SALDI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SALDI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.890.768

Publication

04/09/2014
ÿþ44

Mel Wo rd 11.1

ii-f" 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





............ ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

bi 11 II

E

St



LNEERGEEEGO 26 AU& 21314

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Crifrie



Ondememingsnr : 544.890.768

Benaming

(voluit) : SALDI

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel AMBACHTENLAAN 38B, BUS 3, 3001 HEVERLEE

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 04/07/2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschapelijke zetel met ingang van 15/08/2014 te verplaatsen

van: AMBACHTENLAAN 38B, BUS 3, 3001 HEVERLEE

naar: INDUSTRIEWEG 3,3001 HEVERLEE

Opgemaakt te Heverlee, 20 augustus 2014

Francis Saiaets

Zaakvoerder

03/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301176*

Neergelegd

30-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544890768

Benaming (voluit): Saldi

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Ambachtenlaan 38b bus 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jean Michel BOSMANS, te Heverlee, op 27 januari 2014, dat de heer SALAETS Francis Maria, geboren te Lubbeek op 17 januari 1963, en zijn echtgenote mevrouw INGELBERTS An Maria Louisa, geboren te Aarschot op 10 januari 1966, wonende te 3201 Aarschot, Hombergstraat 12B een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  SALDI .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Ambachtenlaan 38B, bus 3, 3001 Haasrode, gerechtelijk arrondissement Leuven.

3. De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime betekenis, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement Van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (hierna het 'Instituut'), en onder meer doch niet uitsluitend:

" de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

" het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

" het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

" het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

" juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

" organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

" het geven van seminaries, training, cursussen en opleiding met betrekking tot financiële, fiscale, boekhoudkundige en sociale aangelegenheden;

" het publiceren van wetenschappelijke literatuur onder de vorm van artikelen, nota s, schriftelijke commentaren, boeken en syllabi, met betrekking tot financiële, fiscale, boekhoudkundige en sociale aangelegenheden;

" de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel. De vennootschap mag beschikbare gelden beleggen in onroerende en roerende goederen ren zakelijke rechten zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,00-¬ ) en is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder een/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Volgestort:

- de 112 aandelen waarop door de heer SALAETS Francis werd ingeschreven, worden volstort voor een bedrag van elfduizend tweehonderd euro (¬ 11.200,00).

- de 74 aandelen waarop mevrouw INGELBERTS An werd ingeschreven, worden volstort voor een bedrag van zevenduizend vierhonderd euro (¬ 7.400,00).

Het kapitaal is aldus volledig volstort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE60 1030 3296 0870 bij Crelan geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SALDI in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand april om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand april om 20uur in 2016, op

de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Benoeming gewone zaakvoerder

Worden heden benoemd tot gewone zaakvoerders van de vennootschap en dit voor onbepaalde tijd:

- De Heer SALAETS Francis;

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De oprichters verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn/hun aansprakelijkheid te beperken.

5. Volmacht

De oprichter verleent aan Advas- Salaets&Co, te 3201 Langdorp, Hombergstraat 12/B, vertegenwoordigd

door Salaets Francis, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, of eenieder erkend

ondernemingsloket alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel BOSMANS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SALDI

Adresse
AMBACHTENLAAN 38B, BUS 3 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande