaakt te Lubbeek in vier originele exemplaren op 03 april 2013.

Elk bestuursorgaan erkent door de beide bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen.

Geert Lox

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SAGELOX

Adresse
VLIERBEEKSTRAAT 8 3211 BINKOM

Code postal : 3211
Localité : Binkom
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande