SAMEN VREUGDE GEVEN

Association sans but lucratif


Dénomination : SAMEN VREUGDE GEVEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.616.515

Publication

11/12/2013
ÿþmom 2.2

(afif' Ijl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III





`l A 2 g NOV, 2013

te Leuven,ue

DE GRIFFIER,

Griffie

Onderneminosnr : 0445.616.515

Benaming : SAMEN VREUGDE GEVEN

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Jan Van Rijswijckstraat Z 3272 Testelt, België

Onderwerp akte : Ontbinding-invereffeningstelling-sluiting vereffening

Tekst :

Uit het verslag vande buitengewone algemene vergadering van 01/07/2013 blijkt dat voldoende leden aanwezig waren om geldige beslissingen te kunnen nemen. Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen :

1. de vergadering stelt vast dat er geen activa meer zijn en dat er alle gekende schuldvorderingen door derden vereffend werden. De heer Van Dessel David - penningmeester - en mevrouw Van Wolputte Anna Maria - secretaris - verklaren zich ertoe te verbinden ten persoonlijke titel alle eventuele rechtsgeldige schulden en kosten van de VZW Samen Vreugde Geven te dragen. In deze omstandigheden dient geen voorziening voor de kosten naar aanleiding van de stopzetting aangelegd te worden.

2. gelet op het ontbreken van activa en het ontbreken van gekende passiva en op de eenvoud van de vereffening, beslist de algemene vergadering gebruik te willen maken van de wettelijk geboden mogelijkheid tot ontbinding van de VZW met daadwerkelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De ontbinding van de VZW Samen Vreugde Geven stelt tevens een einde aan het mandaat van de thans in functie zijnde secretaris, penningmeester en alle overige mandatarissen.

3. de algemene vergadering verklaart de vereffening als gesloten en stelt vast dat de VZW Samen Vreugde Geven definitief heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf 01/07/2013.

4. de algemene vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen aan de heer David Van Dessel, Stationstraat 9 te 3272 Scherpenheuvel-Zichem, om alle wettelijke administratieve formaliteiten naar aanleiding van de in vereffeningstelling en sluiting van de vereffening uit te voeren.

5. de algemene vergadering beslist dat aile boeken en bescheiden van de VZW Samen Vreugde Geven gedurende vijf jaren bewaard zullen blijven bij de heer David Van Dessel, Stationstraat 9 te 3272 Scherpenheuvel-Zichem.

Gedaan te Scherpenheuvel-Zichem op 01/07/2013

Van Wolputte Anna Maria Van Dessel David

Secretaris Penningmeester

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SAMEN VREUGDE GEVEN

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKSTRAAT 2 3272 TESTELT

Code postal : 3272
Localité : Testelt
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande