SALESMEN4U.COM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SALESMEN4U.COM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.462.911

Publication

10/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.10.2013, NGL 29.11.2013 13676-0556-009
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.10.2014, NGL 25.11.2014 14676-0496-009
25/04/2013
ÿþ Mod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in Man u

APR 2UU

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0864462911

Benaming

(voluit) : EXPERTS@WORK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tulpenlaan 18 te 1702 Dilbeek Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omzetting in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Naamswijziging - Doelswijziging - Aanpassing van de statuten

Er blijkt uit een akte verfeden voor notaris Carine Walravens, te Dilbeek Schepdaal, op 29 maart 2013, geregistreerd elf bladen, één verzendingen te Dilbeek Il de 02 APR.2013, boek 606, blad 12, vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) E. DE NUL, dat de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid EXPERTS@WORK, met zetel te Dilbeek-Groot-Bijgaarden, Tulpenlaan 18, Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd Notaris Willy Walravens te Dilbeek-Schepdaal op zeventien maart tweeduizend en vier, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna, onder nummer 04056592, in buitengewone algemene vergadering zijn samengekomen en de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen hebben goedgekeurd

1)Ontslag van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met het oog op de omzetting van de vennootschap,

Aanvaarding van het ontslag door de Heer SCHOONOOGHE Ivan Julien Ghislain Marie, verleend op twintig februari tweeduizenddertien. In opvolging van de Heer Schoonooghe werd de Heer Cyrille Anno benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap op dezelfde datum.

Bevestiging van het ontslag door alle vennoten en bekrachtiging van deze benoeming sinds voormelde datum.

Ontslag werd verleend aan deze pas aangestelde zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met het oog op de omzetting van vennootschap in een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Ontlasting werd verleend voor het door hen gevoerde bestuur naar aanleiding van de jaarvergadering, zoals voorzien in het verslag van de bedrijfsrevisor.

2) Verslagen - omzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Uitbreiding van het doel voorafgaandelijk de omzetting.

Kennisname van a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder houdende een verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel en b) de bijgevoegde staat van actief en passief. Goedkeuring van deze verslagen.

Uitbreiding van het maatschappelijk doel en artikel 3 der statuten werd integraal vervangen door de volgende tekst:

" De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het verlenen van diensten in verband met gerechtelijke expertises en bemiddelende expertises in conflicten die verband houden met informatica, organisatie, productie, constructie en beheer aan rechtbanken,'. handelaars, uitoefenaars van vrije beroepen, verenigingen en vennootschappen. Daarenboven zal de vennootschap diensten verlenen in het kader van onderzoek en evaluatie van bestaande of nieuw in te voeren bedrijfsprocessen aan handelaars, uitoefemaars van vrije beroepen, verenigingen en vennootschappen. De vennootschap kan instaan voor elke logistieke steun en optreden ais tussenpersoon in het kader van de génoemde dienstverlening.

- De vennootschap mag verrichten al hetgeen hogervermeld werd opgesomd, daarmee verband houdt of, daartoe van belang kan zijn. De verstrekte opsomming is indicatief, niet beperkend.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag tevens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen

-professionele individuele verkoopstalenten dan wel verkoopsteams te recruteren, te vormen, bij te staan en op te volgen met een focus op de recrutering, vorming, bijstand en opvolging van verkoopstalenten en verkoopsteams voor de Kleine en Middelgrote Ondernemingen;

-adviesbureau op het gebied van recrutering en vorming;

-Het geven van opleidingen, cursussen en seminaries in dit domein, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-Aanhouden van aandelen in andere vennootschappen;

-Verhuur van eigen onroerend goed: het is te zeggen de vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.

Deze opsomming is niet beperkend doch wel van aanwijzende aard.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen."

De naam van de vennootschap werd gewijzigd in "Salesmen4u.com",

Kennisname van;

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder inhoudende verantwoording van het voorstel tot omzetting opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, waaraan gehecht de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2012.

- het verslag van de bedrijfsrevisor Jacques Van den Abeele, aangesteld door de zaakvoerder,

Het verslag van de bedrijfsrevisor Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 box 96, vertegenwoordigd door de Meer Jacques Van den Abeele, besluit met de' volgende bewoordingen:

"Besluit

"Ondergetekende "Moore. Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren" Burg. CVBA, vertegenwoordigd door "Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, werd aangesteld in uitvoering van art. 777 van het Wetboek van "Vennootschappen in het kader van de omzetting van EXPERTS@WORK BVBA in EXPERTS@WORK CVBA. "Een staat van activa en passiva per 31 december 2012 van de BVBA "EXPERTS@WORK, opgesteld door het "bestuursorgaan, lag aan de basis van onze werkzaamheden.

"Uit onze werkzaamheden kunnen wij besluiten dat het netto-actief per 31 december 2012, zijnde 3.591,82 "EUR lager is dan het geplaatst kapitaal ten bedrage van 18.600 EUR; het verschil bedraagt 15.008,18 EUR. "Overeenkomstig de bepalingen van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen is het bestuursorgaan "hoofdelijk aansprakelijk voor het verschil tussen het netto-actief op datum van 31 december 2012 en het "bedrag van het minimumkapitaal van een CVBA.

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-"actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de "vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de "normen inzak het verificatieverslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat "er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

"Dit verificatieverslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van het bestuursorgaan en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

"Opgesteld te Brussel op 12 maart 2013.

"Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

"Vertegenwoordigd door

"(getekend) Jacques Van den Abeele

"Bedrijfsrevisor"

Vaststelling dat de huidige statuten geen enkele beschikking bevatten welke zich verzet tegen de geplande omzetting van de vennootschap.

Wijziging van de vorm van de vennootschap, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, in de rechtsvorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met wijziging van de activiteiten en het maatschappelijk doel zoals hiervoor vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal en de reserves blijven ongewijzigd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; áe Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zet de boeken en de boekhouding voort zoals deze door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd gehouden, evenals alle lopende overeenkomsten

Het kapitaal werd inmiddels volledig volstort.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal het bestaande ondememingsnummer van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behouden.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand afgesloten per 31 december 2012.

Al de bewerkingen gedaan sinds 1 januari 2013 door de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid worden geacht vervuld te zijn door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

In ruil voor elk aandeel in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Experts@Work"  dat terstond zal gewijzigd worden door het aanbrengen van de nodige vermeldingen in het aandelenregister - wordt één aandeel in de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid uitgegeven.

Vastgesteld wordt dat alle personen welke als beherende vennoten worden aangewezen in de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid instemmen met deze omzetting (artikel 781 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen).

3) Vaststelling van de statuten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Aanpassing der statuten aan de hiervoor genomen beslissingen en de tekst van de statuten integraal te vervangen door de volgende nieuwe statuten:

STATUTEN.

NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL

Artikel 1  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar benaming luidt: "Salesmen4u.com"Y

De woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2 -- Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Artikel 3  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Dilbeek Groot-Bijgaarden, Tulpenlaan 18,

Deze zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de raad van bestuur verplaatst worden naar een andere plaats in België, mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland,

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft tot doei in België en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het verlenen van diensten in verband met gerechtelijke expertises en bemiddelende expertises in conflicten die verband houden met informatica, organisatie, productie, constructie en beheer aan rechtbanken, handelaars, uitoefenaars van vrije beroepen, verenigingen en vennootschappen. Daarenboven zal de vennootschap diensten verlenen in het kader van onderzoek en evaluatie van bestaande of nieuw in te voeren bedrijfsprocessen aan handelaars, uitoefemaars van vrije beroepen, verenigingen en vennootschappen. De vennootschap kan instaan voor elke logistieke steun en optreden als tussenpersoon in het kader van de genoemde dienstverlening.

- De vennootschap mag verrichten al hetgeen hogervermeld werd opgesomd, daarmee verband houdt of daartoe van belang kan zijn. De verstrekte opsomming is indicatief, niet beperkend.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag tevens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doet nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen

-professionele individuele verkoopstalenten dan wel verkoopsteams te recruteren, te vormen, bij te staan en op te volgen met een focus op de recrutering, vorming, bijstand en opvolging van verkoopstalenten en verkoopsteams voor de Kleine en Middelgrote Ondernemingen;

-adviesbureau op het gebied van recrutering en vorming;

-Het geven van opleidingen, cursussen en seminaries in dit domein, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-Aanhouden van aandelen in andere vennootschappen;

-Verhuur van eigen onroerend goed: het is te zeggen de vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bauwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.

Deze opsomming is niet beperkend doch wel van aanwijzende aard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

KAPITAAL EN AANDELEN -- VENNOTEN

Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt, deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

Elk aandeel moet minstens voor één derde worden volgestort. Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet te allen tijde onderschreven zijn.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. De vennootschap heeft het recht ingeval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap. Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht.

Van de aandelen waarop de vereiste stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Artikel 6  Vennoten

De vennoten zijn:

-de oprichters, aangewezen in de oprichtingsakte, althans zolang zij aandelen in de vennootschap aanhouden;

-zij die voldoen aan de voorwaarden én als vennoot worden aanvaard door de algemene vergadering, in deze besluitend met gewone meerderheid.

Door de onderschrijving van een aandeel verbindt de vennoot zich ertoe de- statuten, het eventuele reglement van inwendige orde en de rechtsgeldig getroffen beslissingen van de organen van de vennootschap te aanvaarden en na te leven.

Ten opzichte van de betrokken vennoot wordt het vennootschapscontract in volgende omstandigheden beëindigd:

- de uittreding;

- de uitsluiting;

-faillissement of kennelijk onvermogen;

-de onbekwaamverklaring;

-ontbinding gepaard gaan met vereffening.

Artikel 7  Procedure

Iedere natuurlijke of rechtspersoon die vennoot wil worden, dient dit aan het bestuur te melden; met mededeling van zijn naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke zetel en opgave van hoedanigheid krachtens dewelke hij dit verzoek formuleert. Hij dient tevens jegens het bestuur te motiveren dat hij voldoet aan de voorwaarden gesteld onder artikel 6.

Artikel 8  Aanvraag tot toetreding

Over elke aanvraag tot toetreding wordt door het bestuur uitspraak gedaan binnen de maand na het verzoek; het bestuur is niet gehouden tot motivatie van haar beslissing.

Artikel 9  Formaliteiten

Ingeval van aanvaarding zal de nieuwe vennoot uitgenodigd worden op één of meer aandelen En te schrijven en hiertoe de vereiste inbrengen en volstortingen te doen. Bovendien mag het bestuur, met inachtname van eventuele bepalingen van een reglement van inwendige orde, aan de nieuwe vennoot een inkomgeld vragen, op straffe van niet-aanvaarding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

pe toetreding van de nieuwe vennoot wordt aangetekend in het aandelenregister, dat daartoe wordt ondertekend door het bestuur en door de nieuwe vennoot; deze laatste mag zich daartoe, krachtens een onderhandse volmacht, door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen.

Artikel 10  Overdracht en overgang van aandelen

10.1. De aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen:

De overdracht van aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen kunnen worden overgedragen, mits de ovememer de hoedanigheid heeft door de statuten en/of het eventuele reglement van inwendige orde vereist, om vennoot te kunnen worden én mits voorafgaande toestemming van het bestuur dat beslist bij gewone meerderheid, zonder dat het bestuur haar beslissing moet motiveren.

De aandelen kunnen slechts overgaan wegens overlijden mits de erfgenamen de hoedanigheid hebben door de statuten en/of het reglement van inwendige orde vereist, om vennoot te kunnen worden en mits toestemming van het bestuur dat beslist bij gewone meerderheid, zonder dat het bestuur haar beslissing moet motiveren.

De erfgenamen die verplicht zijn de aandelen over te dragen, hebben minimum recht op de uitkering van de waarde van hun aande(e)l(en), zoals die zal blijken uit de formule: 1,6 x de gemiddelde boekhoudkundige omzet van de laatste drie jaar.

10.2. De aandelen die het variabel kapitaal vertegenwoordigen;

De aandelen die het variabel gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen kunnen worden overgedragen, mits de overnemer de hoedanigheid heeft door de statuten en/of het eventuele reglement van inwendige orde vereist, om vennoot te kunnen worden én mits voorafgaande toestemming van het bestuur dat beslist bij gewone meerderheid.

De aandelen kunnen slechts overgaan wegens overlijden mits de erfgenamen de hoedanigheid hebben door de statuten en/of het reglement van inwendige orde vereist, om vennoot te kunnen worden en mits toestemming van het bestuur dat beslist bij gewone meerderheid, zonder dat het bestuur haar beslissing moet motiveren,

De erfgenamen die verplicht zijn de aandelen over te dragen, hebben minimum recht op de uitkering van de waarde van hun aande(e)I(en), zoals die zal blijken uit de volgende formule: 1,6 x de gemiddelde boekhoudkundige omzet van de laatste drie jaar.

Artikel 11.

Het bestuur mag de uittreding of de terugneming van aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen weigeren in geval de vennoot de verplichtingen of lopende overeenkomsten heeft of indien, door de uittreding of terugneming van aandelen, het minimumkapitaal verhoogd met de niet uitkeerbare reserves niet zouden behouden blijven.

Indien door de uittreding of uitsluiting het aantal vennoten beneden de drie zou dalen, mag het bestuur beslissen de uittreding te verdagen voor de duur van ten hoogste een boekjaar tot een plaatsvervanger wordt gevonden.

Artikel 12.

De vennoot die de bepalingen van de statuten overtreedt, die weigert de geldig getroffen beslissingen van de algemene vergadering te aanvaarden, die zijn verbintenissen tegenover de vennootschap niet naleeft, die zware nalatigheden als vennoot begaat of handelingen stelt die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap, kan op voorstel van het bestuur uitgesloten worden, door de algemene vergadering, die besluit met een meerderheid van twee/derde van de uitgebrachte stemmen.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtname van de bepalingen van artikel 370 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 13  Aandelenregister

ln de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden dat op de eerste bladzijde de akte van oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van:

1.naam, voornamen en woonplaats van de vennoten;

2.de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

3.de bedragen door ieder van hen gestort of teruggenomen;

4.het aantal aandelen, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de terugbetalingen en de overgangen van aandelen, met opgave van de datum.

Artikel 14 - Aansprakelijkheid van vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, en zijn niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng.

Artikel 15  Concurrentieverbod

Door zijn toetreding tot de vennootschap, verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap, tijdens zijn lidmaatschap en gedurende een periode van twee jaar na het beëindigen daarvan, zich te zullen onthouden van elke werkzaamheid die de vennootschap clientèle of personeelsleden zou kunnen onttrekken.

Artikel 16 -- Scheidingsaandeel.

Met betrekking tot het vast gedeelte van het kapitaal is geen uittreding mogelijk.

Een vennoot die op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal heeft ingeschreven, kan enkel uittreden wanneer die mogelijkheid hen geboden wordt door het bestuur, dat daartoe desgevallend, binnen de eerste drie maanden van het boekjaar, de vennoten schriftelijk moet in kennis stellen van de mogelijkheid tot uittreding, of, bij gebreke wanneer die mogelijkheid hem geboden wordt door de jaarlijkse algemene vergadering, conform artikel 21 en volgende.

De vennoot die wenst uit te treden, moet het bestuur, daarvan uiterlijk bij het verstrijken van de vijfde maand van het boekjaar in kennis stellen. De uitgetreden vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel waarvan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

waarde door het bestuur . bepaald wordt op basis van het boekhoudkundige eigen vermogen van de vennootschap (kapitaal verhoogd met reserves) zoals dat blijkt uit de jaarrekening van het boekjaar waarin de wens tot uittreding ter kennis van het bestuur werd gebracht, desgevallend gecorrigeerd voor wat betreft de niet-uitkeerbare reserves van de vennootschap en desgevallend, na aftrek van de belastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven.

Een gedeeltelijk uittreding is mogelijk.

Ingeval van uitsluiting van een vennoot wordt de waarde van het scheidingsaandeel op analoge wijze door het bestuur bepaald, zij het desgevallend niet toepassing van bepalingen van een reglement van inwendige orde.

Een regelmatig goedgekeurde balans is bindend voor de ontslagnemende of uitgesloten vennoot, behoudens in geval van bedrog of bedrieglijk opzet.

De ontslagnemende, uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

Artikel 17  Rechten van de vennoot

Bij beëindiging van het lidmaatschap kunnen de vennoten, hun rechthebbenden of vertegenwoordigers de vereffening van de vennootschap niet vorderen. Zij zullen handelen zoals hierboven werd gezegd.

Artikel 18  Inpandgeving van aandelen

Aandelen kunnen niet in pand gegeven worden.

Artikel 19  Faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot

In geval van faillissement, kennelijk onvermogen, ontbinding of onbekwaamverklaring van een vennoot, hebben zijn schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin het vennootschapscontract beëindigd wordt.

Artikel 20 -- Persoonlijke gebondenheid

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf zijn uittreding of zijn uitsluiting, tenzij indien de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, en binnen de grenzen van zijn onderschreven deel van het maatschappelijk kapitaal, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangegaan heeft voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting openbaar gemaakt werd.

BESTUUR

Artikel 21 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders, al dan niet vennoten, verkozen door de algemene vergadering met een gewone meerderheid, voor de termijn die zij bepaalt, Is de duur van de benoeming niet bepaald, dan wordt die geacht voor de duur van zes jaar te zijn gedaan. Bestuurders van wie het mandaat afloopt, kunnen worden herbenoemd.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Werd er meer dan een bestuurder benoemd, dan wordt het bestuursorgaan de "raad van bestuur" genoemd.

De raad van bestuur komt zo vaak samen als nodig is om de goede werking van de vennootschap te verzekeren. Zij komt verplicht samen binnen de acht dagen indien een of meer bestuurders daarom verzoeken.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter die uit de leden van de raad wordt gekozen. Werd er geen voorzitter benoemd of bij diens belet, wordt de raad van bestuur voorgezeten door het oudste lid, zo niet door het lid van de raad van bestuur daartoe aangewezen door de raad. Een lid kan volmacht geven aan een ander lid; dit lid kan slechts een ander lid vertegenwoordigen.

De raad van bestuur beslist bij gewone meerderheid. ingeval van gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Indien de raad van bestuur bestuursbevoegdheden delegeert, dan kan dit enkel mits een delegatie aan een of meer gedelegeerde bestuurders enlof een overdracht aan een directiecomité overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen.

Dergelijk directiecomité zal handelen als college en bestuursbevoegdheden hebben die evenwel geen betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap en alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur.

Artikel 22 - Bevoegdheid van het bestuur

Het bestuur is bevoegd om, benevens de elders in de statuten toevertrouwde bevoegdheden, alle daden van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 23 - Vertegenwoordiging

is er slechts een bestuurder in functie vertegenwoordigt deze de vennootschap, in en buiten rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er meerdere bestuurders benoemd vertegenwoordigt de raad van bestuur, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar, rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij de voorzitter van de raad van bestuur die alleen optreedt;

- hetzij door twee bestuurders, waaronder één de voorzitter van de raad van bestuur, die samen optreden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon of de personen aan wie dit bestuur is opgedragen. Wordt een directiecomité benoemd, dan moeten de handelingen en verbintenissen met een waarde van meer dan vijfduizend euro steeds de handtekening van minstens twee leden van het directiecomité te dragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 24 - Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Artikel 25 - Werking van en toezicht op het directiecomité

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité, indien opgericht. De raad van bestuur kan een gedelegeerd bestuurder belasten met de coördinatie van dit toezicht op het directiecomité.

Met betrekking tot het directiecomité bepaalt de raad van bestuur in een intern reglement: a)de aanduiding van de voorzitter en samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van aanstelling en ontslag van de

leden van het directiecomité, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht;

b)de aan het directiecomité overgedragen bevoegdheden;

c)de werkwijze van het comité en de schriftelijke rapportering van de werkzaamheden aan de raad van bestuur, met inbegrip van de genomen investeringsbesluiten en de concrete uitwerking en uitvoering van de algemene beleidslijnen opgesteld door de raad van bestuur;

d)de mate waarin de vennootschap de aansprakelijkheid van de leden van het directiecomité vormgeeft, middels een kwijting, een vrijwaringsverbintenis of anderszins. Het directiecomité wordt voorgezeten door de voorzitter van het directiecomité, of bij diens belet, door het oudste lid, zo niet door het lid van het directiecomité daartoe aangewezen door dit comité. Een lid kan volmacht geven aan een ander lid; dit lid kan slechts een ander lid vertegenwoordigen.

De voorzitter van de raad van bestuur kan aan de vergaderingen van het directiecomité deelnemen en heeft recht van advies, De voorzitter van de raad van bestuur beschikt in dit kader eveneens over een algemeen informatierecht met betrekking tot alle voorbereidingsstukken en beraadslagingen van het directiecomité.

Artikel 26 - Belangenconfiictenregeling directiecomité

Wanneer een lid van het directiecomité rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité, moet hij dit, voor het directiecomité beraadslaagt, mededelen aan de andere leden van het directiecomité.

De omschrijving en aard van de verrichting, de verklaring, de rechtvaardigingsgronden en de vermogensrechtelijke gevolgen van een eventuele beslissing worden opgenomen in de notulen van het directiecomité.

Het directiecomité zal in haar notulen tevens de verantwoording vermelden van het genomen besluit.

Het directiecomité zal de commissarissen van de vennootschap op de hoogte brengen van deze beslissing of verrichting.

Indien de zwaarwichtigheid van de te nemen beslissing of het belang ervan voor de vennootschap dit vereisen, komt de beslissingsbevoegdheid over dergelijke beslissing of verrichting, op eenvoudig verzoek van het directiecomité of de voorzitter van de raad van bestuur, toe aan de raad van bestuur,

Desgevallend zal het directiecomité de raad van bestuur hierover informeren op zijn eerstvolgende vergadering en zal de raad van bestuur beslissen overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen. Artikel 27 - Notulen van het directiecomité

Van de besluiten van het directiecomité worden notulen gehouden, die worden ingebonden in een bijzonder register en ondertekend door alle ter zitting aanwezige leden van het directiecomité. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door ten minste twee leden van het directiecomité.

Artikel 28 - Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden adviserende comités samenstellen, met een, meer of alle bestuurders en bijkomende onafhankelijke leden die geen persoonlijke of zakelijke band hebben met de bestuurders.

Bij de samenstelling van deze comités zal de raad van bestuur ervoor zorgen dat er een reële inbreng is van de bestuurders die in hun beoordeling onafhankelijk zijn ten aanzien van de vennootschap en haar aandeelhouders die in rechte of in feite een significante invloed hebben op de aanstelling van haar bestuurders.

Indien de raad van bestuur beslist een of meer adviserende comités samen te stellen, zal alleszins een Beleidsraad gevormd worden, bestaande uit de leden van de raad van bestuur en evenveel bijkomende onafhankelijke leden. De Beleidsraad kan door alle vennootschapsorganen worden verzocht advies te verlenen over alle aangelegenheden die de vennootschap aanbelangen. De raad van bestuur of, indien het werd opgericht, het directiecomité informeert de Beleidsraad omtrent de realisatie van het ondernemingsplan en kan de Beleidsraad desgevallend uitdrukkelijk verzoeken voor het directiecomité bindende besluiten te nemen.

CONTROLE

Artikel 29 - Controle

4

Q

t

t

Voor zover wettelijk vereist zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de overeenstemming van de daarin te vermelden verrichtingen met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en van deze statuten, worden opgedragen aan een commissaris die wordt benoemd door de algemene vergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Wordt geen commissaris benoemd heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris; de algemene vergadering kan evenwel de onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan een of meerdere controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan. Zonder afbreuk te doen aan de in de vorige alinea's uiteengezette onderzoeks- en controlebevoegdheden, heeft het bestuur het recht om, met

inachtname van de bepalingen van hetreglement van inwendige orde, derden op de algemene

vergaderingen uit te nodigen.

Deze derden hebben het recht om aan het bestuur vragen te stellen, waarop het bestuur verplichtend en

waarheidsgetrouw moet antwoorden.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 30  Dag, uur en plaats

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samen komen op de

eerste woensdag van de maand oktober om zeventien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de

vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de raad van

bestuur, Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering bij aangetekende brief,

ondertekend door de bestuurders,

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het

gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van

de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

Artikel 31 - Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot

moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening

zijn niet geoorloofd.

Artikel 32 - Stemrecht

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft zonder beperking recht op

één stem.

Artikel 33 - Bijzondere algemene vergadering - Statutenwijziging

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts op geldige wijze beraadslagen en

besluiten, als de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping, en als de aanwezigen

ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen.

INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 34 - Boekjaar- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat In op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Artikel 35 - Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurfijk overgedragen

verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit

wettelijk verplicht is,

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de

raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 36 - Rechtspersoonlijkheid na ontbinding

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of ook van

rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

Artikel 37 - Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de

algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van

vereffening.

Artikel 38 - Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten

naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 39 - Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke vennoot, bestuurder, commissaris en gevolmachtigde die in

het buitenland woonachtig is, voor de termijn dat hij vennoot is of tijdens de duur van zijn functie, keuze van

woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar alle berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen

geldig kunnen geschieden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

o

Artikel 40  Verwijzing naar het vennootschapsrecht

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt verwezen naar het interne reglement en zo

nodig naar het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING BESTUURDERS

Aanstelling van twee bestuurders met ingang vanaf 29 maart 2012 :

1)de heer Julien Cyrille Anno, geboren te Anderlecht op elf juli negentienhonderd éénenvijftig, wonende te

Dilbeek-Groot-Bijgaarden, Tulpenlaan 18.

2) de heer Jamie George Stewart, geboren te Wembley, Landen, Engeland, op twaalf december

negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 35 Delamere Road, Ealing-Londen, W5 3JL, Verenigd Koninkrijk.

De bestuurders werden benoemd voor de duur van 6 jaar, zijnde tot de gewone algemene jaarvergadering

van het jaar 2019.

Raad van bestuur.

Benoeming door de raad van bestuur tot voorzitter en gedelegeerde tot het dagelijks bestuur : de Heer

Cyrille Anno, voornoemd,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend : noataris Carine Walravens.

tegelijk hiermee neergelegd ter Griffie de volledige uitgifte + bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat

van actief en passief + verslag van de bedrijfsrevisor.

_r

w Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4 tl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.10.2012, NGL 17.12.2012 12670-0001-006
14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.10.2011, NGL 09.12.2011 11633-0334-006
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.10.2010, NGL 29.11.2010 10619-0256-006
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.10.2009, NGL 17.12.2009 09897-0313-006
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.10.2008, NGL 11.12.2008 08848-0343-006
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.10.2007, NGL 29.11.2007 07814-0262-006
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.10.2006, NGL 21.12.2006 06923-1911-010
07/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 05.10.2005, NGL 05.12.2005 05884-3080-010
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.10.2015, NGL 30.11.2015 15678-0552-009

Coordonnées
SALESMEN4U.COM

Adresse
TULPENLAAN 18 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande